11/05/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf is officieel opgericht in november 2018, waarna de eerste versie van het platform live is gegaan begin 2020. Vervolgens zijn er middels verschillende testfasen meerdere keren nieuwe en aangepaste versies van het platform gelanceerd, tot er eind 2022 is besloten de operations op een laag pitje te zetten in verband met andere projecten waar de aandacht naar uit is gegaan. We zien graag dat het bedrijf wordt verkocht om verschillende redenen. Ten eerste is het een platform dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden. Op dit moment is het een stageplatform, maar het platform is zo ingericht dat het breed inzetbaar is met eventueel kleine aanpassingen. Ook is het platform van scratch gebouwd en technisch zit het erg goed in elkaar. Daarnaast zijn de eerste go-to-market stappen gezet en zijn de eerste klanten aanwezig op het platform. De strategische-, bouw en testfasen zijn dus al gedaan. Het is nu aan een ondernemer met een sterke marketing visie om het bedrijf verder uit te rollen.


Activiteiten van het bedrijf

Het platform biedt bedrijven de mogelijkheid om stagevacatures te plaatsen. Hierbij kan een bedrijf de keuze maken uit drie verschillende pakketten. Vervolgens plaatsen zij hun stagevacatures, ontvangen zij berichten van geïnteresseerde studenten middels een ingebouwde chatfunctie en kiezen zij de perfecte stagiair voor hun bedrijf. Werken met stagiaires is de beste manier om jong talent te werven. Maar hoe bind je de stagiair aan je bedrijf? Het is in ieder geval van belang dat de kwaliteit van de stage goed is. Het platform helpt haar klanten hierbij door middel van stagereviews. Deze stagereviews worden gekoppeld aan een bedrijfsaccount, zodat studenten de ervaringen van andere studenten kunnen bekijken.    


Onderscheidend vermogen

Werf slim, werf studenten. In deze krappe arbeidsmarkt die wordt overspoeld door vacatures is het voor bedrijven nóg interessanter geworden om zich te focussen op studenten. Het platform onderzoekt samen met de klant hoe ze een stagiair aan het bedrijf kunnen binden. Een kwalitatieve stage is hierbij erg belangrijk.


Overig

Het bedrijf is interessant voor de ondernemer die niet meer zelf wil creëeren en ontwikkelen, omdat het platform staat en loopt. De koper is een marketing liefhebber die de investerings- en testfase overslaat en graag op korte termijn inkomsten wil genereren. Wij staan er voor open om de nieuwe eigenaar van het platform in te werken. Mocht er behoefte zijn aan een betrouwbare IT- en/of marketingpartij, dan kunnen wij hier ook in bemiddelen.


Platform voor vraag en aanbod van stages
Regio
Noord-Brabant
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.