Specialisten in uw regio

Regio

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

De notaris kan u adviseren u over alle aspecten rond uw onderneming of organisatie, zoals het starten van een bedrijf of flex-bv, bedrijfsovername, kiezen van een geschikte rechtsvorm of wijzigingen in het bedrijf.

TMCF

Focus op de flexbranche; uitzendbranche, detacheerders en payrollbedrijven, Kennis en ervaring in de psychologie van het onderhandelen, Preferred supplier NBBU, Gecertificeerd lid beroepsverreniging van overnameadviseurs BOBB

Marktlink Fusies en Overnames B.V.

Marktlink Fusies & Overnames is sinds 1996 met 45 medewerkers een van de grootste onafhankelijke overnamespecialisten voor MKB ondernemers in Nederland.

Rescoped

Plannen om een bedrijf te (ver)kopen? Of wilt u aan waarde bouwen? Rescoped biedt u persoonlijk onafhankelijk advies en praktische begeleiding gedurende het gehele overnametraject, ook bij waarde creatie.

MKB Adviseurs B.V.

Als ondernemer komt er een moment dat u het bedrijf wil of moet overdragen of verkopen. MKB Adviseurs is al 18 jaar een zelfstandige adviesorganisatie voor iedere sector, voor ieder advies.

Veerman Lukaart B.V.

Veerman Lukaart biedt uitkomst. Het betreft een bedrijf van twee specialisten in bedrijfsovername en bedrijfswaardering, dat opereert vanuit een fraai klassiek pand in de Wijngaardstraat te Goes.

Overname-experts

Heeft uw klant een vraag over bedrijfsovername? Wilt u zelf een bedrijf kopen of verkopen? Wilt u de waarde van een onderneming bepalen? Of heeft u een andere vraag op gebied van bedrijfsoverdracht? Overname-Experts is een groep overnamespecialisten die uw traject van begin tot eind begeleiden.

De Opstartfabriek

Gezonde ondernemingen behouden voor de stad en streek, door ervaren werknemers met een ondernemershart gericht te coachen naar overnames. Zo kunnen we continuïteit van arbeid waarborgen: lokaal ondernemerschap verder ontwikkelen, nieuwe arbeidsplaatsen creëren en bestaande werkgelegenheid behouden.

Damsté advocaten | notarissen

Oprecht het best. Specialist in fusies en overnames (M&A). Onze advocaten en notarissen beheersen alle deelexpertises en verlenen vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Enschede en Almelo full service. Met een ruime hoeveelheid specialisten aan uw zijde begeleiden wij u naar succes.

Schets Advocatuur

Schets Advocatuur staat voor gespecialiseerde juridische hulp. 100% cliëntgericht. Het vraagstuk van de cliënt oplossen. Meedenken. Kennis aanvullen waar die ontbreekt. Toegevoegde waarde leveren. 100% inzet. Gegarandeerd. Advocatuur PLUS dus.

Jasabo bedrijfsovername & advies

Jasabo bedrijfsovername & advies is het adviesbureau in Apeldoorn en omgeving waar u terecht kunt voor de aan en verkoop van uw onderneming, Vanuit een integrale financiële aanpak zijn wij in staat U adequaat en resultaatgericht te begeleiden bij wellicht de belangrijkste financiële transactie van uw leven.

Register Adviseur Bedrijfsopvolging Chris Alberts

Wilt u een goede inschatting kunnen maken van het te kopen of te verkopen bedrijf? Chris Alberts kent de ins en outs en houdt rekening met zowel uw zakelijke als persoonlijke belangen.

Hamilton Advies B.V.

Hamilton Advies BV beschikt over een team van topmanagers, juristen, accountants en specialisten in onroerend goed dat op elk gewenst moment met raad en daadkracht aan uw zijde staat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak.

Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames

Company Brokers is specialist in bedrijfsovernames. Wij hebben grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop en participatie van en in bedrijven.

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen,Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair adviesbureau voor een brede groep van ondernemingen

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Vragen over het runnen van uw onderneming? Stel ze aan een accountant. Want een accountant helpt u verder, in elke fase van uw ondernemerschap.

BedrijfsovernameNederland

BedrijfsovernameNederland is een onafhankelijke bedrijfsovernameadviseur in de begeleiding van bedrijfsovernames en bedrijfsoverdrachten. Bij bedrijfsopvolging in Nederland zijn wij intermediair tussen kopers en verkopers van bedrijven.

