Menu

Specialisten in jouw regio

Regio

Hamilton Advies B.V.

Hamilton Advies BV beschikt over een team van topmanagers, juristen, accountants en specialisten in onroerend goed dat op elk gewenst moment met raad en daadkracht aan uw zijde staat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak.
Meer info

Register Adviseur Bedrijfsopvolging Chris Alberts

Wilt u een goede inschatting kunnen maken van het te kopen of te verkopen bedrijf? Chris Alberts kent de ins en outs en houdt rekening met zowel uw zakelijke als persoonlijke belangen.
Meer info

Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames

Company Brokers is specialist in bedrijfsovernames. Wij hebben grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop en participatie van en in bedrijven.
Meer info

HKB

HKB is een bedrijfsadvies- & bedrijfswaarderingskantoor dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfsadvies aan bedrijven binnen het MKB. Wij bieden praktische en bedrijfskundige begeleiding aan ondernemers, waarmee wij ondernemers helpen met het verhogen van de waarde van het bedrijf en het verkopen van hun bedrijf.
Meer info

Nederlandse vereniging van banken

Op zoek naar een bank in uw regio? Op de Nederlandse Vereniging van Banken ziet u een overzicht van banken in Nederland. Ook voor veelgestelde vragen kunt u op deze website terecht.
Meer info

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Vragen over het runnen van uw onderneming? Stel ze aan een accountant. Want een accountant helpt u verder, in elke fase van uw ondernemerschap.
Meer info

Olde Hartman Advies B.V.

Landelijk opererend overname- en organisatieadviesbureau in specifiek de bouwnijverheid, zoals bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven.
Meer info

Jasabo bedrijfsovername & advies

Jasabo bedrijfsovername & advies is het adviesbureau in Apeldoorn en omgeving waar u terecht kunt voor de aan en verkoop van uw onderneming, Vanuit een integrale financiële aanpak zijn wij in staat U adequaat en resultaatgericht te begeleiden bij wellicht de belangrijkste financiële transactie van uw leven.
Meer info

De Opstartfabriek

Gezonde ondernemingen behouden voor de stad en streek, door ervaren werknemers met een ondernemershart gericht te coachen naar overnames. Zo kunnen we continuïteit van arbeid waarborgen: lokaal ondernemerschap verder ontwikkelen, nieuwe arbeidsplaatsen creëren en bestaande werkgelegenheid behouden.
Meer info

TPM Corporate Finance

TPM Corporate Finance heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het begeleiden bij aan- en verkoop en fusies van bedrijven en Accountants-, Administratie- en Belastingadvieskantoren in Nederland en België.
Meer info

Sophista fusies & overnames

Sophista is een onafhankelijke organisatie en ervaren speler op het gebied van corporate finance en alle hieruit voortvloeiende vraagstukken. Sinds de oprichting in 2000 is Sophista uitgegroeid tot een dynamische, landelijk opererende corporate finance-organisatie.
Meer info

INretail

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen.
Meer info

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.
Meer info

Adcorporate Noord-Nederland

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn.
Meer info

Groenewegen & Lukaart

Groenewegen & Lukaart is een toonaangevend en onafhankelijk advieskantoor op het gebied van transactieondersteuning, bij o.a. bedrijfsovernames in Zuidwest Nederland.
Meer info

Bender Brandwijk & Partners B.V.

Zoekt u een partij, die net zo ondernemend is als uzelf, dan is BenderBrandwijk de juiste overnameadviseur voor u.
Meer info

MKB Advies Partners

MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs die samen méér dan 200 jaar advieservaring hebben op het gebied van het begeleiden van bedrijfsovernames, uitvoeren van waardebepalingen, het realiseren van financieringen, antwoorden op continuïteitsvragen en begeleiding bij strategische beslissingen.
Meer info

Dutch Dream B.V.

