Specialisten in jouw regio

Specter

Specter helpt bij het vastleggen van afspraken die gemaakt worden in een overnameproces door middel van online te genereren documentatie. Met de interactieve vragenlijsten in begrijpelijke taal maakt iedere gebruiker zelf gemakkelijk en snel de benodigde juridische documenten voor overname van zowel aandelen als activa/passiva

Meer info >>>

Groenewegen & Lukaart

Groenewegen & Lukaart is een toonaangevend en onafhankelijk advieskantoor op het gebied van transactieondersteuning, bij o.a. bedrijfsovernames in Zuidwest Nederland.

Meer info >>>

BHB Dullemond overname en advies

Als gespecialiseerd overnameadviesbureau ondersteunen wij al 24 jaar ondernemers van assurantiekantoren, volmachtbedrijven, de makelaardij, hypotheekadviseurs en arbodienstverleners. Met kennis van betekenis.

Meer info >>>

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Wij kennen maar één belang en dat is uw belang. Na een grondige kennismaking en een offerte gaan we met u aan het werk. Dat start altijd met een diepgaand vooronderzoek, waarin we alles van u, uw familie, uw bedrijf aan de weet komen.

Meer info >>>

Marc Backus MKB Advies

Marc Backus - MKB Advies voor hulp en ondersteuning bij bedrijfsoverdracht, aan- en verkoop van je onderneming.

Meer info >>>

Marktlink

Marktlink is sinds 1996 de onafhankelijke overnamespecialist voor MKB-ondernemers met ca. 160 medewerkers en 150 deals per jaar. Met een groot (inter)nationaal netwerk aan kopers/verkopers.

Meer info >>>

Schets Advocatuur

Schets Advocatuur staat voor gespecialiseerde juridische hulp. 100% cliëntgericht. Het vraagstuk van de cliënt oplossen. Meedenken. Kennis aanvullen waar die ontbreekt. Toegevoegde waarde leveren. 100% inzet. Gegarandeerd. Advocatuur PLUS dus.

Meer info >>>

Accountax Bedrijfsadviseurs

Accountax Bedrijfsadviseurs zijn thuis in de begeleiding (aankoop en verkoop) van MKB-bedrijven. Onze specialisten zijn ervaren in het waarderen van bedrijven alsmede de juridische en fiscale aspecten mee te nemen. Het allerbelangrijkste aandachtspunt bij koop/verkoop is echter de mens achter de cijfers. Dat bepaalt een succesvolle koop/verkoop. Neem vrijblijvend met ons contact op! Thuis in overnames. Sterk in Zuid Nederland!

Meer info >>>

N4MB3RS B.V.

Wij zijn een onafhankelijk duurzaam corporate finance kantoor voor het MKB met ruim 20 jaar ervaring. Wij ondersteunen bij het volgen van een duurzame strategie, financiering, verkoop, aankoop, waardering of fusie van je onderneming.

Meer info >>>

Olde Hartman Advies B.V.

Landelijk opererend overname- en organisatieadviesbureau in specifiek de bouwnijverheid, zoals bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven.

Meer info >>>

Adcorporate Noord-Nederland

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn.

Meer info >>>

TMCF

TMCF helpt MKB- & staffing organisaties bij het creëren van meer waarde en helpen ze bij de aan- en verkoop.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners Noord Nederland

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>

MKB Advies Partners

MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs die samen méér dan 200 jaar advieservaring hebben op het gebied van het begeleiden van bedrijfsovernames, uitvoeren van waardebepalingen, het realiseren van financieringen, antwoorden op continuïteitsvragen en begeleiding bij strategische beslissingen.

Meer info >>>

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Vragen over het runnen van uw onderneming? Stel ze aan een accountant. Want een accountant helpt u verder, in elke fase van uw ondernemerschap.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners

Overweegt u de aan- of verkoop van een bedrijf? De beste begeleiding is dan gewenst. Een adviseur die niet alleen uit is op de deal, maar het beste advies wil geven. Soms is dat ook: (nog) niet verkopen.

Meer info >>>

Straefin Consultancy BV

Straefin Consultancy ondersteunt ondernemers bij de complexe besluitvorming die in onze snel veranderende wereld nodig is om de continuïteit en ontwikkeling van de onderneming te waarborgen. De overdracht of overname van een onderneming vraagt om gedegen voorbereiding en deskundige begeleiding en regie van een objectieve partij.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Arnhem

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners Utrecht

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>

Overname & Opvolging Regisseur

Een bedrijfsovername is een ingrijpende gebeurtenis. Van welke kant je het ook bekijkt. Beide partijen hebben behoefte aan zinvolle tips en goede adviezen. Overname & Opvolging Regisseur helpt in dit proces.

