Ambitieuze en ervaren COO zoekt gezonde onderneming in IT sector om gezamenlijk verder uit te bouwen

Utrecht

Algemene informatie

Branche:
ICT-Dienstverlening

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
ICT dienstverlening

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Bedrijfshistorie / achtergrond

De Kandidaat: Gedreven en ambitieuze COO is op zoek naar een gezonde onderneming om die gezamenlijk verder uit te bouwen naar een hoger niveau. Deze MBI-kandidaat heeft een succesvolle carrière binnen de ICT opgebouwd. Dagelijks leiding gegeven binnen (inter-)nationale ondernemingen met alle daarbij behorende verantwoordelijkheden, processen en projecten. Sterk in verandermanagement, commercie en de capaciteit om een onderneming naar een volgend niveau te brengen. Zijn voorkeur gaat uit naar een onderneming binnen de ICT die toe is aan een volgende stap.

Overig: De MBI-kandidaat is woonachtig in de regio Utrecht, gezocht wordt een onderneming binnen een straal van 100 kilometer rondom de woonplaats. Afhankelijk van de situatie en voorkeur vanuit de verkopende partij gaat de voorkeur uit naar een gefaseerde overname. Reacties worden vanzelfsprekend zeer vertrouwelijk behandeld. Desgewenst wordt op voorhand een geheimhoudingsovereenkomst getekend.


Activiteiten van het bedrijf

De kandidaat is geinteresseerd in een onderneming in de IT sector met een portfolio van diensten of combinatie van diensten en technologie. Bij voorkeur gevestigd in Midden Nederland.  Doel is om door (verdere) innovatie, professionalisering en omzetgroei  de waarde van de onderneming voor alle belanghebbenden significant te laten toenemen.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.