Specialisten in uw regio

Specialisten

MKB Advies Partners

MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs die samen méér dan 200 jaar advieservaring hebben op het gebied van het begeleiden van bedrijfsovernames, uitvoeren van waardebepalingen, het realiseren van financieringen, antwoorden op P&O vraagstukken en begeleiding bij strategische beslissingen.

Kasku Corporate Finance B.V.

Kasku is regiopartner van Adcorporate voor Limburg en al decennia lang actief in bedrijfsontwikkeling en de aan- en verkoop van ondernemingen.

Nederlandse vereniging van banken

Op zoek naar een bank in uw regio? Op de Nederlandse Vereniging van Banken ziet u een overzicht van banken in Nederland. Ook voor veelgestelde vragen kunt u op deze website terecht.

BBO&F

Peter Schuitmaker van BBO&F in Breda is specialist voor bedrijfsoverdracht. Hij is register adviseur bedrijfsopvolging en gecertificeerd lid van de beroepsorganisaties BOBB, specialisten voor bedrijfsoverdracht.

Finc Corporate Finance B.V.

Wat uw situatie ook is, we hebben altijd oog voor de mens achter de transactie. Wij begeleiden werknemers bij participatie, familiebedrijven en ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf of juist bij uitbreiden.

TPM Corporate Finance

TPM Corporate Finance heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het begeleiden bij aan- en verkoop en fusies van bedrijven en Accountants-, Administratie- en Belastingadvieskantoren in Nederland en België.

Kredietunie Brabant

Alternatieve financiering: Voor ondernemers door ondernemers! Community Funding voor ondernemers met plannen.

Pos Organisatieadvies

Wilt u uw bedrijf verkopen of wilt u een bedrijf aankopen? Pos organisatieadvies kan het aan-/verkoop proces op een professionele en verantwoorde wijze voor u begeleiden.

Register Adviseur Bedrijfsopvolging Chris Alberts

Wilt u een goede inschatting kunnen maken van het te kopen of te verkopen bedrijf? Chris Alberts kent de ins en outs en houdt rekening met zowel uw zakelijke als persoonlijke belangen.

Bender Brandwijk & Partners B.V.

Zoekt u een partij, die net zo ondernemend is als uzelf, dan is BenderBrandwijk de juiste overnameadviseur voor u.

INretail

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen.

deOverdrachtAdviseur

De OverdrachtAdviseur weet de weg! Bij opvolging, bedrijfsoverdracht, samenwerkingsvormen, afstoten bedrijfsonderdelen, MBI/MBO. In overleg werken we samen met alle disciplines die úw belang het beste dienen.

Massafinanciering

Massafinanciering is een zakelijk crowdfunding platform wat zich specialiseert in bedrijfsfinanciering. Door middel van de kracht van de massa willen wij financieringen voor het MKB weer toegankelijk maken.

Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames

Company Brokers is specialist in bedrijfsovernames. Wij hebben grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop en participatie van en in bedrijven.

Olde Hartman Advies B.V.

Landelijk opererend overname- en organisatieadviesbureau in specifiek de bouwnijverheid, zoals bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven.

MKB Adviseurs B.V.

Als ondernemer komt er een moment dat u het bedrijf wil of moet overdragen of verkopen. MKB Adviseurs is al 18 jaar een zelfstandige adviesorganisatie voor iedere sector, voor ieder advies.

Advocaten Unie

Als ondernemer krijgt u er zonder twijfel een keer mee te maken: een fusie of een overname. Het besluit tot fuseren of ver-/aankoop van bedrijfsonderdelen kan voortkomen uit allerhande situaties. Bedrijven maken onder andere gebruik van fusies en overnames om het productaanbod te verbreden, marktaandeel op te bouwen of nieuwe markten te betreden. 

Marktlink Fusies en Overnames B.V.

Marktlink Fusies & Overnames is sinds 1996 met 45 medewerkers een van de grootste onafhankelijke overnamespecialisten voor MKB ondernemers in Nederland.

Hamilton Advies B.V.

Ondernemen betekent risico's nemen. U neemt beslissingen om uw positie in de markt te verstevigen die tegelijkertijd van grote invloed kunnen zijn op uw bedrijfsvoering en uw financiëel bewind.

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen,Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair adviesbureau voor een brede groep van ondernemingen

Corporate Finance Zuid B.V.

Corporate Finance Zuid ondersteunt en begeleidt op het gebied van bedrijfsadvies, bedrijfsoverdrachten en fusiebegeleiding, waarderingsvraagstukken, financieringen en corporate recovery.

BedrijfsovernameNederland

BedrijfsovernameNederland is een onafhankelijke bedrijfsovernameadviseur in de begeleiding van bedrijfsovernames en bedrijfsoverdrachten. Bij bedrijfsopvolging in Nederland zijn wij intermediair tussen kopers en verkopers van bedrijven.

Overname Opvolging Regisseur

Een bedrijfsovername is een ingrijpende gebeurtenis. Van welke kant je het ook bekijkt. Beide partijen hebben behoefte aan zinvolle tips en goede adviezen. Overname & Opvolging Regisseur helpt in dit proces.