Schuiteman Corporate Finance

Schuiteman Corporate Finance is een dienstverlener in de markt van bedrijfsoverdrachten en daarin gespecialiseerd in advisering, waardering en het familiebedrijf. De werkwijze is persoonlijk en geeft klanten grip, overzicht en controle.

TPM Corporate Finance

TPM Corporate Finance heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het begeleiden bij aan- en verkoop en fusies van bedrijven en Accountants-, Administratie- en Belastingadvieskantoren in Nederland en België.

Accoris Corporate Finance

Zicht op uw belang! De adviseurs van Accoris Corporate Finance kunnen u het nodige houvast bieden wanneer sprake is van zoiets ingrijpends als koop of verkoop van een onderneming. Binnen Accoris Corporate Finance is alle ervaring en deskundigheid op het gebied van bedrijfsoverdracht gebundeld.

Massafinanciering

Massafinanciering is een zakelijk crowdfunding platform wat zich specialiseert in bedrijfsfinanciering. Door middel van de kracht van de massa willen wij financieringen voor het MKB weer toegankelijk maken.

Advocaten Unie

Als ondernemer krijgt u er zonder twijfel een keer mee te maken: een fusie of een overname. Het besluit tot fuseren of ver-/aankoop van bedrijfsonderdelen kan voortkomen uit allerhande situaties. Bedrijven maken onder andere gebruik van fusies en overnames om het productaanbod te verbreden, marktaandeel op te bouwen of nieuwe markten te betreden. 

Kasku Corporate Finance B.V.

Kasku is regiopartner van Adcorporate voor Limburg en al decennia lang actief in bedrijfsontwikkeling en de aan- en verkoop van ondernemingen.

Corporate Finance Zuid B.V.

Corporate Finance Zuid ondersteunt en begeleidt op het gebied van bedrijfsadvies, bedrijfsoverdrachten en fusiebegeleiding, waarderingsvraagstukken, financieringen en corporate recovery.

Finc Corporate Finance B.V.

Wat uw situatie ook is, we hebben altijd oog voor de mens achter de transactie. Wij begeleiden werknemers bij participatie, familiebedrijven en ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf of juist bij uitbreiden.

Accountax Bedrijfsadviseurs

Accountax Bedrijfsadviseurs zijn thuis in de begeleiding (aankoop en verkoop) van MKB-bedrijven. Onze specialisten zijn ervaren in het waarderen van bedrijven alsmede de juridische en fiscale aspecten mee te nemen. Het allerbelangrijkste aandachtspunt bij koop/verkoop is echter de mens achter de cijfers. Dat bepaalt een succesvolle koop/verkoop. Neem vrijblijvend met ons contact op! Thuis in overnames. Sterk in Zuid Nederland!

Finovion

Finovion is een netwerk van administratie- en advieskantoren in Nederland. Naast het voeren van administraties, belastingaangiften en jaarwerkzaamheden legt Finovion de nadruk op het in begrijpbare taal uitleggen van de cijfers.

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Wij kennen maar één belang en dat is uw belang. Na een grondige kennismaking en een offerte gaan we met u aan het werk. Dat start altijd met een diepgaand vooronderzoek, waarin we alles van u, uw familie, uw bedrijf aan de weet komen.

deOverdrachtAdviseur

De OverdrachtAdviseur weet de weg! Bij opvolging, bedrijfsoverdracht, samenwerkingsvormen, afstoten bedrijfsonderdelen, MBI/MBO. In overleg werken we samen met alle disciplines die úw belang het beste dienen.

Ondernemenplus

Of je nu starter bent, gevestigd ondernemer of een bedrijf wilt overnemen, je staat voortdurend voor belangrijke keuzes. Deze keuzes bepalen of jouw onderneming aansluit bij jouw passie, voorkeuren en vaardigheden en kan leiden naar duurzaam succes.

Kredietunie Brabant

Alternatieve financiering: Voor ondernemers door ondernemers! Community Funding voor ondernemers met plannen.

BBO&F

Peter Schuitmaker van BBO&F in Breda is specialist voor bedrijfsoverdracht. Hij is register adviseur bedrijfsopvolging en gecertificeerd lid van de beroepsorganisaties BOBB, specialisten voor bedrijfsoverdracht.

Dutch Dream B.V.

Sinds 1991 adviseren en begeleiden wij ondernemers en managers bij de koop, verkoop of groei van de eigen onderneming. Bij ons staat uw droom centraal.

Bender Brandwijk & Partners B.V.

Zoekt u een partij, die net zo ondernemend is als uzelf, dan is BenderBrandwijk de juiste overnameadviseur voor u.