Meer info >>>

Bender Brandwijk & Partners B.V.

Zoekt u een partij, die net zo ondernemend is als uzelf, dan is BenderBrandwijk de juiste overnameadviseur voor u.

Meer info >>>

OvernameAdvies B.V.

Via OvernameAdvies.nl verkoop jij zelf jouw bedrijf en waar nodig schakel je overnameadviseurs in voor de stappen waar je zelf niet uitkomt. Op deze wijze is het mogelijk om efficiënt en dus goedkoop de verkoop van jouw bedrijf te realiseren.

Meer info >>>

Finc Corporate Finance B.V.

Wat uw situatie ook is, we hebben altijd oog voor de mens achter de transactie. Wij begeleiden werknemers bij participatie, familiebedrijven en ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf of juist bij uitbreiden.

Meer info >>>

Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames

Company Brokers is specialist in bedrijfsovernames. Wij hebben grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop en participatie van en in bedrijven.

Meer info >>>

BBO&F

Peter Schuitmaker van BBO&F in Breda is specialist voor bedrijfsoverdracht. Hij is register adviseur bedrijfsopvolging en gecertificeerd lid van de beroepsorganisaties BOBB, specialisten voor bedrijfsoverdracht.

Meer info >>>

Auréus Group B.V.

Vertrouwd, verantwoord en vooruitstrevend. Dat is hoe wij ons onderscheiden in vermogen.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Venray

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>

Diligence

Diligence begeleidt als MKB-specialist op discrete en onafhankelijke wijze bedrijfsovernames en fusies, waarvoor het gehele traject van (ver)koopbeslissing tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Het bedrijf is sinds 1998 actief en heeft meer dan 450 transacties gerealiseerd in een groot aantal branches. De 10 senior overnameadviseurs opereren verspreid over het land, zijn allen zelf ondernemer en beschikken over een groot netwerk in binnen- en buitenland.

Meer info >>>

MaeS en Partners

Heeft u een accountantskantoor, administratiekantoor, belastingadvieskantoor of salarisverwerkingskantoor? Meerdere misschien? Wilt u verkopen, fuseren, de opvolging regelen of een of meerdere kantoren overnemen? Vertrouw dan op het specialisme van MaeS en Partners. Wij bemiddelen en begeleiden al vele jaren met succes bij aankoop, verkoop en fusie.

Meer info >>>

Damsté advocaten | notarissen

Wij werken we met een ruim honderd specialisten aan de meest uiteenlopende vragen van onze cliënten. Wij denken vanuit verschillende expertises met u mee en kijken samen met u vooruit. Dat betekent voor ons dat een oplossing niet alleen rekening houdt met uw belangen van vandaag, maar ook bijdraagt aan uw ambities van morgen.

Meer info >>>

Flynth

Wij helpen en begeleiden u bij het verkopen of kopen van een bedrijf. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met waarderingen, financieringen en corporate recovery.

Meer info >>>

Dutch Dream B.V.

Sinds 1991 adviseren en begeleiden wij ondernemers en managers bij de koop, verkoop of groei van de eigen onderneming. Bij ons staat uw droom centraal.

Meer info >>>

Overname-experts

Heeft uw klant een vraag over bedrijfsovername? Wilt u zelf een bedrijf kopen of verkopen? Wilt u de waarde van een onderneming bepalen? Of heeft u een andere vraag op gebied van bedrijfsoverdracht? Overname-Experts is een groep overnamespecialisten die uw traject van begin tot eind begeleiden.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Lelystad

Claassen,Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair adviesbureau voor een brede groep van ondernemingen

Meer info >>>

LNP Corporate Finance

LNP Corporate Finance richt zich op advies en management van cross border fusies & overnames binnen de technology sector. Wij werken samen zowel met succesvolle middelgrote en kleine bedrijven als met internationale bedrijven en investeerders in de sector.

Meer info >>>

deOverdrachtAdviseur

DeOverdrachtAdviseur is specialist in bedrijfsovernames, -waardering, -financiering, -opvolging, fusies en alle daaraan gerelateerde werkzaamheden. Onze uitgebreide kennis en praktische ‘no-nonsense’ werkmethodes stellen ons in staat uw belangen optimaal te behartigen.

