Menu

Profiel nr. 72423

Makelaarskantoor Friesland met terugkerende inkomsten

08/10/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Friesland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Bemiddelaar in onroerende zaken

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Door te blijven investeren in kwaliteit is de landelijke organisatie waar dit kantoor deel van uit maakt uitgegroeid tot de nummer 1 partij in verhuur en beheer.


Activiteiten van het bedrijf

Makelaarskantoor Friesland met terugkerende inkomsten uit verhuur en beheer, het kantoor bestaat inmiddels 3 jaar. 100% eigenaar van eigen rayon met volledige ondersteuning vanuit franchise. Deze franchiseformule is de toonaangevende verhuurspecialist van Nederland en vorig jaar uitgeroepen tot de grootste verhuurmakelaar. In 2018 zijn de kantoren in Zeeland en Dordrecht nog toegevoegd zodat de organisatie als enige partij echt landelijke dekking heeft met verhuurkantoren. Het verhuurkantoor wordt er nu bijgerund door een verkoopmakelaar. Dit is sub-optimaal daarom wordt er gezocht naar een verhuurmakelaar die focus houdt en wil verder bouwen aan verhuur en beheer. Vanuit het label iQ Makelaars kan ook eenvoudig de stap naar verkoopmakelaardij gezet worden zonder extra maandelijkse kosten/verplichtingen.


Onderscheidend vermogen

De landelijke dekking heeft een aantrekkingskracht op nieuwe klanten, veelal beleggers die voor een terugkerende bron van inkomsten zorgen op het gebied van verhuur en beheer. Alle andere kantoren worden bestuurd door kwalitatief hoogwaardige franchisenemers die enkel voor de lange termijn gaan. Vanuit de franchise wordt geholpen met de marketing voor de nieuwe klanten (verhuurleads) door middel van een eigen online netwerk. Voor het onderscheidend vermogen in het vinden van de juiste verhuurders worden vanuit de landelijke formule internationale platforms onderhouden.


Overig

  Enthousiast, eerlijk en gaan voor de lange termijn.


Afbeeldingen