Specialisten in uw regio

Specialisten

INretail

INretail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. We lobbyen om ondernemen makkelijker te maken. Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen.

Nederlandse vereniging van banken

Op zoek naar een bank in uw regio? Op de Nederlandse Vereniging van Banken ziet u een overzicht van banken in Nederland. Ook voor veelgestelde vragen kunt u op deze website terecht.

Pos Organisatieadvies

Wilt u uw bedrijf verkopen of wilt u een bedrijf aankopen? Pos organisatieadvies kan het aan-/verkoop proces op een professionele en verantwoorde wijze voor u begeleiden.

Jasabo bedrijfsovername & advies

Jasabo bedrijfsovername & advies is het adviesbureau in Apeldoorn en omgeving waar u terecht kunt voor de aan en verkoop van uw onderneming, Vanuit een integrale financiële aanpak zijn wij in staat U adequaat en resultaatgericht te begeleiden bij wellicht de belangrijkste financiële transactie van uw leven.

Kasku Corporate Finance B.V.

Kasku is regiopartner van Adcorporate voor Limburg en al decennia lang actief in bedrijfsontwikkeling en de aan- en verkoop van ondernemingen.

deOverdrachtAdviseur

De OverdrachtAdviseur weet de weg! Bij opvolging, bedrijfsoverdracht, samenwerkingsvormen, afstoten bedrijfsonderdelen, MBI/MBO. In overleg werken we samen met alle disciplines die úw belang het beste dienen.

Marktlink Fusies en Overnames B.V.

Marktlink Fusies & Overnames is sinds 1996 met 45 medewerkers een van de grootste onafhankelijke overnamespecialisten voor MKB ondernemers in Nederland.

Advocaten Unie

Als ondernemer krijgt u er zonder twijfel een keer mee te maken: een fusie of een overname. Het besluit tot fuseren of ver-/aankoop van bedrijfsonderdelen kan voortkomen uit allerhande situaties. Bedrijven maken onder andere gebruik van fusies en overnames om het productaanbod te verbreden, marktaandeel op te bouwen of nieuwe markten te betreden. 

TMCF

Focus op de flexbranche; uitzendbranche, detacheerders en payrollbedrijven, Kennis en ervaring in de psychologie van het onderhandelen, Preferred supplier NBBU, Gecertificeerd lid beroepsverreniging van overnameadviseurs BOBB

Overname Opvolging Regisseur

Een bedrijfsovername is een ingrijpende gebeurtenis. Van welke kant je het ook bekijkt. Beide partijen hebben behoefte aan zinvolle tips en goede adviezen. Overname & Opvolging Regisseur helpt in dit proces.

Finc Corporate Finance B.V.

Wat uw situatie ook is, we hebben altijd oog voor de mens achter de transactie. Wij begeleiden werknemers bij participatie, familiebedrijven en ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf of juist bij uitbreiden.

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Wij kennen maar één belang en dat is uw belang. Na een grondige kennismaking en een offerte gaan we met u aan het werk. Dat start altijd met een diepgaand vooronderzoek, waarin we alles van u, uw familie, uw bedrijf aan de weet komen.

JAN© Overnames & Waarderingen b.v.

De overnamespecialisten van JAN© gaan voor de perfecte deal die het beste bij jou past. Bij JAN© helpen wij je bij het kopen of verkopen van je bedrijf. Dit doen wij door stap voor stap te kijken wat het beste is.

Massafinanciering

Massafinanciering is een zakelijk crowdfunding platform wat zich specialiseert in bedrijfsfinanciering. Door middel van de kracht van de massa willen wij financieringen voor het MKB weer toegankelijk maken.

Dutch Dream B.V.

Sinds 1991 adviseren en begeleiden wij ondernemers en managers bij de koop, verkoop of groei van de eigen onderneming. Bij ons staat uw droom centraal.

Kredietunie Brabant

Alternatieve financiering: Voor ondernemers door ondernemers! Community Funding voor ondernemers met plannen.

Veerman Lukaart B.V.

