Profile number 64202

Groepsaccommodatie

09/08/2018 Date added

Located in

Noord-Brabant

General information

Sector

Leisure

Type of company

Hotels

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Ter overname aangeboden een familie- en groepshotel met legio mogelijkheden. Co-financiering tot € €500.000 is mogelijk. Dit vijf sterren groepshotel is gelegen op een ruim perceel van 1.2240 ha in Zuidoost-Brabant.


Company activities

Momenteel is de onderneming actief als recreatiebedrijf en beschikt het bedrijf over een subtropische tuin, binnen-en buitenzwembad, sauna, recreatieruimte, diverse barren, 25 slaapkamers (50 bedden) en een prachtige tuin met terrassen. Het bedrijf beschikt over de benodigde vergunningen zoals een gebruiksvergunning, drank- en horecavergunning, milieuvergunning. De bedrijfswoning is gesitueerd aan de voorzijde van de historische boerderij en beschikt over een separate ingang. De woning is gescheiden van het groepshotel en biedt voldoende privacy. Het klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit families, bedrijven, instanties, zorggroepen, senioren, etcetera. Het bedrijf biedt faciliteiten voor vergaderingen, feestjes zoals bruiloften, reünies, teambuilding, tentoonstellingen en nog veel meer. Welke ruimte biedt aan 200 personen. 


Unique selling points

De onderneming kan zeer geschikt zijn voor eventueel de zorgsector, gezien de rustige ligging en de huidige faciliteiten, het bestemmingsplan laat dit toe en er is ruimte om eventueel uit te breiden middels het perceel aansluitend aan het groepshotel (6 ha). 


Other

De onderneming wordt aangeboden zonder personeel voor een in overleg te bepalen bedrag. Een taxatierapport is beschikbaar Ziet u mogelijkheden of wenst u meer informatie middels een vrijblijvend gesprek reageer dan en wij nemen contact met u op.


Groepsaccommodatie
Region
Noord-Brabant
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
To be agreed