Specialisten in jouw regio

Regio

Massafinanciering

Massafinanciering is een zakelijk crowdfunding platform wat zich specialiseert in bedrijfsfinanciering. Door middel van de kracht van de massa willen wij financieringen voor het MKB weer toegankelijk maken.

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Vragen over het runnen van uw onderneming? Stel ze aan een accountant. Want een accountant helpt u verder, in elke fase van uw ondernemerschap.

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Wij kennen maar één belang en dat is uw belang. Na een grondige kennismaking en een offerte gaan we met u aan het werk. Dat start altijd met een diepgaand vooronderzoek, waarin we alles van u, uw familie, uw bedrijf aan de weet komen.

De Opstartfabriek

Gezonde ondernemingen behouden voor de stad en streek, door ervaren werknemers met een ondernemershart gericht te coachen naar overnames. Zo kunnen we continuïteit van arbeid waarborgen: lokaal ondernemerschap verder ontwikkelen, nieuwe arbeidsplaatsen creëren en bestaande werkgelegenheid behouden.

deOverdrachtAdviseur

De OverdrachtAdviseur weet de weg! Bij opvolging, bedrijfsoverdracht, samenwerkingsvormen, afstoten bedrijfsonderdelen, MBI/MBO. In overleg werken we samen met alle disciplines die úw belang het beste dienen.

Kredietunie Brabant

Alternatieve financiering: Voor ondernemers door ondernemers! Community Funding voor ondernemers met plannen.

Schuiteman Corporate Finance

Schuiteman Corporate Finance is een dienstverlener in de markt van bedrijfsoverdrachten en daarin gespecialiseerd in advisering, waardering en het familiebedrijf. De werkwijze is persoonlijk en geeft klanten grip, overzicht en controle.

Accoris Corporate Finance

Zicht op uw belang! De adviseurs van Accoris Corporate Finance kunnen u het nodige houvast bieden wanneer sprake is van zoiets ingrijpends als koop of verkoop van een onderneming. Binnen Accoris Corporate Finance is alle ervaring en deskundigheid op het gebied van bedrijfsoverdracht gebundeld.

Kasku Corporate Finance B.V.

Kasku is regiopartner van Adcorporate voor Limburg en al decennia lang actief in bedrijfsontwikkeling en de aan- en verkoop van ondernemingen.

BusinessPartners B.V.

Uw bedrijf NoCureNoPay verkopen BusinessPartners: uw bedrijfsovernameadviseur. Ook internationaal. 15 jaar dealmaking.

Finc Corporate Finance B.V.

Wat uw situatie ook is, we hebben altijd oog voor de mens achter de transactie. Wij begeleiden werknemers bij participatie, familiebedrijven en ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf of juist bij uitbreiden.

Corporate Finance Zuid B.V.

Corporate Finance Zuid ondersteunt en begeleidt op het gebied van bedrijfsadvies, bedrijfsoverdrachten en fusiebegeleiding, waarderingsvraagstukken, financieringen en corporate recovery.

MBMP Bedrijfswaardebepalingen

Wilt u uw bedrijf verkopen of wilt u een bedrijf kopen? Laat de bedrijfswaardebepaling door MBMP verzorgen voor uw BV, VOF of Eenmanszaak. Ook indien een second opinion voor de bedrijfswaardebepaling nodig is, bent u aan het juiste adres.

Schets Advocatuur

Schets Advocatuur staat voor gespecialiseerde juridische hulp. 100% cliëntgericht. Het vraagstuk van de cliënt oplossen. Meedenken. Kennis aanvullen waar die ontbreekt. Toegevoegde waarde leveren. 100% inzet. Gegarandeerd. Advocatuur PLUS dus.

Adcorporate

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn. Onze adviseurs werken binnen een eigen regio, en staan daardoor letterlijk dichtbij u als ondernemer.

MKB Adviseurs B.V.

Als ondernemer komt er een moment dat u het bedrijf wil of moet overdragen of verkopen. MKB Adviseurs is al 18 jaar een zelfstandige adviesorganisatie voor iedere sector, voor ieder advies.

Ondernemenplus

Of je nu starter bent, gevestigd ondernemer of een bedrijf wilt overnemen, je staat voortdurend voor belangrijke keuzes. Deze keuzes bepalen of jouw onderneming aansluit bij jouw passie, voorkeuren en vaardigheden en kan leiden naar duurzaam succes.

