Profile number 105822

AGF Speciaalzaak in Nijmegen

19/01/2023 Date added

Located in

Gelderland

General information

Sector

Retail food

Type of company

Fruit & vegetables specialty store

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

5 - 10

Type of buyer

MBI candidate


Financial information

Turnover last financial year

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Het bedrijf is van origine rond 1930/1940 opgericht en na meerdere overname 24 jaar geleden in handen gekomen van de huidige eigenaar. In deze jaren is de winkel echter helemaal gerenoveerd en is het uitgegroeid tot een buurtsuper met de focus als AGF speciaalzaak. 

Het pand bestaat uit een voor publiek toegankgelijke winkelruimte van circa 80 m2. De overige ruimtes bestaan uit een snij-bereidingskeuken, koel, opslag en inpakruimte van totaal 40m2. Om de winkel is er nog een buitenterrein inclusief uitstallingsmogelijkheid. Staat van onderhoud is goed.

De winkelinrichting is netjes en functioneel maar wel gedateerd. De anawezig koelinstallaties werken nog goed, maar zijn aan vervanging toe. Ook de keuken en snijmachines funtioneren nog goed maar zijn gedateerd. De overnameprijs voor de apparatuur en inventaris is gering.


Company activities

De onderneming is in de kern een AGF speciaalzaak. Het assortiment bestaat uit AGF vers, alsmede in eigen kuken bereide maaltijden, soepen en salades. Ook is er een assortiment aan levensmiddelen, noten, kaas en zuivel. De onderneming levert ook aan instellingen en horeca in de omgeving. Veelal bereidt uit eigen keuken zoals bewerkte groente etc.

De onderneming wordt geleidt door de meewerkende ondernemer zelf. Hiernaast bestaat het personeel uit 6 FTE (circa 9 personen) waaronder; 1 kok, 2 keukenmedewerkers, 2 leidinggevende winkel en 4 winkelmedewerkers.  


Unique selling points

Het onderscheidend vermogen is dat de winkel dagelijks gevuld wordt met verse maaltijden, soepen en salades bereid in eigen keuken. Hier hechten veel vaste klanten waarde aan. Daarnaast is het toeleveren van vers bewerkte groente aan instellingen en horeca een mooie afwisseling in het dagelijkse werk naast de winkelactiviteiten. 


Other

De geïnteresseerde moet een energieke ondernemer zijn die van uitdagingen houdt en graag verder bouwt in een succesvol concept. Er liggen nog tal van mogelijkheden om verder te bouwen, uit te breiden of het over een andere boeg te gooien. Het voordeel is dat je een basis van een groot vast klantenbestand aan de start meekrijgt.


AGF Speciaalzaak in Nijmegen
Region
Gelderland
Sector
Retail food
Type
For sale
Turnover
1.000.000 - 2.500.000
Overname
To be agreed