Profile number 102584

Klein Kinderdagverblijf in regio Zwolle

16/02/2021 Date added

Located in

Overijssel

Also interesting for this region (s)

  • Noord-Nederland
  • Gelderland

General information

Sector

Service industry

Type of company

Daycare

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Starting

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 0 - € 100.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Dit kinderdagverblijf biedt vertrouwde, huiselijke kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4. Het kinderdagverblijf bestaat uit twee groepen. Het maximaal aantal kindplaatsen ligt tussen de 20 en 30 kinderen per dag. 


Company activities

Het kinderdagverblijf richt zich momenteel bewust alleen op kinderen van 0 tot 4 jaar. Het is echter ook mogelijk om één van de twee groepsruimten te gebruiken als BSO. De onderneming heeft veel groeimogelijkheden. De huidige bezetting is momenteel nog geen 20% van de maximaal mogelijke bezetting. 


Unique selling points

Bij dit kinderdagverblijf staat het kind centraal. Door de kleinschaligheid is er veel persoonlijke aandacht voor de kinderen. Op het kinderdagverblijf werken liefdevolle, betrouwbare en vaste pedagogisch medewerkers. Bij de opvang is vertrouwen, openheid, vitaliteit en huiselijkheid belangrijk. 


Other

Dit kinderdagverblijf is uitermate geschikt voor zowel een grotere kinderopvangorganisatie die het aantal locaties wil uitbreiden als ook voor een kleine (startende) ondernemer die passie heeft voor kinderopvang. Een prachtige groeimogelijkheid voor een ambitieuze nieuwe eigenaar. De nieuwe eigenaar kan doorgaan met het huidige concept maar er is ook de volledige vrijheid om hier een eigen concept neer te zetten. De verkoopinformatie is medio februari beschikbaar na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.


Klein Kinderdagverblijf in regio Zwolle
Region
Overijssel
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000