HKB

HKB is een bedrijfsadvies- & bedrijfswaarderingskantoor dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfsadvies aan bedrijven binnen het MKB. Wij bieden praktische en bedrijfskundige begeleiding aan ondernemers, waarmee wij ondernemers helpen met het verhogen van de waarde van het bedrijf en het verkopen van hun bedrijf.

Rescoped

Plannen om een bedrijf te (ver)kopen? Of wilt u aan waarde bouwen? Rescoped biedt u persoonlijk onafhankelijk advies en praktische begeleiding gedurende het gehele overnametraject, ook bij waarde creatie.

TPM Corporate Finance

TPM Corporate Finance heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het begeleiden bij aan- en verkoop en fusies van bedrijven en Accountants-, Administratie- en Belastingadvieskantoren in Nederland en België.

Accountax Bedrijfsadviseurs

Accountax Bedrijfsadviseurs zijn thuis in de begeleiding (aankoop en verkoop) van MKB-bedrijven. Onze specialisten zijn ervaren in het waarderen van bedrijven alsmede de juridische en fiscale aspecten mee te nemen. Het allerbelangrijkste aandachtspunt bij koop/verkoop is echter de mens achter de cijfers. Dat bepaalt een succesvolle koop/verkoop. Neem vrijblijvend met ons contact op! Thuis in overnames. Sterk in Zuid Nederland!

Bender Brandwijk & Partners B.V.

Zoekt u een partij, die net zo ondernemend is als uzelf, dan is BenderBrandwijk de juiste overnameadviseur voor u.

TMCF

Focus op de flexbranche; uitzendbranche, detacheerders en payrollbedrijven, Kennis en ervaring in de psychologie van het onderhandelen, Preferred supplier NBBU, Gecertificeerd lid beroepsverreniging van overnameadviseurs BOBB

Hamilton Advies B.V.

Hamilton Advies BV beschikt over een team van topmanagers, juristen, accountants en specialisten in onroerend goed dat op elk gewenst moment met raad en daadkracht aan uw zijde staat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak.

Damsté advocaten | notarissen

Wij werken we met een ruim honderd specialisten aan de meest uiteenlopende vragen van onze cliënten. Wij denken vanuit verschillende expertises met u mee en kijken samen met u vooruit. Dat betekent voor ons dat een oplossing niet alleen rekening houdt met uw belangen van vandaag, maar ook bijdraagt aan uw ambities van morgen.

MKB Advies Partners

MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs die samen méér dan 200 jaar advieservaring hebben op het gebied van het begeleiden van bedrijfsovernames, uitvoeren van waardebepalingen, het realiseren van financieringen, antwoorden op P&O vraagstukken en begeleiding bij strategische beslissingen.

Advocaten Unie

Als ondernemer krijgt u er zonder twijfel een keer mee te maken: een fusie of een overname. Het besluit tot fuseren of ver-/aankoop van bedrijfsonderdelen kan voortkomen uit allerhande situaties. Bedrijven maken onder andere gebruik van fusies en overnames om het productaanbod te verbreden, marktaandeel op te bouwen of nieuwe markten te betreden. 

INretail

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen.

Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames

Company Brokers is specialist in bedrijfsovernames. Wij hebben grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop en participatie van en in bedrijven.

Overname-experts

Heeft uw klant een vraag over bedrijfsovername? Wilt u zelf een bedrijf kopen of verkopen? Wilt u de waarde van een onderneming bepalen? Of heeft u een andere vraag op gebied van bedrijfsoverdracht? Overname-Experts is een groep overnamespecialisten die uw traject van begin tot eind begeleiden.

Jasabo bedrijfsovername & advies

Jasabo bedrijfsovername & advies is het adviesbureau in Apeldoorn en omgeving waar u terecht kunt voor de aan en verkoop van uw onderneming, Vanuit een integrale financiële aanpak zijn wij in staat U adequaat en resultaatgericht te begeleiden bij wellicht de belangrijkste financiële transactie van uw leven.

Olde Hartman Advies B.V.

Landelijk opererend overname- en organisatieadviesbureau in specifiek de bouwnijverheid, zoals bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven.

Adcorporate Noord-Nederland

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn.

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen,Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair adviesbureau voor een brede groep van ondernemingen

Dutch Dream B.V.

Sinds 1991 adviseren en begeleiden wij ondernemers en managers bij de koop, verkoop of groei van de eigen onderneming. Bij ons staat uw droom centraal.

Groenewegen & Lukaart

Groenewegen & Lukaart is een toonaangevend en onafhankelijk advieskantoor op het gebied van transactieondersteuning, bij o.a. bedrijfsovernames in Zuidwest Nederland.

