laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Investeren in softwareontwikkeling

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62620 21-06-2016 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.
Omschrijving

Namens een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een MBI kandidaat/strategische partij/investeerder die deel wil nemen in een onderneming in Web en Cloud based Applicatie ontwikkeling.

De onderneming bestaat sinds 1995 en heeft in 2014 gereorganiseerd. Het bedrijf heeft een aantal zakelijke cloud oplossingen ontwikkeld. De kernwoorden zijn: gebruiksvriendelijk, betaalbaar en geschikt voor het “ nieuwe werken”….het werken in de cloud. Hierbij wordt afscheid genomen van de traditionele desktop applicaties.

Ondernemers hoeven, behoudens een betaling voor de implementatie, geen investeringen meer te doen in software omdat alle pakketten op basis van een abonnement ter beschikking worden gesteld.

Men heeft meerdere applicaties ontwikkeld maar wil met 1 applicatie de markt op gaan;

Een speciaal eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk pakket in samenwerking gemaakt met en voor Verenigingen van Eigenaren, met een overtuigende prijs-kwaliteitverhouding dat het beheer werk voor V.v.E.’s eenvoudiger en efficiënter maakt.

Het bedrijf heeft een sterk team applicatie ontwikkelaars (4 fte) in dienst die worden ondersteund door de professionals uit de branche waar men de applicatie voor ontwikkeld. Een aantal pilots loopt nu bij diverse geselecteerde klanten.

De eigenaar heeft tot op heden de gehele ontwikkelingskosten (ca € 400.000,-) voor zijn rekening genomen maar loopt nu tegen zijn grenzen aan.

Om het product op de markt te brengen en het door ontwikkelen van de applicatie mogelijk te maken is de eigenaar op zoek naar een partij die actief participeert en zo nodig bereid is additioneel te investeren.

Het bedrijf heeft behoefte aan een sales gerichte kandidaat voor wie communicatie, marketing en verkoop sleutelbegrippen zijn en die ook internationale potentie kan ondersteunen.
De onderneming is gevestigd in Zuid Nederland.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29