Profiel nr. 104866

Technologische hygiëne oplossing voor bedrijven en zorginstellingen

17/12/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Gezondheidszorg

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

In 2014 is de onderneming opgericht. Het doel van de onderneming is het ontwikkelen, verkopen, licenseren, exploiteren van producten en systemen op het gebied van sanitaire hygiëne in de meest ruime zin van het woord. In 2018 is met het huidige product ontwerp gestart vanuit de filosofie om oplossingen te creëren om ook grotere menigten effectieve toegang te geven tot goede handhygiëne, door middel van geschikte dispensers van deze tijd. De ontwikkelde intelligente handreinigingseenheid is in 2020 geïntroduceerd in de markt.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming moet gezien worden als een productontwikkelaar, die zich niet zelf richt op de verkoop van het product maar op verkoop van het concept. Handhygiëne is de belangrijkste factoor bij de verspreiding van infecties. De oprichters wilden een dispenser maken die: - altijd functioneert - altijd vol is - er goed uitziet - werkt met één druk op de knop - mobiel is - autonoom en - overal inzetbaar. De daadwerkelijke verkoop geschiedt via distributeurs in Nederland, Engeland, Frankijk en momenteel lopen er contacten in Zwiterserland en de VS. Er is dan ook niet of nauwelijks sprake van rechtstreeks klant contact. Er vindt online promotie plaats via de website en uiteraard door de distributeurs.                 


Onderscheidend vermogen

Bij deze desinfectiezuil zijn intuïtief design met innovatieve technologie gecombineerd. Het apparaat biedt gebruikers toegang tot realtime gegevens via IoT-technologie, en maakt gebruik van gegevensuitwisseling via Sigfox. De autonomie is de grote onderscheidende factor met de concurrentie. Geen stroom of waterpunt én op afstand uitleesbaar via Sigfox hetgeen een pré is ten opzichte van een GSM verbinding.


Overig

In de huidige tijd waarin het tegengaan van verspreiding van ziekteverwekkers via handen wordt gezien als de meest effectieve maatregel om infecties te voorkomen biedt de onderneming een perfect toepasbaar mobiel product voor een uitstekende handhygiëne in openbare ruimten. De kernkwaliteiten zijn:

 • Lange levensduur van het product met stalenframe
 • Weinig onderhoud. Levensduur accu ca. 6 maanden en daarbij is de accu oplaadbaar
 • Beheer op afstand
 • Volledige autonomie.

Op dit moment staat het product op ca. 100 locaties waar ca. 700 apparaten zijn geplaatst. Bij de locaties moet gedacht worden aan ziekenhuizen, zorginstellingen, grote warenhuizen en overheidsgebouwen. Uiteraard is het apparaat geschikt voor alle openbaar toegankelijke ruimten en door zijn autonomie op elke gewenste plek te plaatsen. In 2020 heeft de onderneming een flinke groei laten zien. In 2021 is dit weer gedaald aangezien de eigenaren geen echte aandacht hebben voor marketing en verkoop. Hun aandacht richt zich voornamelijk op product kennis en productontwikkeling.

Wij zien veel groeimogelijkheden, zeker bij synergie met activiteiten van een koper of kennis van marketing en branding. 


Technologische hygiëne oplossing voor bedrijven en zorginstellingen
Regio
Gelderland
Branche
Gezondheidszorg
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
500.000 - 1.000.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.