Claassen, Moolenbeek & Partners

Overweegt u de aan- of verkoop van een bedrijf? De beste begeleiding is dan gewenst. Een adviseur die niet alleen uit is op de deal, maar het beste advies wil geven. Soms is dat ook: (nog) niet verkopen.

BusinessPartners B.V.

Uw bedrijf NoCureNoPay verkopen BusinessPartners: uw bedrijfsovernameadviseur. Ook internationaal. 15 jaar dealmaking.

Adcorporate

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn. Onze adviseurs werken binnen een eigen regio, en staan daardoor letterlijk dichtbij u als ondernemer.

Adcorporate Noord-Nederland

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn.

Overname Opvolging Regisseur

Een bedrijfsovername is een ingrijpende gebeurtenis. Van welke kant je het ook bekijkt. Beide partijen hebben behoefte aan zinvolle tips en goede adviezen. Overname & Opvolging Regisseur helpt in dit proces.

HKB

HKB is een bedrijfsadvies- & bedrijfswaarderingskantoor dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfsadvies aan bedrijven binnen het MKB. Wij bieden praktische en bedrijfskundige begeleiding aan ondernemers, waarmee wij ondernemers helpen met het verhogen van de waarde van het bedrijf en het verkopen van hun bedrijf.

INretail

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen.

Nederlandse vereniging van banken

Op zoek naar een bank in uw regio? Op de Nederlandse Vereniging van Banken ziet u een overzicht van banken in Nederland. Ook voor veelgestelde vragen kunt u op deze website terecht.

Olde Hartman Advies B.V.

Landelijk opererend overname- en organisatieadviesbureau in specifiek de bouwnijverheid, zoals bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven.

MKB Advies Partners

MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs die samen méér dan 200 jaar advieservaring hebben op het gebied van het begeleiden van bedrijfsovernames, uitvoeren van waardebepalingen, het realiseren van financieringen, antwoorden op P&O vraagstukken en begeleiding bij strategische beslissingen.