Sinds 1991 adviseren en begeleiden wij ondernemers en managers bij de koop, verkoop of groei van de eigen onderneming. Bij ons staat uw droom centraal.
Meer info

deOverdrachtAdviseur

De OverdrachtAdviseur weet de weg! Bij opvolging, bedrijfsoverdracht, samenwerkingsvormen, afstoten bedrijfsonderdelen, MBI/MBO. In overleg werken we samen met alle disciplines die úw belang het beste dienen.
Meer info

Advocaten Unie

Als ondernemer krijgt u er zonder twijfel een keer mee te maken: een fusie of een overname. Het besluit tot fuseren of ver-/aankoop van bedrijfsonderdelen kan voortkomen uit allerhande situaties. Bedrijven maken onder andere gebruik van fusies en overnames om het productaanbod te verbreden, marktaandeel op te bouwen of nieuwe markten te betreden. 
Meer info

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.
Meer info

BusinessPartners B.V.

Uw bedrijf NoCureNoPay verkopen BusinessPartners: uw bedrijfsovernameadviseur. Ook internationaal. 15 jaar dealmaking.
Meer info

Claassen, Moolenbeek & Partners

Overweegt u de aan- of verkoop van een bedrijf? De beste begeleiding is dan gewenst. Een adviseur die niet alleen uit is op de deal, maar het beste advies wil geven. Soms is dat ook: (nog) niet verkopen.
Meer info

Overname-experts

Heeft uw klant een vraag over bedrijfsovername? Wilt u zelf een bedrijf kopen of verkopen? Wilt u de waarde van een onderneming bepalen? Of heeft u een andere vraag op gebied van bedrijfsoverdracht? Overname-Experts is een groep overnamespecialisten die uw traject van begin tot eind begeleiden.
Meer info

Rescoped

Plannen om een bedrijf te (ver)kopen? Of wilt u aan waarde bouwen? Rescoped biedt u persoonlijk onafhankelijk advies en praktische begeleiding gedurende het gehele overnametraject, ook bij waarde creatie.
Meer info

Accountax Bedrijfsadviseurs

Accountax Bedrijfsadviseurs zijn thuis in de begeleiding (aankoop en verkoop) van MKB-bedrijven. Onze specialisten zijn ervaren in het waarderen van bedrijven alsmede de juridische en fiscale aspecten mee te nemen. Het allerbelangrijkste aandachtspunt bij koop/verkoop is echter de mens achter de cijfers. Dat bepaalt een succesvolle koop/verkoop. Neem vrijblijvend met ons contact op! Thuis in overnames. Sterk in Zuid Nederland!
Meer info

Kredietunie Brabant

Alternatieve financiering: Voor ondernemers door ondernemers! Community Funding voor ondernemers met plannen.
Meer info

Schets Advocatuur

Schets Advocatuur staat voor gespecialiseerde juridische hulp. 100% cliëntgericht. Het vraagstuk van de cliënt oplossen. Meedenken. Kennis aanvullen waar die ontbreekt. Toegevoegde waarde leveren. 100% inzet. Gegarandeerd. Advocatuur PLUS dus.
Meer info

Overname Opvolging Regisseur

Een bedrijfsovername is een ingrijpende gebeurtenis. Van welke kant je het ook bekijkt. Beide partijen hebben behoefte aan zinvolle tips en goede adviezen. Overname & Opvolging Regisseur helpt in dit proces.
Meer info

TMCF

Focus op de flexbranche; uitzendbranche, detacheerders en payrollbedrijven, Kennis en ervaring in de psychologie van het onderhandelen, Preferred supplier NBBU, Gecertificeerd lid beroepsverreniging van overnameadviseurs BOBB
Meer info

NLInvesteert

NLInvesteert maakt financiering bereikbaar voor ondernemers. Wij organiseren zakelijke financiering ook bij u in de buurt. Als regisseur van bedrijfsfinancieringen combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de best passende oplossing. U wordt volledig ontzorgd. Zo kan uw bedrijf zich blijven ontwikkelen.
Meer info

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.
Meer info

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

De notaris kan u adviseren u over alle aspecten rond uw onderneming of organisatie, zoals het starten van een bedrijf of flex-bv, bedrijfsovername, kiezen van een geschikte rechtsvorm of wijzigingen in het bedrijf.
Meer info

BBO&F

Peter Schuitmaker van BBO&F in Breda is specialist voor bedrijfsoverdracht. Hij is register adviseur bedrijfsopvolging en gecertificeerd lid van de beroepsorganisaties BOBB, specialisten voor bedrijfsoverdracht.
Meer info