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Vragen over het runnen van uw onderneming? Stel ze aan een accountant. Want een accountant helpt u verder, in elke fase van uw ondernemerschap.

Claassen, Moolenbeek & Partners

Overweegt u de aan- of verkoop van een bedrijf? De beste begeleiding is dan gewenst. Een adviseur die niet alleen uit is op de deal, maar het beste advies wil geven. Soms is dat ook: (nog) niet verkopen.

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

De notaris kan u adviseren u over alle aspecten rond uw onderneming of organisatie, zoals het starten van een bedrijf of flex-bv, bedrijfsovername, kiezen van een geschikte rechtsvorm of wijzigingen in het bedrijf.

TMCF

Focus op de flexbranche; uitzendbranche, detacheerders en payrollbedrijven, Kennis en ervaring in de psychologie van het onderhandelen, Preferred supplier NBBU, Gecertificeerd lid beroepsverreniging van overnameadviseurs BOBB

Schets Advocatuur

Schets Advocatuur staat voor gespecialiseerde juridische hulp. 100% cliëntgericht. Het vraagstuk van de cliënt oplossen. Meedenken. Kennis aanvullen waar die ontbreekt. Toegevoegde waarde leveren. 100% inzet. Gegarandeerd. Advocatuur PLUS dus.

Dutch Dream B.V.

Sinds 1991 adviseren en begeleiden wij ondernemers en managers bij de koop, verkoop of groei van de eigen onderneming. Bij ons staat uw droom centraal.

Rescoped

Plannen om een bedrijf te (ver)kopen? Of wilt u aan waarde bouwen? Rescoped biedt u persoonlijk onafhankelijk advies en praktische begeleiding gedurende het gehele overnametraject, ook bij waarde creatie.

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Wij kennen maar één belang en dat is uw belang. Na een grondige kennismaking en een offerte gaan we met u aan het werk. Dat start altijd met een diepgaand vooronderzoek, waarin we alles van u, uw familie, uw bedrijf aan de weet komen.

Finovion

Finovion is een netwerk van administratie- en advieskantoren in Nederland. Naast het voeren van administraties, belastingaangiften en jaarwerkzaamheden legt Finovion de nadruk op het in begrijpbare taal uitleggen van de cijfers.

BusinessPartners B.V.

Uw bedrijf NoCureNoPay verkopen BusinessPartners: uw bedrijfsovernameadviseur. Ook internationaal. 15 jaar dealmaking.

Veerman Lukaart B.V.

Veerman Lukaart biedt uitkomst. Het betreft een bedrijf van twee specialisten in bedrijfsovername en bedrijfswaardering, dat opereert vanuit een fraai klassiek pand in de Wijngaardstraat te Goes.

Adcorporate

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn. Onze adviseurs werken binnen een eigen regio, en staan daardoor letterlijk dichtbij u als ondernemer.

Schuiteman Corporate Finance

Schuiteman Corporate Finance is een dienstverlener in de markt van bedrijfsoverdrachten en daarin gespecialiseerd in advisering, waardering en het familiebedrijf. De werkwijze is persoonlijk en geeft klanten grip, overzicht en controle.

Jasabo bedrijfsovername & advies

Jasabo bedrijfsovername & advies is het adviesbureau in Apeldoorn en omgeving waar u terecht kunt voor de aan en verkoop van uw onderneming, Vanuit een integrale financiële aanpak zijn wij in staat U adequaat en resultaatgericht te begeleiden bij wellicht de belangrijkste financiële transactie van uw leven.


