Profiel nr. 102418

Winkel in kampeer- en recreatiebenodigdheden

13/07/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De laatste jaren is er een groei van de bestedingen voor kampeer- benodigdheden. Door de Coronacrisis zijn er meer mensen in Nederland gaan recreëren waardoor de bezettingen van campings zijn verbeterd. De komende jaren is de verwachting dat de groei afvlakt. Ook in de gunstige conjunctuur moeten winkeliers echter alle zeilen bijzetten. De kritische consument, digitalisering en stevige concurrentie leiden tot grote verschillen in prestatie tussen ondernemers. Investeringen in personeel en service zijn voor winkeliers de voornaamste manier om het verschil te maken.

 


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf verkoopt alle kampeerbenodigdheden. Daarnaast is het bedrijf actief als servicewerkplaats voor tenten, campers en caravans. Deze winkel met servicewerkplaats is sinds jaar en dag een begrip in Zuid-Nederland.


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf staat al 10-tallen jaren bekend als specialist op haar vakgebied en onderscheidt zich door een goede service en de hoge kwaliteit van haar producten. Het bedrijf beschikt over vakbekwaam en ervaren personeel. Er zijn in totaal 8 medewerkers (7 fte) werkzaam, exclusief de DGA’s.


Overig

Wegens gebrek aan opvolging wordt de onderneming (de holding) te koop aangeboden. De huidige DGA’s zijn bereid voor een nader overeen te komen periode aan het bedrijf verbonden te blijven. Verdere informatie is op aanvraag beschikbaar na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring. 


Winkel in kampeer- en recreatiebenodigdheden
Regio
Zuid-Nederland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.