Nederlandse vereniging van banken

Op zoek naar een bank in uw regio? Op de Nederlandse Vereniging van Banken ziet u een overzicht van banken in Nederland. Ook voor veelgestelde vragen kunt u op deze website terecht.

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

De notaris kan u adviseren u over alle aspecten rond uw onderneming of organisatie, zoals het starten van een bedrijf of flex-bv, bedrijfsovername, kiezen van een geschikte rechtsvorm of wijzigingen in het bedrijf.

Marktlink Fusies en Overnames B.V.

Marktlink Fusies & Overnames is sinds 1996 met 45 medewerkers een van de grootste onafhankelijke overnamespecialisten voor MKB ondernemers in Nederland.

NLInvesteert

NLInvesteert maakt financiering bereikbaar voor ondernemers. Wij organiseren zakelijke financiering ook bij u in de buurt. Als regisseur van bedrijfsfinancieringen combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de best passende oplossing. U wordt volledig ontzorgd. Zo kan uw bedrijf zich blijven ontwikkelen.

Sophista fusies & overnames

Sophista is een onafhankelijke organisatie en ervaren speler op het gebied van corporate finance en alle hieruit voortvloeiende vraagstukken. Sinds de oprichting in 2000 is Sophista uitgegroeid tot een dynamische, landelijk opererende corporate finance-organisatie.

Register Adviseur Bedrijfsopvolging Chris Alberts

Wilt u een goede inschatting kunnen maken van het te kopen of te verkopen bedrijf? Chris Alberts kent de ins en outs en houdt rekening met zowel uw zakelijke als persoonlijke belangen.

BBO&F

Peter Schuitmaker van BBO&F in Breda is specialist voor bedrijfsoverdracht. Hij is register adviseur bedrijfsopvolging en gecertificeerd lid van de beroepsorganisaties BOBB, specialisten voor bedrijfsoverdracht.

Claassen, Moolenbeek & Partners

Overweegt u de aan- of verkoop van een bedrijf? De beste begeleiding is dan gewenst. Een adviseur die niet alleen uit is op de deal, maar het beste advies wil geven. Soms is dat ook: (nog) niet verkopen.

Overname Opvolging Regisseur

Een bedrijfsovername is een ingrijpende gebeurtenis. Van welke kant je het ook bekijkt. Beide partijen hebben behoefte aan zinvolle tips en goede adviezen. Overname & Opvolging Regisseur helpt in dit proces.


