01/11/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Ook interessant voor

Limburg

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Wegens gebrek aan opvolging in het bedrijf wordt een goed en compleet uitgerust schade-herstelbedrijf met personeel en een gehuurde ruimte te koop aangeboden. De onderneming is zeer compleet uitgerust en heeft veel ruimte tot haar beschikking om verdere groei mogelijk te maken. Het oorspronkelijk plan, verkoop aan een medewerker, vindt geen doorgang en daarom wordt het bedrijf nu op de markt gebracht.

De onderneming is in 2015 opgericht en heeft met spuitwerkzaamheden en algemene reparaties zich ontwikkeld tot een allround en lokaal als specialist erkend schade-herstelbedrijf. Het heeft een gerenommeerde naam opgebouwd bij zowel verzekeraars als bij lokale en (klein) regionale opdrachtgevers. De onderneming beschikt over vrijwel alle denkbare machines en werkplaatsinventaris en de afgelopen jaren is sterk geïnvesteerd in specialistische apparatuur voor reparaties aan aluminium en aan elektrische auto’s.


Activiteiten van het bedrijf

Het omzetniveau is inmiddels sterk groeiende en bedroeg in 2021 € 400.000 en in 2023 wordt een verdere toename verwacht tot € 500.000. Verdere groei is zondermeer de verwachting en daartoe is het aantal vierkante meters voor de werkplaats in 2021 verder uitgebreid. Buiten de eigenaar zijn er 2 allround monteurs actief (1,8FTE). De eigenaar werkt voor de helft van de tijd (20 uur) in de werkplaats en 20 uur per week onderhoudt hij contact met klanten, neemt hij schades op en coördineert hij de contacten met verzekeraars. De vrouw van de eigenaar besteedt een dag per week aan de financiële administratie en de facturatie van werkzaamheden.

De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een schade-herstelbedrijf dat opzoek is naar uitbreiding of voor een algemeen garagebedrijf dat op zoek is naar uitbreiding van de dienstverlening met schadeherstel.


Onderscheidend vermogen

De eigenaar is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. Als de koper dat wenst en de samenwerking goed verloopt dan is de eigenaar bereid om nog enige tijd 20 uur per week als monteur betrokken te blijven.

Het betreft een activa-passiva transactie waarbij de gehele werkplaatsinventaris, de voorraad, het onderhanden werk, een leaseovereenkomst, het personeel, het klantenebstand, en alle tot de bedrijfsactiviteiten behorende overeenkomsten en leveranciers zullen worden overgedragen.


Schade-herstelbedrijf in regio Boxmeer
Regio
Noord-Brabant
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.