Overige partners

Partner Plaats Telefoon
Stuyt & Partners Naaldwijk 0174 - 62 03 38
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 71
Claassen, Moolenbeek & Partners Venray 0478 - 76 90 06
Claassen, Moolenbeek & Partners Rotterdam 010 - 276 01 50
Adcorporate Oost-Brabant Boekel 0492 - 370080
Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst 0114 - 76 00 76
Marktlink Fusies en Overnames B.V. Deventer 0570 - 60 70 00
BBO&F Breda 076 5320551
MKB Adviseurs B.V. Den Haag 070 - 349 06 50
Conatum Tassos Bedrijfsadvies B.V. Maastricht 046 - 439 80 38
AW Horeca Makelaars Mastenbroek 088 - 460 06 40
B2Bedrijfsovername.nl Utrecht 06 - 144 38 222
deOverdrachtAdviseur Schagen 0229 - 28 27 00
Pustjens Corporate Finance Echt 06 - 131 352 82
Veerman Lukaart B.V. Goes 0113 - 85 34 00
Waardemakers Advies B.V. Almere 085 - 210 03 90
Bedrijfsoverdracht Limburg B.V. Gulpen 043 - 450 22 05
Company Brokers B.V. Specialisten Bedrijfsovernames. Geldermalsen 0345 - 58 70 30
Claassen, Moolenbeek & Partners Cadier en Keer 06 - 226 000 58
Centrum voor Bedrijfsopvolging Maartensdijk - De Bilt 030 - 274 06 47
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 212 11 20
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen 0575 - 54 45 52
Schuiteman Corporate Finance Voorthuizen 0342 47 34 44
BedrijfsovernameNederland Tiel 0344 - 65 30 78
Bender Brandwijk & Partners B.V. Rotterdam 010 - 313 05 70
Maatwerk Corporate Finance Amsterdam 020 - 521 94 94
Prisma Advies Groep | Bedrijfsovernames Alkmaar 072 - 564 84 16
Posthoorn Exploitaties Dordrecht 06 - 419 877 08
Bedrijventekoop.be Zoersel 0032 - 470041785
Arbor Quercus Berg en Terblijt 06-10447000
Management Partners Int. Zeewolde 0365234900
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen 0575 - 54 45 52
Adcorporate Noord-Nederland Assen 088 - 050 22 00
Bruls Beheer B.V. Neer 06 - 416 268 23
BC Finance BV Huizen 035 - 624 89 59
TMCF Nijmegen 088 - 277 18 66
Claassen, Moolenbeek & Partners 's Hertogenbosch 073 - 613 22 28
Bizalia Barcelona 0034 - 934 19 64 39
TPM Corporate Finance Volkel 085 - 202 06 66
De Nationale Franchise Gids Apeldoorn 055 - 820 02 26
Franchise Development Benelux B.V. Rosmalen 0168 - 37 01 62
Finc Corporate Finance B.V. Waalwijk 0416 - 67 51 50
Claassen, Moolenbeek & Partners Amsterdam 06 - 301 157 14
Van Ree Accountants Doorn 0343 - 415940
Robbins & Chivers Intermediairs B.V. Elst 06 - 289 742 18
Tiger Corporate Finance & Strategy Amsterdam 06 22 72 31 80
Byfusion Corporate Finance Hoofddorp 023 - 205 02 00
Havendijk Overname | Financiering | Strategie Gorinchem 0183 - 63 00 05
ABAB Corporate Finance B.V. Boxmeer 040 - 294 26 66
Greendelta Corporate Investments Sittard 06 - 14 98 16 64
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 80
Claassen, Moolenbeek & Partners Lelystad 032 02 867 68
Joanknecht Eindhoven 040 844 7000
Mind Hunter Capital Search BV Langenaar 06 - 242 476 70
Claassen, Moolenbeek & Partners Varsseveld 074 - 750 14 85
INretail Zeist 088 - 973 06 00
HLB-Matchers B.V. Waalwijk 0416 - 41 00 00
Wellness Solutions Arnhem 026 - 446 36 55
Cratos Advies B.V. Panningen 06 - 345 581 47
Claassen, Moolenbeek & Partners Zwolle 038 - 850 41 80
Overname Opvolging Regisseur Westwoud 06 - 542 916 80
Corporate Finance Zuid Maastricht 043 - 366 66 49
Makelaarinhoreca.nl B.V. Gorinchem 0183 - 61 51 83
Do Business Development bv Nieuwerkerk aan den IJssel 010 - 447 15 83
Lynx Bedrijvenmakelaars Nijmegen 06 - 533 811 72
Kasku Corporate Finance bv Sittard 046 - 206 00 00
Peek Von Schükkmann Bergen 06 - 532 95 682
Register Adviseur Bedrijfsopvolging Chris Alberts Koog aan de Zaan 075 - 640 65 95
Dupont Business Solutions Maastricht 06 46 27 71 47
Magendans Corporate Finance Ede 06 - 547 455 91
Finovion Rotterdam 010 - 209 29 05
Firmenzukaufen.de Boekel 0492 - 370083
Claassen, Moolenbeek & Partners Amsterdam 020- 772 14 05
Wurff B.V. Austerlitz 06 - 549 00 543
Claassen, Moolenbeek & Partners Arnhem 026 - 303 19 00
Molenkamp Bedrijfsadvies Eindhoven 040 - 296 00 95
Claassen, Moolenbeek & Partners Waalwijk 0543 - 53 62 26
Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven Heesch 0412 - 47 42 82
Rescoped Doetinchem 06 - 408 343 54
Introman Corporate Finance B.V. Utrecht 088 - 030 80 80
Maes en Partners Veldhoven 088 - 027 82 00
DGMC Hoevelaken 033 - 258 05 04
Business Partners B.V. Maastricht 043 - 325 90 44
Genium Group Wijchen 024 - 378 15 36
Claassen, Moolenbeek & Partners Winterswijk 0543 - 53 62 26
DB-Accountancy & Advies B.V. Hulsel 013 - 509 35 53
mth accountants & adviseurs b.v. Putten 0341 - 35 70 44
Nunes Consulting Group Elst 0481 - 45 43 14
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 71
Claassen, Moolenbeek & Partners Zeist 030 - 737 00 11
Jonker Advies Corporate Finance Eindhoven 040 - 267 71 10
Indus Overname & Participatie B.V. Breda 076 - 515 43 34
Euregio Habets Royen Margraten 043-4582525
Vorst Consult Bedrijfsovernames B.V. Ulestraten 043 - 365 47 77
Sophista fusies & overnames Alkmaar 072 - 540 80 10
Jasabo bedrijfsovername & advies Apeldoorn 06 34 49 09 26
Bootsma Retail | Beheer BV Hilversum 06 - 811 463 16
Matchmakers Business Consultants Rosmalen 073 - 521 86 43


actie December feestmaand: SPECIALE ACTIE!

Profiteer alleen in december en ontvang € 50,- korting bij plaatsing van een advertentie!

Meer informatie