Specialisten in jouw regio

TPM Corporate Finance

Poort van Veghel 4931
5466 SB Veghel

Telefoon
+31 85 20 20 666

TPM Corporate Finance heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het begeleiden bij aan- en verkoop en fusies van bedrijven en kantoren in Nederland en België. Een unieke bundeling van expertise en netwerken van een aantal ervaren collega’s maakt ons tot dé specialist als het gaat om bedrijfsovernames en fusies. Wij zijn gespecialiseerd in de Accountancy- Belastingadvies- en Administratiebranche en we hebben hier een sterke positie in verworven.

Naast begeleiding bij overnames en fusietrajecten zijn wij landelijk actief in Advies, Detachering, Werving en Selectie. TPM Corporate Finance telt zes overname- en fusieadviseurs. Dit team van professionals zorgt voor een hoogwaardige dienstverlening met landelijke dekking. Onze adviseurs worden hierbij ondersteund door een professionele binnendienst. Samen maken wij ons sterk voor u. 

TPM Corporate Finance is de specialist op het gebied van Accountants-, Administratie- en Belastingadvieskantoren. Wij hebben een groot aantal kantoren in onze portefeuille. Zowel van groot tot klein en verdeeld over heel Nederland. Graag rekenen we ook u tot onze succesvolle relatie! 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.