Overige partners

Partner Plaats Telefoon
Waardemakers Advies B.V. Almere 085 - 210 03 90
Conatum Tassos Bedrijfsadvies B.V. Maastricht 046 - 439 80 38
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 212 11 20
Rescoped Doetinchem 06 - 408 343 54
Bender Brandwijk & Partners B.V. Rotterdam 010 - 313 05 70
De Nationale Franchise Gids Apeldoorn 055 - 820 02 26
Kasku Corporate Finance bv Sittard 046 - 206 00 00
De Overname Adviseur Midden en Oost Brabant B.V. Sint-Oedenrode 0413 - 48 30 84
Claassen, Moolenbeek & Partners Winterswijk 0543 - 53 62 26
Take5 Halsteren 06 - 53 36 90 92
HLB-Matchers B.V. Waalwijk 0416 - 41 00 00
Havendijk Overname | Financiering | Strategie Gorinchem 0183 - 63 00 05
TPM Corporate Finance Volkel 085 - 202 06 66
Schuiteman Corporate Finance Voorthuizen 0342 47 34 44
Greendelta Corporate Investments Sittard 06 - 14 98 16 64
Euregio Habets Royen Margraten 043-4582525
Grant Thornton Amsterdam 088 - 676 97 22
Van Ree Accountants Doorn 0343 - 415940
Business Partners B.V. Maastricht 043 - 325 90 44
Do Business Development bv Nieuwerkerk aan den IJssel 010 - 447 15 83
Bedrijfsoverdracht Limburg B.V. Gulpen 043 - 450 22 05
Mind Hunter Capital Search BV Langenaar 06 - 242 476 70
Maatwerk Corporate Finance Amsterdam 020 - 521 94 94
Sophista fusies & overnames Alkmaar 072 - 540 80 10
Genium Group Wijchen 024 - 378 15 36
Claassen, Moolenbeek & Partners Den Haag 070 - 514 64 42
Claassen, Moolenbeek & Partners Waalwijk 0543 - 53 62 26
BC Finance BV Huizen 035 - 624 89 59
DGMC Hoevelaken 033 - 258 05 04
Bizalia Barcelona 0034 - 934 19 64 39
Claassen, Moolenbeek & Partners Rotterdam 010 - 276 01 50
MKB Adviseurs B.V. Den Haag 070 - 349 06 50
Marktlink Fusies en Overnames B.V. Deventer 0570 - 60 70 00
AW Horeca Makelaars Mastenbroek 088 - 460 06 40
Wurff B.V. Austerlitz 06 - 549 00 543
Claassen, Moolenbeek & Partners Arnhem 026 - 303 19 00
Introman Corporate Finance B.V. Utrecht 088 - 030 80 80
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 71
Management Partners Int. Zeewolde 0365234900
mth accountants & adviseurs b.v. Putten 0341 - 35 70 44
Jonker Advies Corporate Finance Eindhoven 040 - 267 71 10
Vander-Klok Ede 06 - 22 40 99 97
Cratos Advies B.V. Panningen 06 - 345 581 47
Indus Overname & Participatie B.V. Breda 076 - 515 43 34
Magendans Financiering & Overnames Ede 06 - 547 455 91
Firmenzukaufen.de Boekel 0492 - 370083
Nunes Consulting Group Elst 0481 - 45 43 14
Bedrijventekoop.be Zoersel 0032 - 470041785
Centrum voor Bedrijfsopvolging Maartensdijk - De Bilt 030 - 274 06 47
TMCF Nijmegen 088 - 277 18 66
Maes en Partners Veldhoven 088 - 027 82 00
Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst 0114 - 76 00 76
Claassen, Moolenbeek & Partners Varsseveld 074 - 750 14 85
INretail Zeist 088 - 973 06 00
Adcorporate Noord-Nederland Assen 088 - 050 22 00
Jasabo bedrijfsovername & advies Apeldoorn 06 34 49 09 26
Lynx Bedrijvenmakelaars Nijmegen 06 - 533 811 72
Vorst Consult Bedrijfsovernames B.V. Ulestraten 043 - 365 47 77
Posthoorn Exploitaties Dordrecht 06 - 419 877 08
Marrom B.V. Hilversum 06 - 53 46 12 60
Makelaarinhoreca.nl B.V. Gorinchem 0183 - 61 51 83
ABAB Corporate Finance B.V. Boxmeer 040 - 294 26 66
Stuyt & Partners Naaldwijk 0174 - 62 03 38
Company Brokers B.V. Specialisten Bedrijfsovernames. Geldermalsen 0345 - 58 70 30
Claassen, Moolenbeek & Partners Lelystad 032 02 867 68
Tiger Corporate Finance & Strategy Amsterdam 06 22 72 31 80
deOverdrachtAdviseur Schagen 0229 - 28 27 00
DB-Accountancy & Advies B.V. Hulsel 013 - 509 35 53
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 71
BBO&F Breda 076 5320551
Overname Opvolging Regisseur Westwoud 06 - 542 916 80
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen 0575 - 54 45 52
B2Bedrijfsovername.nl Utrecht 06 - 144 38 222
Corporate Finance Zuid Maastricht 043 - 366 66 49
Wellness Solutions Arnhem 026 - 446 36 55
Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven Heesch 0412 - 47 42 82
Bootsma Retail | Beheer BV Hilversum 06 - 811 463 16
Byfusion Corporate Finance Hoofddorp 023 - 205 02 00
Molenkamp Bedrijfsadvies Eindhoven 040 - 296 00 95
Arbor Quercus Berg en Terblijt 06-10447000
Pustjens Corporate Finance Echt 06 - 131 352 82
Register Adviseur Bedrijfsopvolging Chris Alberts Koog aan de Zaan 075 - 640 65 95
Groenewegen & Lukaart Goes 0113 - 85 34 00
Matchmakers Business Consultants Rosmalen 073 - 521 86 43
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 80
Prisma Advies Groep | Bedrijfsovernames Alkmaar 072 - 564 84 16
Adcorporate Oost-Brabant Boekel 0492 - 370080
Claassen, Moolenbeek & Partners 's Hertogenbosch 073 - 613 22 28
Finc Corporate Finance B.V. Waalwijk 0416 - 67 51 50
Joanknecht Eindhoven 040 844 7000
Robbins & Chivers Intermediairs B.V. Elst 06 - 289 742 18
Bruls Beheer B.V. Neer 06 - 416 268 23
Claassen, Moolenbeek & Partners Venray 0478 - 76 90 06
Peek Von Schükkmann Bergen 06 - 532 95 682