25/04/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Installatiebedrijf

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming kent een lange bestaansgeschiedenis en heeft een gerenommeerde naam opgebouwd als een allround loodgietersbedrijf, actief op zowel de zakelijke als particuliere markt. Naast de (gawalo) installatie- er servicewerkzaamheden vinden specialistische werkzaamheden plaats op het gebied van luchtbehandeling en zinkwerken. Binnen de onderneming werkt met Syntess Atrium en alle monteurs beschikken over een tablet.

De bedrijfslocatie is centraal gelegen in de regio Eindhoven – Venlo en beschikt over een kantoorruimte, werkplaats en magazijn. De koop van de bedrijfslocatie na overname is bespreekbaar.  

Het omzetniveau bedraagt over de afgelopen jaren ruim € 1.500.000 per jaar en is structureel winstgevend. Buiten de eigenaar zijn 5 monteurs, 2 leerling monteurs en 1 kantoormedewerker actief in de onderneming. Er wordt daarnaast gebruik gemaakt van de inhuur van externen.


Onderscheidend vermogen

De ondernemer is op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar, indien gewenst, mee wil werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf. Een gedeeltelijke (minderheids-)participatie door medewerker kan plaatsvinden.

De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de installatiebranche (eventueel als nevenvestiging). Het bedrijf is tevens zeer interessant voor ondernemende (en technische) MBI-kandidaten met kennis (en kunde) van de branche. Het betreft een aandelentransactie. 

Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst komt meer informatie beschikbaar.


Installatiebedrijf
Regio
Noord-Brabant
Branche
Bouw
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.