Profiel nr. 102684

Landelijk opererend platform voor mediators

08/03/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Opgericht in 2016 en online gegaan februari 2017. Mediators bemiddelen bij echtscheiding, arbeidsconflicten, familiezaken, gezondheidsconflicten, onderwijsgeschillen, bouwconflicten en onenigheden met de overheid.

De mediators die aangesloten zijn, zijn professionals op het gebied van conflictoplossing. Dat betekent ook dat ze moeten voldoen aan vastgestelde kwaliteitseisen en daartoe ingeschreven zijn in het register van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en/of het ADR. Ook moet een register mediator zich houden aan het reglement en de gedragsregels van de Stichting Kwaliteit Mediators.


Activiteiten van het bedrijf

Een landelijk platform voor en door mediators. Met landelijke acties en publiciteitscampagnes timmeren we samen aan de weg om mediation bekender te maken en het platform een duidelijke plaats te geven op de kaart van Mediation Nederland, als alternatief voor rechtszaken. Het doel is om samen tot een oplossing te komen, de lucht te klaren en alle partijen een goed gevoel te geven.

Daarnaast worden er events georganiseerd voor het behalen van Permanente Educatiepunten die een mediator jaarlijks moet halen.


Onderscheidend vermogen
  • Goede naam en grote bekendheid binnen mediatorsland
  • Perfecte backoffice
  • Uitstekend technisch werkend platform

Overig

Binnen de wereld van de mediators is behoefte aan een platform waar gezocht wordt naar de juiste mediator voor een conflict. Wanneer het platform leads weet te genereren voor de aangesloten mediators biedt dat een grote meerwaarde boven de afzonderlijke mediators.

Een kleine organisatie die met een beetje inspanning een mooie omzet kan halen. De huidige eigenaar heeft niet de volledige focus op deze onderneming waardoor de mogelijke groei nu niet behaald wordt. Daarom wordt de onderneming ter overname aangeboden. 

Met name interessant voor iemand die binnen de mediation een stap verder wil zetten. Het platform is ruim 4 jaar online en heeft daarmee een bepaalde positie behaald in de zoekresultaten. Door overname van het platform beschik je direct over een goedlopend medium waar je groei mee kan realiseren.


Landelijk opererend platform voor mediators
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
N.o.t.k.