Veerman Lukaart biedt uitkomst. Het betreft een bedrijf van twee specialisten in bedrijfsovername en bedrijfswaardering, dat opereert vanuit een fraai klassiek pand in de Wijngaardstraat te Goes.

Company Brokers Specialisten Bedrijfsovernames

Company Brokers is specialist in bedrijfsovernames. Wij hebben grote ervaring in bemiddeling bij verkoop, aankoop en participatie van en in bedrijven.

Finovion

Finovion is een netwerk van administratie- en advieskantoren in Nederland. Naast het voeren van administraties, belastingaangiften en jaarwerkzaamheden legt Finovion de nadruk op het in begrijpbare taal uitleggen van de cijfers.

Hamilton Advies B.V.

Ondernemen betekent risico's nemen. U neemt beslissingen om uw positie in de markt te verstevigen die tegelijkertijd van grote invloed kunnen zijn op uw bedrijfsvoering en uw financiëel bewind.

Rescoped

Plannen om een bedrijf te (ver)kopen? Of wilt u aan waarde bouwen? Rescoped biedt u persoonlijk onafhankelijk advies en praktische begeleiding gedurende het gehele overnametraject, ook bij waarde creatie.

MKB Adviseurs B.V.

Als ondernemer komt er een moment dat u het bedrijf wil of moet overdragen of verkopen. MKB Adviseurs is al 18 jaar een zelfstandige adviesorganisatie voor iedere sector, voor ieder advies.

Bender Brandwijk & Partners B.V.

Zoekt u een partij, die net zo ondernemend is als uzelf, dan is BenderBrandwijk de juiste overnameadviseur voor u.

Adcorporate

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn. Onze adviseurs werken binnen een eigen regio, en staan daardoor letterlijk dichtbij u als ondernemer.

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

De notaris kan u adviseren u over alle aspecten rond uw onderneming of organisatie, zoals het starten van een bedrijf of flex-bv, bedrijfsovername, kiezen van een geschikte rechtsvorm of wijzigingen in het bedrijf.

Corporate Finance Zuid B.V.

Corporate Finance Zuid ondersteunt en begeleidt op het gebied van bedrijfsadvies, bedrijfsoverdrachten en fusiebegeleiding, waarderingsvraagstukken, financieringen en corporate recovery.

Claassen,Moolenbeek & Partners

Overweegt u de aan- of verkoop van een bedrijf? De beste begeleiding is dan gewenst. Een adviseur die niet alleen uit is op de deal, maar het beste advies wil geven. Soms is dat ook: (nog) niet verkopen.

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Vragen over het runnen van uw onderneming? Stel ze aan een accountant. Want een accountant helpt u verder, in elke fase van uw ondernemerschap.

BedrijfsovernameNederland

BedrijfsovernameNederland is een onafhankelijke bedrijfsovernameadviseur in de begeleiding van bedrijfsovernames en bedrijfsoverdrachten. Bij bedrijfsopvolging in Nederland zijn wij intermediair tussen kopers en verkopers van bedrijven.

BusinessPartners B.V.

Uw bedrijf NoCureNoPay verkopen BusinessPartners: uw bedrijfsovernameadviseur. Ook internationaal. 15 jaar dealmaking.

Schuiteman Corporate Finance

Schuiteman Corporate Finance wil graag een betrokken partner zijn. Bent u een familiebedrijf en wilt u uw bedrijf overdragen? Wilt u een financieringsaanvraag doen bij uw bank of wilt u uw bedrijfsstrategie onder de loep nemen? Het zijn stuk voor stuk situaties waarin we graag met u meedenken en waarmee we de afgelopen jaren ruime ervaring hebben opgebouwd.

Schets Advocatuur

Schets Advocatuur staat voor gespecialiseerde juridische hulp. 100% cliëntgericht. Het vraagstuk van de cliënt oplossen. Meedenken. Kennis aanvullen waar die ontbreekt. Toegevoegde waarde leveren. 100% inzet. Gegarandeerd. Advocatuur PLUS dus.

