Profile number 106063

Eetzaak in winkelcentrum Rotterdam

06/03/2023 Date added

Located in

Zuid-Holland

General information

Sector

Retail food

Type of company

Grocery store / food market

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 0 - € 100.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Deze zaak is gevestigd op de hoek van een winkelcentrum in Rotterdam. U treft in het winkelcentrum grote ketens als Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Kruidvat, Intertoys, Zeeman, Verhage en Hema. Daar de winkel is gevestigd op de hoek van de winkelstraat is de verleiding voor eetwaren niet te weerstaan voor het publiek. Het is een ruim opgezette zaak met een mogelijkheid tot uitbreiding voor een terras. Verder heeft het pand een zolder en is in het jaar 2021 in zijn geheel vernieuwd.


Company activities

Een eetzaak met verse producten waaronder brood, croissantjes, belegde broodjes, chocoladebroodjes, frikandelbroodjes, borek (deeggerecht), Turkse gozleme maar ook huisgemaakte salades. Tevens producten als koffie, thee, zuidvruchten, noten en honing verkrijgbaar. Het assortiment bestaat uit diverse, met zorg geselecteerde producten. Uitbreiding van het assortiment met eetwaren biedt extra omzetkansen voor de toekomstige eigenaar. Tevens bestaat de mogelijkheid tot uitbreiding middels een terras daar de winkel is gevestigd op de hoek van de winkelstraat en genoeg ruimte bevat. 


Unique selling points

De eetwaren zijn van A-kwaliteit en niet te vinden op een markt of in een supermarkt. De zaak heeft een vaste klantenkring die wekelijks terugkomt in de winkel. Verder is het aanbod van verse eetwaren in de winkelstraat beperkt. Dit bied potentie en extra omzetkansen voor de nieuwe ondernemer. Omdat de zaak op de hoek van de winkelcentrum is gevestigd betreft het een goede plek waar veel mensen langs lopen om iets lekker mee te nemen naar huis. Parkeren in het winkelcentrum is gratis. 


Eetzaak in winkelcentrum Rotterdam
Region
Zuid-Holland
Sector
Retail food
Type
For sale
Turnover
0 - 100.000
Overname
100.000 - 250.000