Aandelentransactie

Bij een aandelentransactie worden de aandelen van een vennootschap verkocht door de eigenaar van deze aandelen. Hiermee worden alle lusten én lasten van de vennootschap overgedragen op de koper. Verplichtingen én aansprakelijkheden die in het verleden zijn ontstaan worden door de koper overgenomen. Het kan zijn dat de vennootschap in het verleden verplichtingen is aangegaan die onbekend zijn bij de koper. Dit maakt dat er (mogelijk) onbekende risico’s aan de aandelentransactie bevonden zijn.

Over Bedrijventekoop.nl

Sinds 2002 is Bedrijventekoop.nl uitgegroeid tot hét grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland én België. Wij brengen vraag én aanbod van bedrijven bij elkaar. Snel én doeltreffend. Om jou hier zo goed mogelijk in te begeleiden bieden wij zowel voor een bedrijf kopen als een bedrijf verkopen een service op maat aan. 

Bedrijf kopen?

Zodra je overweegt om een bedrijf te kopen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij het ruimste aanbod van bedrijven in Nederland én België. Meld je aan voor de nieuwsbrief, zoekservice óf plaats een profiel. Aan de slag!

Nieuwsbrief

Blijf gratis wekelijks op de hoogte van ons nieuwste aanbod in bedrijven.

Inschrijven

Zoekservice

Wil je als eerste op de hoogte blijven van bedrijven die aan jou wensen voldoen? Meld je dan aan voor onze zoekservice.

Aanmelden

Zoekprofiel plaatsen

Ga actief op zoek naar te koop staande bedrijven middels het plaatsen van een zoekprofiel. Deze wordt doorlopend gematcht met ons systeem.

Ontdek de mogelijkheden

Bedrijf verkopen?

Zodra je voor een bedrijf verkopen gaat ben je bij Bedrijventekoop.nl aan het juiste adres. Plaats een verkoopadvertentie, bereken de bedrijfswaarde, kom in contact met kopers, schakel een bedrijfsovernamespecialist in óf lees het bedrijfsovername stappenplan.

Verkoopadvertentie

Plaats een verkoopadvertentie en kom snel en 100% anoniem in contact met geïnteresseerde partijen voor je bedrijf.

Profiel plaatsen

Waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van je bedrijf? Vul dan onze gratis waardebepaling in!

Waarde berekenen

Te koop gevraagd

Snel in contact komen met partijen die op zoek zijn naar een bedrijf? Bekijk dan ons te koop gevraagd overzicht.

Bekijk overzicht

Bedrijfsovernamespecialist

Op zoek naar specialistisch en professionele begeleiding van het gehele overnameproces? Neem contact op met een overnamespecialist bij jou uit de regio.

Vind een specialist

Overnamestappenplan

Vind hier alle informatie die je nodig hebt voor een bedrijfsovername in een aantal handige stappen.

Bekijk hier