Meer info >>>

Match Plan Fusies en Overnames

Match Plan is een onafhankelijke overnameadviseur en begeleidt ondernemers bij de koop of verkoop hun bedrijf. Wij nemen dit volledige traject uit handen en hebben voor ieder onderdeel een eigen specialist in huis.

Meer info >>>

BusinessPartners B.V.

Uw bedrijf NoCureNoPay verkopen BusinessPartners: uw bedrijfsovernameadviseur. Ook internationaal. 20 jaar dealmaking.

Meer info >>>

Adcorporate

Adcorporate biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de aan- en verkoop van bedrijven. Onze aanpak is transparant en duidelijk. Samen met u werken we aan een geslaagde transactie.

Meer info >>>

Pont Neuf

U denkt er over na om uw bedrijf over te dragen aan de volgende generatie. Wat moet er worden geregeld en hoe legt u dit vast? Pont Neuf kan u helpen met het uitstippelen van de route richting een zorgeloze overdracht.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners – Regio Zuid Holland

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

De notaris kan u adviseren u over alle aspecten rond uw onderneming of organisatie, zoals het starten van een bedrijf of flex-bv, bedrijfsovername, kiezen van een geschikte rechtsvorm of wijzigingen in het bedrijf.

Meer info >>>

Crossminds B.V.

Crossminds is specialist in strategievorming, implementatie en fusie & overnames. Vanuit onze kantoren in Rotterdam, Goes en Breda geven wij richting en helpen wij bij strategische keuzes.

Meer info >>>

INretail

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen.

Meer info >>>

Sophista fusies & overnames

Sophista is een onafhankelijke organisatie en ervaren speler op het gebied van corporate finance en alle hieruit voortvloeiende vraagstukken. Sinds de oprichting in 2000 is Sophista uitgegroeid tot een dynamische, landelijk opererende corporate finance-organisatie.

Meer info >>>

MB Adviesgroep

Sinds 1999 zijn wij van MB Adviesgroep actief als adviseur voor ondernemers. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de aan- en verkoopbegeleiding van horeca- en recreatieondernemingen inclusief de financiering van de deal. Daarnaast hebben wij binnen ons team ook fiscaal juristen werkzaam en daarmee bent u ook voor dealoptimalisatie bij ons aan het juiste adres.

Meer info >>>

Credion

Op zoek naar financiering? Credion begeleidt sinds 2001 ondernemers is hun zoektocht naar passende financiering. Het netwerk maakt ons sterk; we werken samen met meer dan 130 geldverstrekkers en hebben zo toegang tot nationaal en internationaal kapitaal.

Meer info >>>

Instituut voor Zakelijke Mediation

Zakelijke mediation is niet voor iedereen. Je moet de confrontatie aangaan. En je moet de wens hebben om dit conflict op te lossen. Zodra jullie aan tafel komen, nemen wij het over.

Meer info >>>

TPM Corporate Finance

TPM Corporate Finance heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het begeleiden bij aan- en verkoop en fusies van bedrijven en Accountants-, Administratie- en Belastingadvieskantoren in Nederland en België.

Meer info >>>

HKB

HKB is een bedrijfskundig-, overnameadvies & waarderingskantoor voor MKB ondernemers. Wij bieden praktische en deskundige begeleiding aan ondernemers. Op een gestructureerde en toegankelijke manier helpen wij ondernemers met het verhogen van de waarde en later het verkopen van hun bedrijf.