Schuiteman Corporate Finance

Schuiteman Corporate Finance is een dienstverlener in de markt van bedrijfsoverdrachten en daarin gespecialiseerd in advisering, waardering en het familiebedrijf. De werkwijze is persoonlijk en geeft klanten grip, overzicht en controle.
Meer info

Flynth Deal Advies

Wilt u een bedrijf kopen of verkopen of een analyse van de strategische opties om uw onderneming te laten groeien? Overweegt u een nieuwe investering of financiering? Wij hebben dé adviseurs die pal naast u staan en u helpen bij elke stap.
Meer info

Adcorporate

Adcorporate biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de aan- en verkoop van bedrijven. Onze aanpak is transparant en duidelijk. Samen met u werken we aan een geslaagde transactie.
Meer info

Finc Corporate Finance B.V.

Wat uw situatie ook is, we hebben altijd oog voor de mens achter de transactie. Wij begeleiden werknemers bij participatie, familiebedrijven en ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf of juist bij uitbreiden.
Meer info

MBMP Bedrijfswaardebepalingen

Wilt u uw bedrijf verkopen of wilt u een bedrijf kopen? Laat de bedrijfswaardebepaling door MBMP verzorgen voor uw BV, VOF of Eenmanszaak. Ook indien een second opinion voor de bedrijfswaardebepaling nodig is, bent u aan het juiste adres.
Meer info

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Wij kennen maar één belang en dat is uw belang. Na een grondige kennismaking en een offerte gaan we met u aan het werk. Dat start altijd met een diepgaand vooronderzoek, waarin we alles van u, uw familie, uw bedrijf aan de weet komen.
Meer info

Damsté advocaten | notarissen

Wij werken we met een ruim honderd specialisten aan de meest uiteenlopende vragen van onze cliënten. Wij denken vanuit verschillende expertises met u mee en kijken samen met u vooruit. Dat betekent voor ons dat een oplossing niet alleen rekening houdt met uw belangen van vandaag, maar ook bijdraagt aan uw ambities van morgen.
Meer info

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen,Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair adviesbureau voor een brede groep van ondernemingen
Meer info

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor een brede groep van ondernemers en ondernemingen.
Meer info