TPM Corporate Finance

TPM Corporate Finance heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het begeleiden bij aan- en verkoop en fusies van bedrijven en Accountants-, Administratie- en Belastingadvieskantoren in Nederland en België.

Register Adviseur Bedrijfsopvolging Chris Alberts

Wilt u een goede inschatting kunnen maken van het te kopen of te verkopen bedrijf? Chris Alberts kent de ins en outs en houdt rekening met zowel uw zakelijke als persoonlijke belangen.

Olde Hartman Advies B.V.

Landelijk opererend overname- en organisatieadviesbureau in specifiek de bouwnijverheid, zoals bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven.

BBO&F

Peter Schuitmaker van BBO&F in Breda is specialist voor bedrijfsoverdracht. Hij is register adviseur bedrijfsopvolging en gecertificeerd lid van de beroepsorganisaties BOBB, specialisten voor bedrijfsoverdracht.

MKB Advies Partners

MKB Advies Partners bestaat uit enthousiaste, gedreven adviseurs die samen méér dan 200 jaar advieservaring hebben op het gebied van het begeleiden van bedrijfsovernames, uitvoeren van waardebepalingen, het realiseren van financieringen, antwoorden op P&O vraagstukken en begeleiding bij strategische beslissingen.


Overige partners

Partner Plaats Telefoon
Bedrijventekoop.be Zoersel 0032 - 470041785
Claassen, Moolenbeek & Partners Zwolle 038 - 850 41 80
Makelaarinhoreca.nl B.V. Gorinchem 0183 - 61 51 83
De Nationale Franchise Gids Apeldoorn 055 - 820 02 26
Bootsma Retail | Beheer BV Hilversum 06 - 811 463 16
Matchmakers Business Consultants Rosmalen 073 - 521 86 43
Mind Hunter Capital Search BV Langenaar 06 - 242 476 70
HLB-Matchers B.V. Waalwijk 0416 - 41 00 00
Pustjens Corporate Finance Echt 06 - 131 352 82
Jasabo bedrijfsovername & advies Apeldoorn 06 34 49 09 26
Finovion Rotterdam 010 - 209 29 05
Sophista fusies & overnames Alkmaar 072 - 540 80 10
Claassen, Moolenbeek & Partners Lelystad 0320 - 28 67 68
Kasku Corporate Finance bv Sittard 046 - 206 00 00
Claassen, Moolenbeek & Partners Cadier en Keer 06 - 226 000 58
Claassen, Moolenbeek & Partners Amsterdam 020- 772 14 05
Claassen, Moolenbeek & Partners Amsterdam 06 - 301 157 14
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen 0575 - 54 45 52
BedrijfsovernameNederland Tiel 0344 - 65 30 78
Overname-experts Haarlem 085 - 044 10 00
Byfusion Corporate Finance Hoofddorp 023 - 205 02 00
Company Brokers B.V. Specialisten Bedrijfsovernames. Geldermalsen 0345 - 58 70 30
Genium Group Wijchen 024 - 378 15 36
Maximum Nederland Breda 06 - 818 826 78
Lynx Bedrijvenmakelaars Nijmegen 06 - 533 811 72
Indus Overname & Participatie B.V. Breda 076 - 515 43 34
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 71
Waardemakers Advies B.V. Almere 085 - 210 03 90
BC Finance BV Huizen 035 - 624 89 59
JAN© Overnames en Waarderingen Purmerend 088 - 220 24 47
Grond en Goed Makelaardij Geleen 045 - 521 34 68
Claassen, Moolenbeek & Partners Arnhem 026 - 303 19 00
Inretail Zeist 088 - 973 06 00
Introman Corporate Finance B.V. Utrecht 088 - 030 80 80
Claassen, Moolenbeek & Partners Zutphen 0575 - 54 45 52
