19/01/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

AGF speciaalzaak

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf is van origine rond 1930/1940 opgericht en na meerdere overname 24 jaar geleden in handen gekomen van de huidige eigenaar. In deze jaren is de winkel echter helemaal gerenoveerd en is het uitgegroeid tot een buurtsuper met de focus als AGF speciaalzaak. 

Het pand bestaat uit een voor publiek toegankelijke winkelruimte van circa 80 m2. De overige ruimtes bestaan uit een snij-bereidingskeuken, koel, opslag en inpakruimte van totaal 40m2. Om de winkel is er nog een buitenterrein inclusief uitstallingsmogelijkheid. Staat van onderhoud is goed.

De winkelinrichting is netjes en functioneel maar wel gedateerd. De aanwezige koelinstallaties werken nog goed, maar zijn aan vervanging toe. Ook de keuken en snijmachines functioneren nog goed maar zijn gedateerd. De overnameprijs voor de apparatuur en inventaris is gering.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is in de kern een AGF speciaalzaak. Het assortiment bestaat uit AGF vers, alsmede in eigen keuken bereide maaltijden, soepen en salades. Ook is er een assortiment aan levensmiddelen, noten, kaas en zuivel. De onderneming levert ook aan instellingen en horeca in de omgeving. Veelal bereidt uit eigen keuken zoals bewerkte groente etc.

Verhouding afzetgebied:

 • Winkelklanten 65%
 • Horeca en instellingen 35%

De onderneming wordt geleidt door de meewerkende ondernemer zelf. Hiernaast bestaat het personeel uit 6 FTE (circa 9 personen) waaronder; 1 kok, 2 keukenmedewerkers, 2 leidinggevende winkel en 4 winkelmedewerkers.  


Onderscheidend vermogen

Het onderscheidend vermogen is dat de winkel dagelijks gevuld wordt met verse maaltijden, soepen en salades bereid in eigen keuken. Hier hechten veel vaste klanten waarde aan. Daarnaast is het toeleveren van vers bewerkte groente aan instellingen en horeca een mooie afwisseling in het dagelijkse werk naast de winkelactiviteiten. 


Overig

De geïnteresseerde moet een energieke ondernemer zijn die van uitdagingen houdt en graag verder bouwt in een succesvol concept. Er liggen nog tal van mogelijkheden om verder te bouwen, uit te breiden of het over een andere boeg te gooien. Het voordeel is dat je een basis van een groot vast klantenbestand aan de start meekrijgt.


AGF Speciaalzaak in Nijmegen
Regio
Gelderland
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.