09/08/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Hotels

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Groeps- en familie hotel.

Dit bedrijf wordt ter overname aangeboden omdat de eigenaar die dit bedrijf al 45 jaar exploiteert, de leeftijd van 72 jaar heeft bereikt en er geen opvolging  is. Dit vijf sterren groepshotel met 25 kamers, binnen- en buitenzwembad, restaurant, eigen parkeerterrein,sportveld en vijver is gelegen op een ruim perceel van 1.2240 ha in de regio Zuidoost-Brabant. Het bedrijf beschikt over aanzienlijke uitbreidingsmogelijkheden.


Activiteiten van het bedrijf

Momenteel is de onderneming actief als recreatiebedrijf en beschikt het bedrijf over een subtropische tuin, binnen-en buitenzwembad, sauna, recreatieruimte, diverse barren, 25 slaapkamers (50 bedden) en een prachtige tuin met terrassen. Het bedrijf beschikt over alle vergunningen.De bedrijfswoning is gesitueerd aan de voorzijde van het bedrijfsperceel en beschikt over een eigen ingang. De grote woning is gescheiden van het groepshotel en biedt voldoende privacy. Het klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit families, bedrijven, instanties, zorggroepen, senioren, etcetera. Het bedrijf biedt faciliteiten voor vergaderingen, feestjes zoals bruiloften, reünies, teambuilding, tentoonstellingen en nog veel meer. 


Onderscheidend vermogen

De onderneming is gezien de rustige ligging en de huidige faciliteiten zeker geschikt voor zorgfuncties.Het bedrijf heeft uitbreidingsplannen in een gevorderd stadium die ook in de koop zijn inbegrepen. Voor huisvesting van hoger opgeleide arbeidsmigranten is deze onderneming ook zeer geschikt.


Overig

Uitgebreide informatie kan worden verstrekt na een persoonlijk contact en een bezichtiging.De onderneming wordt aangeboden zonder personeel voor een in overleg te bepalen bedrag.


Afbeeldingen
Groepshotel
Regio
Noord-Brabant
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
N.o.t.k.