03/04/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Midden-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze onderneming is zeer goed in het opleiden en plaatsen van jonge commerciële mensen tot medewerkers die werkzaam zijn in sales of business development. Deze medewerkers worden veelal bij bedrijven in de IT en Tech ingezet om voor deze klanten new business te genereren. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid met een mooi rendement, maar zoekt voor de volgende stap een strategische koper die het bedrijf verder wil uitbouwen. De onderneming bezit een grote know how van nieuwe online marketing technieken die de medewerkers kunnen gebruiken bij het bedienen van hun klanten. Door de trainingen blijven medewerkers op de hoogte van de nieuwste technieken en toepassingen.


Activiteiten van het bedrijf

Deze onderneming zorgt voor nieuwe leads voor haar klanten (new business). Daarnaast worden trainingen georganiseerd en projecten op het gebied van new business bij klanten uitgerold.


Onderscheidend vermogen

Er zijn veel bureaus die zich richten op het aantrekken van new business voor klanten. Deze bedrijven leveren business leads aan klanten die daarna intern worden opgevolgd. De onderneming in kwestie levert niet alleen leads maar leidt ook mensen op tot goede commerciële krachten en is daar zeer succesvol in. Zonder enige vorm van marketing - behalve mond tot mond reclame - is het bureau gegroeid naar een zeer succesvol bedrijf met een goed track record. Voor de volgende fase wordt gezocht naar een strategische koper die het succes verder kan uitbouwen.


Overig

De afhankelijkheid van de ondernemer is beperkt. De onderneming kent een schaalbaar businessmodel, waarbij de omzet sterk kan stijgen. Groeipotentieel is er door meer omzet van deze  unieke dienstverlening, ook door uit te breiden naar andere branches. De onderneming is voornamelijk actief in Nederland en voor een klein deel in het buitenland.


Detacheringsbureau commercieel personeel
Regio
Midden-Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
500.000 - 1.000.000