Voordeel via mijn accountant

Welkom op Bedrijventekoop.nl! Je accountant heeft je door middel van onze voucher doorverwezen, omdat wij je kunnen helpen bij het vinden van een geschikte partij. Of je nu op zoek bent naar een opvolger voor je bedrijf of juist uit wil breiden door middel van een overname, met onze pakketten brengen we je onder de aandacht van onze ruim 80.000 maandelijkse bezoekers.

Sinds 2002 brengen wij kopers en verkopers van bedrijven op laagdrempelige manier bij elkaar. Door middel van een anoniem (zoek)profiel kom je direct in contact met geïnteresseerde partijen. En met succes! Inmiddels is bij ruim 10.000 bedrijfsovernames het eerste contact via ons tot stand gekomen.

Door het gebruik van de voucher doe je dit nu ook nog eens met voordeel. Voer bij het veld kortingscode de code EXTRA2NBACC in bij het aanmaken van het profiel en ontvang twee extra nieuwsbriefplaatsingen ter waarde van € 50. Hiermee komt je profiel optimaal onder de aandacht van de 25.000 abonnees die wekelijks ons nieuwste aanbod van (gezochte) bedrijven ontvangen.

Zet nu je voucher in en kom uitgebreid onder de aandacht van onze bezoekers

Bedrijf verkopen? Plaats dan een anoniem bedrijfsprofiel

Start hier

Bedrijf kopen? Plaats dan een zoekprofiel

Start hier

Whitepaper: Bedrijf verkopen – Alles wat je moet weten van A tot Z!

Heb je plannen voor een bedrijfsovername, maar heb je geen idee wat het traject precies inhoudt? Speciaal daarvoor hebben wij de whitepaper Bedrijf verkopen – Alles wat je moet weten van A tot Z! geschreven. In dit gratis informatiedocument leggen we het overnameproces stap voor stap uit en delen we enkele handige tips & tricks.

 

Download hier onze gratis whitepaper
Whitepaper Bedrijf verkopen

Waardebepaling bedrijf

Ben je benieuwd naar de waarde van je bedrijf? Vul dan onze gratis waarderingstool in en krijg een goede indicatie van wat je bedrijf waard is. De bedrijfswaarde geeft een goede uitgangspositie voor de vraagprijs die je kunt hanteren en daarmee de uiteindelijke overnamesom die je ontvangt na verkoop.

 

Bereken hier de waarde van je bedrijf
Waardebepaling bedrijf Bedrijventekoop.nl

Nieuwsbrief Bedrijventekoop.nl

Benieuwd naar ons nieuwste aanbod? Wij sturen wekelijks een nieuwsbrief uit waarin wij onze nieuwste bedrijven onder de aandacht brengen. Momenteel ontvangen ruim 25.000 ondernemers deze gratis wekelijkse update met de nieuwste aangeboden bedrijven en zoekprofielen.

 

Schrijf je hier gratis in
Bedrijf verkopen