06/03/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Levensmiddelendetailhandel

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze zaak is gevestigd op de hoek van een winkelcentrum in Rotterdam. U treft in het winkelcentrum grote ketens als Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Kruidvat, Intertoys, Zeeman, Verhage en Hema. Daar de winkel is gevestigd op de hoek van de winkelstraat is de verleiding voor eetwaren niet te weerstaan voor het publiek. Het is een ruim opgezette zaak met een mogelijkheid tot uitbreiding voor een terras. Verder heeft het pand een zolder en is in het jaar 2021 in zijn geheel vernieuwd.


Activiteiten van het bedrijf

Een eetzaak met verse producten waaronder brood, croissantjes, belegde broodjes, chocoladebroodjes, frikandelbroodjes, borek (deeggerecht), Turkse gozleme maar ook huisgemaakte salades. Tevens producten als koffie, thee, zuidvruchten, noten en honing verkrijgbaar. Het assortiment bestaat uit diverse, met zorg geselecteerde producten. Uitbreiding van het assortiment met eetwaren biedt extra omzetkansen voor de toekomstige eigenaar. Tevens bestaat de mogelijkheid tot uitbreiding middels een terras daar de winkel is gevestigd op de hoek van de winkelstraat en genoeg ruimte bevat. 


Onderscheidend vermogen

De eetwaren zijn van A-kwaliteit en niet te vinden op een markt of in een supermarkt. De zaak heeft een vaste klantenkring die wekelijks terugkomt in de winkel. Verder is het aanbod van verse eetwaren in de winkelstraat beperkt. Dit bied potentie en extra omzetkansen voor de nieuwe ondernemer. Omdat de zaak op de hoek van de winkelcentrum is gevestigd betreft het een goede plek waar veel mensen langs lopen om iets lekker mee te nemen naar huis. Parkeren in het winkelcentrum is gratis. 


Eetzaak in winkelcentrum Rotterdam
Regio
Zuid-Holland
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
100.000 - 250.000