Profile number 106315

Platform voor vraag en aanbod van stages

11/05/2023 Date added

Located in

Noord-Brabant

Also interesting for this region (s)

All of the country

General information

Sector

Service industry

Type of company

Business services

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

 • MBI candidate
 • Strategic acquisition
 • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 0 - € 100.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Het bedrijf is officieel opgericht in november 2018, waarna de eerste versie van het platform live is gegaan begin 2020. Vervolgens zijn er middels verschillende testfasen meerdere keren nieuwe en aangepaste versies van het platform gelanceerd, tot er eind 2022 is besloten de operations op een laag pitje te zetten in verband met andere projecten waar de aandacht naar uit is gegaan. We zien graag dat het bedrijf wordt verkocht om verschillende redenen. Ten eerste is het een platform dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden. Op dit moment is het een stageplatform, maar het platform is zo ingericht dat het breed inzetbaar is met eventueel kleine aanpassingen. Ook is het platform van scratch gebouwd en technisch zit het erg goed in elkaar. Daarnaast zijn de eerste go-to-market stappen gezet en zijn de eerste klanten aanwezig op het platform. De strategische-, bouw en testfasen zijn dus al gedaan. Het is nu aan een ondernemer met een sterke marketing visie om het bedrijf verder uit te rollen.


Company activities

Het platform biedt bedrijven de mogelijkheid om stagevacatures te plaatsen. Hierbij kan een bedrijf de keuze maken uit drie verschillende pakketten. Vervolgens plaatsen zij hun stagevacatures, ontvangen zij berichten van geïnteresseerde studenten middels een ingebouwde chatfunctie en kiezen zij de perfecte stagiair voor hun bedrijf. Werken met stagiaires is de beste manier om jong talent te werven. Maar hoe bind je de stagiair aan je bedrijf? Het is in ieder geval van belang dat de kwaliteit van de stage goed is. Het platform helpt haar klanten hierbij door middel van stagereviews. Deze stagereviews worden gekoppeld aan een bedrijfsaccount, zodat studenten de ervaringen van andere studenten kunnen bekijken.    


Unique selling points

Werf slim, werf studenten. In deze krappe arbeidsmarkt die wordt overspoeld door vacatures is het voor bedrijven nóg interessanter geworden om zich te focussen op studenten. Het platform onderzoekt samen met de klant hoe ze een stagiair aan het bedrijf kunnen binden. Een kwalitatieve stage is hierbij erg belangrijk.


Other

Het bedrijf is interessant voor de ondernemer die niet meer zelf wil creëeren en ontwikkelen, omdat het platform staat en loopt. De koper is een marketing liefhebber die de investerings- en testfase overslaat en graag op korte termijn inkomsten wil genereren. Wij staan er voor open om de nieuwe eigenaar van het platform in te werken. Mocht er behoefte zijn aan een betrouwbare IT- en/of marketingpartij, dan kunnen wij hier ook in bemiddelen.


Platform voor vraag en aanbod van stages
Region
Noord-Brabant
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000
Get in contact Save to favourites

Interested or more information?

You can get in touch with the profile provider free of charge and without obligation. After entering your e-mail address you can express your interest or request more information. The data requested by us is intended solely for making contact and will therefore be treated discretely by the receiving party.

This is how you get in touch:

 • Enter your e-mail address below
 • If it is already known, log in or click on forgot password
 • Then fill in the response form and send it
 • We check your response and send it to the provider
 • The provider will contact you within 7 days
 • Didn't hear anything after 7 days? Let us know


Accompanying text for provider

 • Ask your questions
 • Indicate where your interest comes from
 • Tell something about your background

Available capital

Please note: financing a business acquisition requires a minimum of 25% own contribution.


This data is only intended for establishing contact. The data is checked by us before we send it to the provider. Responses that are incomplete or contain incorrect information will not be forwarded.

Postal code

Please enter your postal code and house number and the address will be filled in automatically.


E-mail

Make sure you enter the right data, otherwise the owner cannot contact you.

Phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.

Mobile phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.


After posting this reaction, an account will be created for you automatically. From here you can easily manage these and any subsequent responses. Create a password below. The password must be at least 6 characters long.