Adcorporate Noord-Nederland Assen 088 - 050 22 00
Adcorporate Noord-Nederland Assen 088 - 050 22 00
Claassen, Moolenbeek & Partners Rotterdam 010 - 276 01 50
Facility Innovations BV Den Haag 070 - 820 11 11
BBO&F Breda 076 5320551
Van Tongeren Horecamakelaardij Amstelveen 020 - 320 87 94
Centrum voor Bedrijfsopvolging Maartensdijk - De Bilt 030 - 274 06 47
Mondriaan Overnames & Waarderingen Noordwijk 071 - 409 04 09
Magendans Corporate Finance Ede 06 - 547 455 91
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 212 11 20
Stuyt & Partners Naaldwijk 0174 - 62 03 38
Posthoorn Exploitaties Dordrecht 06 - 419 877 08
Schuiteman Corporate Finance Voorthuizen 0342 47 34 44
Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst 0114 - 76 00 76
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 71
Iris Corporate Finance Capelle aan den IJssel 010 - 820 22 40
Corporate Finance Zuid Maastricht 043 - 366 66 49
Cratos Advies B.V. Panningen 06 - 345 581 47
F&O Partners B.V. Dronten 06 - 412 400 42
Conatum Tassos Bedrijfsadvies B.V. Sittard 046 - 439 80 38
Den Otter Makelaardij Recreatiebedrijven Heesch 0412 - 47 42 82
BSB Groep Stolwijk 06 - 51921020
Claassen, Moolenbeek & Partners Eindhoven 040 - 763 04 80
Bender Brandwijk & Partners B.V. Rotterdam 010 - 313 05 70
Claassen, Moolenbeek & Partners Waalwijk 0543 - 53 62 26
Claassen, Moolenbeek & Partners Venray 0478 - 76 90 06
Claassen, Moolenbeek & Partners Winterswijk 0543 - 53 62 26
Veerman Lukaart B.V. Goes 0113 - 85 34 00
Marktlink Fusies en Overnames B.V. Deventer 0570 - 60 70 00
Jonker Advies Corporate Finance Eindhoven 040 - 267 71 10
DGMC Hoevelaken 033 - 258 05 04
Overname Opvolging Regisseur Westwoud 06 - 542 916 80
Claassen, Moolenbeek & Partners 's Hertogenbosch 073 - 613 22 28
Rescoped Doetinchem 06 - 408 343 54
TPM Corporate Finance Volkel 085 - 202 06 66
Business Partners B.V. Maastricht 043 - 325 90 44
Franchise Development Benelux B.V. Rosmalen 0168 - 37 01 62
Robbins & Chivers Intermediairs B.V. Elst 06 - 289 742 18
MKB Adviseurs B.V. Den Haag 070 - 349 06 50
Pos Organisatieadvies Steenwijk 06 - 113 006 94
Nunes Consulting Group Elst 0481 - 45 43 14
Molenkamp Bedrijfsadvies Eindhoven 040 - 296 00 95
deOverdrachtAdviseur Schagen 0229 - 28 27 00
Do Business Development bv Nieuwerkerk aan den IJssel 010 - 447 15 83
Register Adviseur Bedrijfsopvolging Chris Alberts Koog aan de Zaan 075 - 640 65 95
Bizalia Barcelona 0034 - 934 19 64 39
Claassen, Moolenbeek & Partners Varsseveld 074 - 750 14 85
ABAB Corporate Finance B.V. Boxmeer 040 - 294 26 66
Prisma Advies Groep | Bedrijfsovernames Alkmaar 072 - 564 84 16
Capital & Finance Solutions Apeldoorn 06 - 520 101 44
AW Horeca Makelaars Mastenbroek 088 - 460 06 40
TMCF Nijmegen 088 - 277 18 66
Vorst Consult Bedrijfsovernames B.V. Ulestraten 043 - 365 47 77
Firmenzukaufen.de Boekel 0492 - 370083
Bedrijfsoverdracht Limburg B.V. Gulpen 043 - 450 22 05
Havendijk Overname | Financiering | Strategie Gorinchem 0183 - 63 00 05
Wellness Solutions Arnhem 026 - 446 36 55
Finc Corporate Finance B.V. Waalwijk 0416 - 67 51 50
Adcorporate Oost-Brabant Boekel 0492 - 370080