Profile number 105811

Zakelijk restaurant met pand en exploitatie op A1 locatie Dordste Kil

10/01/2023 Date added

Located in

Zuid-Holland

General information

Sector

Leisure

Type of company

Restaurants

Legal entity

None

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

0

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

€ 500.000 - € 1.000.000

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

Dit restaurant ligt verborgen achter een industriële muur van fabrieken en bedrijven. Ben je eenmaal langs de opslagplaatsen, geparkeerde vrachtwagens en fabrieksterreinen gereden, dan doemt aan de oever van de Dordtsche Kil dit restaurant op en wordt plotseling alles anders.


Company activities

Hier komen zakenmensen gedurende de gehele week het restaurant bezoeken. Nu is dat ook logisch als je kijkt naar de ligging van de zaak. De bedrijventerreinen Dordtse Kil, Krabbegors en Industriegebied West vormen de achterhoede van het restaurant. Maar als je eenmaal binnen bent en plaatsneemt in de halfronde serre die over het water hangt, dan is het andere koek. 


Unique selling points

Is de unieke ligging aan de Dordtse Kil. De gasten kunnen, terwijl ze eten en zakelijke besprekingen hebben, genieten van de druk bevaren Dordtsche Kil. Schepen van en naar Antwerpen gaan in een nooit ophoudende colonne voorbij. Aan de overkant zie je de groene oever van ’s-Gravendeel.

Het pand heeft een oppervlakte van 250 m2 en een buitenterrein | terras van ca. 150 m2. Het uitzicht en het terras zijn de unieke punten van dit pand | horecabedrijf.


Other

Gezocht wordt een investeerder en chef-kok die samen dit zeer goedlopende restaurant willen overnemen. Dit is de kans voor een ondernemer om een bedrijfspand in eigen beheer te krijgen. Veel panden zijn te huur, slechts enkele komen op de markt in de verkoop. De huidige ondernemer is ook als chef-kok begonnen en wil nu het stokje over geven aan een jonge ondernemer. Met begeleiding is uiteraard de mogelijkheid.


Photos
Zakelijk restaurant met pand en exploitatie op A1 locatie Dordste Kil
Region
Zuid-Holland
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
500.000 - 1.000.000