Overige partners

Partner Plaats Telefoon
Claassen, Moolenbeek & Partners Varsseveld 074 - 750 14 85
Bender Brandwijk & Partners B.V. Rotterdam 010 - 313 05 70
Veerman Lukaart B.V. Goes 0113 - 85 34 00
Molenkamp Bedrijfsadvies Eindhoven 040 - 296 00 95
Claassen, Moolenbeek & Partners Venray 0478 - 76 90 06
Waardemakers Advies B.V. Almere 085 - 210 03 90
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 71
Pustjens Corporate Finance Echt 06 - 131 352 82
Franchise Development Benelux B.V. Rosmalen 0168 - 37 01 62
Mind Hunter Capital Search BV Langenaar 06 - 242 476 70
BedrijfsovernameNederland Tiel 0344 - 65 30 78
Adcorporate Noord-Nederland Assen 088 - 050 22 00
Van Ree Accountants Doorn 0343 - 415940
Pos Organisatieadvies Steenwijk 06 - 113 006 94
Bedrijventekoop.be Zoersel 0032 - 470041785
Claassen, Moolenbeek & Partners 's Hertogenbosch 073 - 613 22 28
Business Partners B.V. Maastricht 043 - 325 90 44
Corporate Finance Zuid Maastricht 043 - 366 66 49
Genium Group Wijchen 024 - 378 15 36
Bizalia Barcelona 0034 - 934 19 64 39
DGMC Hoevelaken 033 - 258 05 04
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 80
Van Tongeren Horecamakelaardij Amstelveen 020 - 320 87 94
Jonker Advies Corporate Finance Eindhoven 040 - 267 71 10
Nunes Consulting Group Elst 0481 - 45 43 14
Do Business Development bv Nieuwerkerk aan den IJssel 010 - 447 15 83
Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven Heesch 0412 - 47 42 82
Makelaarinhoreca.nl B.V. Gorinchem 0183 - 61 51 83
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen 0575 - 54 45 52
Claassen, Moolenbeek & Partners Zwolle 038 - 850 41 80
Claassen, Moolenbeek & Partners Winterswijk 0543 - 53 62 26
Schuiteman Corporate Finance Voorthuizen 0342 47 34 44
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen 0575 - 54 45 52
Marktlink Fusies en Overnames B.V. Deventer 0570 - 60 70 00
Claassen, Moolenbeek & Partners Amsterdam 020- 772 14 05
Claassen, Moolenbeek & Partners Arnhem 026 - 303 19 00
deOverdrachtAdviseur Schagen 0229 - 28 27 00
HLB-Matchers B.V. Waalwijk 0416 - 41 00 00
Posthoorn Exploitaties Dordrecht 06 - 419 877 08
BBO&F Breda 076 5320551
Claassen, Moolenbeek & Partners Cadier en Keer 06 - 226 000 58
Cratos Advies B.V. Panningen 06 - 345 581 47
BC Finance BV Huizen 035 - 624 89 59
INretail Zeist 088 - 973 06 00
Facility Innovations BV Den Haag 070 - 820 11 11
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 71
Prisma Advies Groep | Bedrijfsovernames Alkmaar 072 - 564 84 16
Bootsma Retail | Beheer BV Hilversum 06 - 811 463 16
Bedrijfsoverdracht Limburg B.V. Gulpen 043 - 450 22 05
Magendans Corporate Finance Ede 06 - 547 455 91
Robbins & Chivers Intermediairs B.V. Elst 06 - 289 742 18
De Nationale Franchise Gids Apeldoorn 055 - 820 02 26
ABAB Corporate Finance B.V. Boxmeer 040 - 294 26 66
Matchmakers Business Consultants Rosmalen 073 - 521 86 43
Sophista fusies & overnames Alkmaar 072 - 540 80 10
Adcorporate Oost-Brabant Boekel 0492 - 370080
Conatum Tassos Bedrijfsadvies B.V. Sittard 046 - 439 80 38
Introman Corporate Finance B.V. Utrecht 088 - 030 80 80
Register Adviseur Bedrijfsopvolging Chris Alberts Koog aan de Zaan 075 - 640 65 95
Wellness Solutions Arnhem 026 - 446 36 55
Havendijk Overname | Financiering | Strategie Gorinchem 0183 - 63 00 05
Vorst Consult Bedrijfsovernames B.V. Ulestraten 043 - 365 47 77
Lynx Bedrijvenmakelaars Nijmegen 06 - 533 811 72
Company Brokers B.V. Specialisten Bedrijfsovernames. Geldermalsen 0345 - 58 70 30
AW Horeca Makelaars Mastenbroek 088 - 460 06 40
TMCF Nijmegen 088 - 277 18 66
Centrum voor Bedrijfsopvolging Maartensdijk - De Bilt 030 - 274 06 47
MKB Adviseurs B.V. Den Haag 070 - 349 06 50
Claassen, Moolenbeek & Partners Rotterdam 010 - 276 01 50
TPM Corporate Finance Volkel 085 - 202 06 66
Finovion Rotterdam 010 - 209 29 05
Claassen, Moolenbeek & Partners Amsterdam 06 - 301 157 14
Ateron BV Sittard 0646277147
Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst 0114 - 76 00 76
Overname-experts Haarlem 085 - 044 10 00
Claassen, Moolenbeek & Partners Lelystad 032 02 867 68
Overname Opvolging Regisseur Westwoud 06 - 542 916 80
Management Partners Int. Zeewolde 0365234900
Capital & Finance Solutions Apeldoorn 06 - 520 101 44
Jasabo bedrijfsovername & advies Apeldoorn 06 34 49 09 26
Finc Corporate Finance B.V. Waalwijk 0416 - 67 51 50
Indus Overname & Participatie B.V. Breda 076 - 515 43 34
Byfusion Corporate Finance Hoofddorp 023 - 205 02 00
Kasku Corporate Finance bv Sittard 046 - 206 00 00
Adcorporate Noord-Nederland Assen 088 - 050 22 00
Claassen, Moolenbeek & Partners Zeist 030 - 737 00 11
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 212 11 20
Claassen, Moolenbeek & Partners Waalwijk 0543 - 53 62 26
Rescoped Doetinchem 06 - 408 343 54
Firmenzukaufen.de Boekel 0492 - 370083
Stuyt & Partners Naaldwijk 0174 - 62 03 38