16/02/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Overijssel

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Gelderland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Kinderdagverblijf

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit kinderdagverblijf biedt vertrouwde, huiselijke kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4. Het kinderdagverblijf bestaat uit twee groepen. Het maximaal aantal kindplaatsen ligt tussen de 20 en 30 kinderen per dag. 


Activiteiten van het bedrijf

Het kinderdagverblijf richt zich momenteel bewust alleen op kinderen van 0 tot 4 jaar. Het is echter ook mogelijk om één van de twee groepsruimten te gebruiken als BSO. De onderneming heeft veel groeimogelijkheden. De huidige bezetting is momenteel nog geen 20% van de maximaal mogelijke bezetting. 


Onderscheidend vermogen

Bij dit kinderdagverblijf staat het kind centraal. Door de kleinschaligheid is er veel persoonlijke aandacht voor de kinderen. Op het kinderdagverblijf werken liefdevolle, betrouwbare en vaste pedagogisch medewerkers. Bij de opvang is vertrouwen, openheid, vitaliteit en huiselijkheid belangrijk. 


Overig

Dit kinderdagverblijf is uitermate geschikt voor zowel een grotere kinderopvangorganisatie die het aantal locaties wil uitbreiden als ook voor een kleine (startende) ondernemer die passie heeft voor kinderopvang. Een prachtige groeimogelijkheid voor een ambitieuze nieuwe eigenaar. De nieuwe eigenaar kan doorgaan met het huidige concept maar er is ook de volledige vrijheid om hier een eigen concept neer te zetten. De verkoopinformatie is medio februari beschikbaar na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.


Klein Kinderdagverblijf in regio Zwolle
Regio
Overijssel
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000