Profile number 102418

Winkel in kampeer- en recreatiebenodigdheden

13/07/2021 Date added

Located in

Zuid-Nederland

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Other

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

5 - 10

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

De laatste jaren is er een groei van de bestedingen voor kampeer- benodigdheden. Door de Coronacrisis zijn er meer mensen in Nederland gaan recreëren waardoor de bezettingen van campings zijn verbeterd. De komende jaren is de verwachting dat de groei afvlakt. Ook in de gunstige conjunctuur moeten winkeliers echter alle zeilen bijzetten. De kritische consument, digitalisering en stevige concurrentie leiden tot grote verschillen in prestatie tussen ondernemers. Investeringen in personeel en service zijn voor winkeliers de voornaamste manier om het verschil te maken.

 


Company activities

Het bedrijf verkoopt alle kampeerbenodigdheden. Daarnaast is het bedrijf actief als servicewerkplaats voor tenten, campers en caravans. Deze winkel met servicewerkplaats is sinds jaar en dag een begrip in Zuid-Nederland.


Unique selling points

Het bedrijf staat al 10-tallen jaren bekend als specialist op haar vakgebied en onderscheidt zich door een goede service en de hoge kwaliteit van haar producten. Het bedrijf beschikt over vakbekwaam en ervaren personeel. Er zijn in totaal 8 medewerkers (7 fte) werkzaam, exclusief de DGA’s.


Other

Wegens gebrek aan opvolging wordt de onderneming (de holding) te koop aangeboden. De huidige DGA’s zijn bereid voor een nader overeen te komen periode aan het bedrijf verbonden te blijven. Verdere informatie is op aanvraag beschikbaar na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring. 


Winkel in kampeer- en recreatiebenodigdheden
Region
Zuid-Nederland
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
1.000.000 - 2.500.000
Overname
To be agreed