Menu

Specialisten in jouw regio

Oamkb Boekhouding & Advies B.V.

Barbara Strozzilaan 201
Amsterdam

Telefoon
+31 6 12 54 45 55

Oamkb is een netwerk van ruim 120 experts op het gebied van accountancy, fiscaliteit, management consultancy, bedrijfscoaching, financieringen en MKB advies.
Met een klanttevredenheid van ruim een 9 streven wij altijd naar een optimale relatie met onze klanten.
Vanwege onze korte communicatielijnen en efficiënt businessmodel zijn we altijd in staat om u als klant centraal te stellen, tegen gunstige voorwaarden.

Een bedrijfsverkoop of overname is een grote stap. Oamkb is gespecialiseerd in het begeleiden van overname en verkooptrajecten. Van waardebepaling tot financieringen of advies voor bijvoorbeeld bedrijfsstructuren, fiscale vraagstukken, maar ook management consultancy en begeleidingen van ondernemers bij het verder succesvol uitbouwen van hun onderneming.
Een verkoop of overname start uiteraard met een goede en accurate waardebepaling. Onze specialisten maken hiervoor gebruik van rekenmodellen en gecombineerde methoden voor een zeer accurate en officiële waardebepaling. Dit is uiteindelijk leidend in het verdere traject en bij onderhandelingen. Daarnaast hebben wij speciale category managers voor de begeleiding van o.a. familiebedrijven of ondernemingen met Internationale activiteiten.


Wilt u uw bedrijf verkopen? Wij helpen u graag met het succesvol zoeken van de juiste overname kandidaat en de complete begeleiding.
Wilt u een bedrijf kopen? Ook dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij o.a. de onderhandelingen, juridische structuur en financiering.
Wij komen graag met u in contact.

Bekijk hier de LinkedInpagina van Martijn Weijtmans: https://www.linkedin.com/in/martijn-weijtmans-a343748a/

Peter Aubroeck heeft onlangs ons team versterkt en daarmee zijn onze diensten voor boekhouding, accountancy en fiscaal advies verder uitgebreid.