Profile number 106192

Detacheringsbureau commercieel personeel

03/04/2023 Date added

Located in

Midden-Nederland

General information

Sector

Service industry

Type of company

Temp labour

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

10 - 25

Type of buyer

Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Asking price

€ 500.000 - € 1.000.000

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

Deze onderneming is zeer goed in het opleiden en plaatsen van jonge commerciële mensen tot medewerkers die werkzaam zijn in sales of business development. Deze medewerkers worden veelal bij bedrijven in de IT en Tech ingezet om voor deze klanten new business te genereren. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid met een mooi rendement, maar zoekt voor de volgende stap een strategische koper die het bedrijf verder wil uitbouwen. De onderneming bezit een grote know how van nieuwe online marketing technieken die de medewerkers kunnen gebruiken bij het bedienen van hun klanten. Door de trainingen blijven medewerkers op de hoogte van de nieuwste technieken en toepassingen.


Company activities

Deze onderneming zorgt voor nieuwe leads voor haar klanten (new business). Daarnaast worden trainingen georganiseerd en projecten op het gebied van new business bij klanten uitgerold.


Unique selling points

Er zijn veel bureaus die zich richten op het aantrekken van new business voor klanten. Deze bedrijven leveren business leads aan klanten die daarna intern worden opgevolgd. De onderneming in kwestie levert niet alleen leads maar leidt ook mensen op tot goede commerciële krachten en is daar zeer succesvol in. Zonder enige vorm van marketing - behalve mond tot mond reclame - is het bureau gegroeid naar een zeer succesvol bedrijf met een goed track record. Voor de volgende fase wordt gezocht naar een strategische koper die het succes verder kan uitbouwen.


Other

De afhankelijkheid van de ondernemer is beperkt. De onderneming kent een schaalbaar businessmodel, waarbij de omzet sterk kan stijgen. Groeipotentieel is er door meer omzet van deze  unieke dienstverlening, ook door uit te breiden naar andere branches. De onderneming is voornamelijk actief in Nederland en voor een klein deel in het buitenland.


Detacheringsbureau commercieel personeel
Region
Midden-Nederland
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
1.000.000 - 2.500.000
Overname
500.000 - 1.000.000