Profiel nr. 105811

Zakelijk restaurant met pand en exploitatie op A1 locatie Dordste Kil

10/01/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit restaurant ligt verborgen achter een industriële muur van fabrieken en bedrijven. Ben je eenmaal langs de opslagplaatsen, geparkeerde vrachtwagens en fabrieksterreinen gereden, dan doemt aan de oever van de Dordtsche Kil dit restaurant op en wordt plotseling alles anders.


Activiteiten van het bedrijf

Hier komen zakenmensen gedurende de gehele week het restaurant bezoeken. Nu is dat ook logisch als je kijkt naar de ligging van de zaak. De bedrijventerreinen Dordtse Kil, Krabbegors en Industriegebied West vormen de achterhoede van het restaurant. Maar als je eenmaal binnen bent en plaatsneemt in de halfronde serre die over het water hangt, dan is het andere koek. 


Onderscheidend vermogen

Is de unieke ligging aan de Dordtse Kil. De gasten kunnen, terwijl ze eten en zakelijke besprekingen hebben, genieten van de druk bevaren Dordtsche Kil. Schepen van en naar Antwerpen gaan in een nooit ophoudende colonne voorbij. Aan de overkant zie je de groene oever van ’s-Gravendeel.

Het pand heeft een oppervlakte van 250 m2 en een buitenterrein | terras van ca. 150 m2. Het uitzicht en het terras zijn de unieke punten van dit pand | horecabedrijf.


Overig

Gezocht wordt een investeerder en chef-kok die samen dit zeer goedlopende restaurant willen overnemen. Dit is de kans voor een ondernemer om een bedrijfspand in eigen beheer te krijgen. Veel panden zijn te huur, slechts enkele komen op de markt in de verkoop. De huidige ondernemer is ook als chef-kok begonnen en wil nu het stokje over geven aan een jonge ondernemer. Met begeleiding is uiteraard de mogelijkheid.


Afbeeldingen
Zakelijk restaurant met pand en exploitatie op A1 locatie Dordste Kil
Regio
Zuid-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
500.000 - 1.000.000