Meer info >>>

Claassen, Moolenbeek & Partners - Zuidwest Nederland

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Meer info >>>


Overige partners

Partner Plaats Telefoon
De Overname Adviseur Midden en Oost Brabant B.V. Sint-Oedenrode +31 41 34 83 084
Grant Thornton Amsterdam +31 88 67 69 722
Cratos Advies B.V. Panningen +31 6 34 55 81 47
Instituut voor Zakelijke Mediation Zeist +31 85 06 01 217
Nash Consulting B.V. Maastricht +31 6 21 84 04 55
Marrom B.V. Hilversum +31 6 53 46 12 60
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 76 30 480
Claassen, Moolenbeek & Partners Venray +31 47 87 69 006
WM Advies Zoetermeer +31 6 23 66 46 14
Franchise Connect V.O.F. Eindhoven +31 40 25 56 261
Claassen, Moolenbeek & Partners Sint-Michielsgestel Sint-Michielsgestel +31 6 40 73 41 45
De Nieuwe Aandeelhouder Overdinkel +31 6 51 55 23 02
Joanknecht Eindhoven +31 40 84 47 000
Maes en Partners Eindhoven +31 88 02 78 200
Makelaarinhoreca.nl B.V. Gorinchem +31 18 36 15 183
Claassen, Moolenbeek & Partners Varsseveld +31 74 75 01 485
Schets Advocatuur Berkel-Enschot +31 13 53 31 752
Pont Neuf Breskens +31 6 54 64 58 49
AW Horeca Makelaars Mastenbroek +31 88 46 00 640
HKB Veldhoven +31 40 40 21 112
Bender Brandwijk & Partners B.V. Rotterdam +31 10 31 30 571 / +31 6 53 47 00 00
Adagium Corporate Finance B.V. Veghel +31 413 22 50 10
Wellness Solutions Arnhem +31 26 44 63 655
TMCF Nijmegen +31 24 66 36 974
Kasku Corporate Finance bv Sittard +31 46 20 60 000
Euretco Hoevelaken +31 33 25 32 380
Lynx Bedrijvenmakelaars Nijmegen +31 6 53 38 11 72
Flynth Deal Advies Amersfoort +31 88 23 68 400
Molenkamp Bedrijfsadvies Eindhoven +31 40 29 60 095
De Nationale Franchise Gids Apeldoorn +31 55 82 00 226
MeerMKB B.V. Hoofddorp 0800 - 22 22 234
Sport in Business Zaltbommel +31 6 51 57 58 57
Byfusion Corporate Finance Hoofddorp +31 23 20 50 200
Claassen, Moolenbeek & Partners 's-Gravenhage +31 70 51 46 442
Take5 Halsteren +31 6 53 36 90 92
J3 Management Hilversum +31 6 23 89 19 01
F&O Partners Dronten +31 6 41 24 00 42
Extendum B.V. Eemnes +31 88 55 12 300
Finactor BVBA Lokeren +32 4 97 26 99 37
Recratief Bedrijfsmakelaars B.V. Assen +31 59 24 62 844
Connacct.nl Vught +31 6 22 23 29 08
Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst +31 11 47 60 076
EMS Merger & Acquisitions Prinsenbeek +31 76 52 10 811
INretail Zeist +31 88 97 30 600
Hoornwijck Groep VOF Rijswijk +31 88 31 98 080
Company Brokers B.V. Specialisten Bedrijfsovernames. Geldermalsen +31 34 55 87 030
Robbins & Chivers Intermediairs B.V. Elst +31 6 28 97 42 18
Marktlink Fusies en Overnames B.V. Deventer +31 57 06 07 000
TPM Corporate Finance Volkel +31 85 20 20 666
Bootsma Retail | Beheer BV Hilversum +31 6 81 14 63 16
Nedvest Capital Management B.V. Amsterdam +31 20 57 11 554
Overname-experts Haarlem +31 85 04 41 000
Den Otter Van Vliet Heesch +31 41 24 74 282
Firmenzukaufen.de Gollhofen +49 93 39 99 13 68
deOverdrachtAdviseur Schagen +31 22 92 82 700
Groenewegen & Lukaart Goes +31 11 38 53 400
Tappaya Ventures B.V. Amstelveen +31 20 21 84 499
Adfinco Corporate Finance & Advies Bennekom +31 31 84 14 200
Prisma Advies Groep | Bedrijfsovernames Alkmaar +31 72 56 48 416
MB Adviesgroep Amsterdam +31 29 94 05 756
BusinessFriends Nederland B.V. Rotterdam +31 85 75 000 75
Bol Adviseurs Wijchen +31 88 12 11 393
Adviesbureau 1963 Woudenberg +31 6 10 94 75 01
Bedrijven Boutique B.V. Hoorn +31 6 19 53 03 19
Do Business Development bv Nieuwerkerk aan den IJssel +31 10 44 71 583
Maatwerk Corporate Finance Amsterdam +31 20 52 19 494
Overname Support Hoogeveen +31 6 49 75 56 90