Overige partners

Partner Plaats Telefoon
Key Corporate Finance B.V. Tilburg +31 13 23 40 020
Cratos Advies B.V. Panningen +31 6 34 55 81 47
Claassen, Moolenbeek & Partners Varsseveld +31 74 75 01 485
Jasabo bedrijfsovername & advies Apeldoorn +31 6 34 49 09 26
Kasku Corporate Finance B.V. Sittard +31 46 20 60 000
Claassen, Moolenbeek & Partners Arnhem +31 26 30 31 900
Marktlink Fusies en Overnames B.V. Deventer +31 57 06 07 000
TPM Corporate Finance Volkel +31 85 20 20 666
Sophista fusies & overnames Alkmaar +31 72 54 08 010
TMCF Nijmegen +31 88 27 71 866
Centrum voor Bedrijfsopvolging Maartensdijk - De Bilt +31 30 27 40 647
BC Finance BV Huizen +31 35 62 48 959
Claassen, Moolenbeek & Partners 's Hertogenbosch +31 73 61 32 228
Schuiteman Corporate Finance Voorthuizen +31 34 24 73 444
Maes en Partners Veldhoven +31 88 02 78 200
Maatwerk Corporate Finance Amsterdam +31 20 52 19 494
BDO Corporate Finance Utrecht +31 30 28 49 800
Indus Overname & Participatie B.V. Breda +31 76 51 54 334
Management Partners Int. Zeewolde +31 36 52 34 900
Lynx Bedrijvenmakelaars Nijmegen +31 6 53 38 11 72
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 76 30 471
Peek Von Schükkmann Bergen +31 6 53 29 56 82
Diligence Houten +31 88 05 50 350
Overname Opvolging Regisseur Westwoud +31 6 54 29 16 80
WM Advies Zoetermeer +31 6 23 66 46 14
Finc Corporate Finance B.V. Waalwijk +31 41 66 75 150
Tiger Corporate Finance & Strategy Amsterdam +31 6 22 72 31 80
TEKZ Belastingadviseurs B.V. Purmerend +31 29 94 71 893
Byfusion Corporate Finance Hoofddorp +31 23 20 50 200
J3 Management Hilversum +31 6 23 89 19 01
Bizalia Barcelona +34 93 41 96 439
Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst +31 11 47 60 076
De Nationale Franchise Gids Apeldoorn +31 55 82 00 226
Matchmakers Business Consultants Rosmalen +31 73 52 18 643
DGMC Hoevelaken +31 33 25 80 504
Van Ree Accountants Doorn +31 34 34 15 940
Take5 Halsteren +31 6 53 36 90 92
B2Bedrijfsovername.nl Utrecht +31 6 14 43 82 22
Robbins & Chivers Intermediairs B.V. Elst +31 6 28 97 42 18
Groenewegen & Lukaart Goes +31 11 38 53 400
Grant Thornton Amsterdam +31 88 67 69 722
Introman Corporate Finance B.V. Utrecht +31 88 03 08 080
Molenkamp Bedrijfsadvies Eindhoven +31 40 29 60 095
Jonker Advies Corporate Finance Eindhoven +31 40 26 77 110
Company Brokers B.V. Specialisten Bedrijfsovernames. Geldermalsen +31 34 55 87 030
ABAB Corporate Finance B.V. Boxmeer +31 40 29 42 666
Genium Group Wijchen +31 24 37 81 536
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen +31 57 55 44 552
Claassen, Moolenbeek & Partners Rotterdam +31 10 27 60 150
Bedrijventekoop.be Zoersel +32 4 70 04 17 85
INretail Zeist +31 88 97 30 600
Vander-Klok Ede +31 6 22 40 99 97
Claassen, Moolenbeek & Partners Winterswijk +31 54 35 36 226
Marrom B.V. Hilversum +31 6 53 46 12 60
Croww B.V. Scherpenzeel +31 6 33 56 46 66
deOverdrachtAdviseur Schagen +31 22 92 82 700
Kasku Corporate Finance bv Sittard +31 46 20 60 000
Makelaarinhoreca.nl B.V. Gorinchem 0183 - 61 51 83
Bedrijfsoverdracht Limburg B.V. Gulpen +31 43 45 02 205
JWG Business Consultancy B.V. Doetinchem +31 31 43 63 358
Joanknecht Eindhoven +31 40 84 47 000
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 76 30 480
Greendelta Corporate Investments Sittard +31 6 14 98 16 64
Stuyt & Partners Naaldwijk +31 17 46 20 338
ApCon Business Support Rosmalen +31 6 55 19 42 42
Flynth Adviseurs en Accountants Arnhem +31 88 23 67 777
Waardemakers Advies B.V. Almere +31 85 21 00 390
Vorst Consult Bedrijfsovernames B.V. Ulestraten +31 43 36 54 777
Grindelwald Consultancy B.V. Amstelveen +31 6 48 33 14 30
Havendijk Overname | Financiering | Strategie Gorinchem +31 18 36 30 005
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven +31 40 21 21 120
Firmenzukaufen.de Gollhofen +49 93 39 99 13 68
Posthoorn Exploitaties Dordrecht +31 6 41 98 77 08
AW Horeca Makelaars Mastenbroek +31 88 46 00 640
HLB-Matchers B.V. Waalwijk +31 41 64 10 000
Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven Heesch +31 41 24 74 282
Prisma Advies Groep | Bedrijfsovernames Alkmaar +31 72 56 48 416
mth accountants & adviseurs b.v. Putten +31 34 13 57 044
De Overname Adviseur Midden en Oost Brabant B.V. Sint-Oedenrode +31 41 34 83 084
Do Business Development bv Nieuwerkerk aan den IJssel +31 10 44 71 583
Wellness Solutions Arnhem +31 26 44 63 655
IJdok Advies B.V. IJsselstein +31 6 53 99 66 35
Conatum Tassos Bedrijfsadvies B.V. Maastricht +31 46 43 98 038
Nunes Consulting Group Elst +31 48 14 54 314
Adfinco Corporate Finance & Advies Bennekom +31 31 84 14 200
Bootsma Retail | Beheer BV Hilversum +31 6 81 14 63 16
Nash Consulting B.V. Maastricht +31 6 21 84 04 55