IJdok Advies B.V. IJsselstein +31 6 53 99 66 35
Vander-Klok Ede +31 6 22 40 99 97
Finc Corporate Finance B.V. Waalwijk +31 41 66 75 150
Tiger Corporate Finance & Strategy Amsterdam +31 6 22 72 31 80
KroeseWevers Corporate Finance B.V. Enschede +31 (0)53 - 85 04 900
UNO Bedrijfsadviseurs Zuidlaren +31 88 506 10 00
Jonker Advies Corporate Finance Eindhoven +31 40 26 77 110
ABAB Corporate Finance B.V. Tilburg +31 13 46 47 100
Claassen, Moolenbeek & Partners Winterswijk +31 54 35 36 226
OvernameAdvies B.V. Amstelveen +31 20 760 19 99
Sophista fusies & overnames Alkmaar +31 72 54 08 010
BC Finance BV Huizen +31 35 62 48 959
Crossminds B.V. Rotterdam +31 10 25 18 087
Overname Opvolging Regisseur Westwoud +31 6 54 29 16 80
BHB Dullemond overname en advies Soest +31 33 48 05 482
Croww B.V. Scherpenzeel +31 6 33 56 46 66
Indus Overname & Participatie B.V. Breda +31 76 51 54 334
Kreston Van Herwijnen Tiel +31 34 46 21 222
Uw Horecamakelaar B.V. Maastricht +31 85 20 06 245
Straefin Consultancy BV Oss +31 41 26 92 565
BBO&F Breda +31 76 53 20 551
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 21 21 120
Bizalia Barcelona +34 93 41 96 439
Olde Hartman Advies B.V. Amersfoort +31 33 45 55 889
Claassen, Moolenbeek & Partners 's Hertogenbosch +31 73 61 32 228
Claassen, Moolenbeek & Partners Rotterdam +31 10 27 60 150
Claassen, Moolenbeek & Partners Lelystad +31 32 02 86 768
Hillside Corporate Finance B.V. Houten +31 30 22 73 233
Flynth Adviseurs en Accountants Arnhem +31 88 23 67 777
CROP Corporate Finance Nieuwegein +31 30 60 40 035
Claassen, Moolenbeek en Partners Alphen aan den Rijn +31 6 54 38 52 17
Dutch Dream B.V. Arnhem +31 88 35 51 400
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 76 30 471
Adcorporate Noord-Nederland Assen +31 88 05 02 200
Feab Culemborg +31 6 39 78 99 05
Van Ree Accountants Doorn +31 34 34 15 940
Genium Group Wijchen +31 24 37 81 536
Claassen, Moolenbeek & Partners - 's Gravenhage Den Haag +31 88 26 36 762
MKB Advies Partners Amstelveen +31 85 06 04 700
HLB Wiltlox van den Boomen Corporate Finance Waalwijk +31 41 64 10 000
Sterk Zakelijk Advies Nieuwland +31 18 37 45 618
Claassen, Moolenbeek & Partners Groningen +31 50 75 02 000
LNP Corporate Finance Eindhoven +31 6 55 86 54 92
Vorst Consult Bedrijfsovernames B.V. Ulestraten +31 43 36 54 777
ApCon Business Support Rosmalen +31 6 55 19 42 42
Accountax Bedrijfsadviseurs Reuver +31 77 47 62 500
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen +31 57 55 44 552
JWG Business Consultancy B.V. Doetinchem +31 31 43 63 358
Bedrijventekoop.be Zoersel +32 4 70 04 17 85
Bedrijfsoverdracht Limburg B.V. Gulpen +31 43 45 02 205
Adcorporate Boekel +31 49 23 70 080
Greendelta Corporate Investments Sittard +31 6 14 98 16 64
MFS Duiven +31 6 51 93 56 23
MAÄT Corporate Change Nieuw Lekkerland +31 6 55 15 14 02
Waardemakers Advies B.V. Almere +31 85 21 00 390
Havendijk Overname | Financiering | Strategie Gorinchem +31 18 36 30 005
Claassen, Moolenbeek & Partners Arnhem +31 26 30 31 900
Diligence Houten +31 88 05 50 350
Centrum voor Bedrijfsopvolging Maartensdijk - De Bilt +31 30 27 40 647
DGMC Amersfoort +31 33 25 80 504
Factor Bedrijfsovername B.V. Utrecht +31 88 03 08 080
Conatum Tassos Bedrijfsadvies B.V. Maastricht +31 46 43 98 038
N4MB3RS B.V. Amersfoort +31 33 30 37 949
Peek Von Schükkmann Bergen +31 6 53 29 56 82
BusinessPartners B.V. Maastricht +31 88 32 59 000
Nunes Consulting Group Elst +31 48 14 54 314
BrightOrange B.V. Amsterdam +31 20 30 31 220
VB Company B.V. Burgum +31 6 55 86 83 46
Damsté advocaten | notarissen Enschede +31 53 48 40 099