laatst bijgewerkt op: 23-01-2017

Handelsbedrijf / productiebedrijf voor MBI

  • PRINT
profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61120 22-05-2015 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t.
Omschrijving

Onze ervaren MBI kandidaat zoekt een handelsonderneming of productiebedrijf met duidelijke toegevoegde waardeactiviteiten.

De gezochte onderneming heeft een duidelijk onderscheidend vermogen en concurreert niet alleen op prijs. De gezochten onderneming beschikt verder over een solide klantenbestand en heeft productspecifieke kennis goed geborgd binnen de onderneming. Bij voorkeur beschikt de onderneming over groei- of verbeterpotentieel.

Overig
- Eigen liquide middelen (ca. € 200.000) zijn beschikbaar
- Gefaseerde overdracht of participatie of activa/passivadeal zijn mogelijk
- De onderneming bevindt zich in een cirkel van 60 kilometer rond Tilburg

MBI kandidaat:
Deze bijna vijftiger is een gepokt en gemazzelde MKB kandidaat die zijn sporen heeft verdiend in diverse business-to-business markten waarin hij heeft bewezen dat hij een organisatie verder kan professionaliseren en naar een volgende fase kan brengen. Daarbij heeft hij commerciële en general managementposities vervuld bij toonaangevende, internationaal opererende bedrijven die A-merken vertegenwoordigen; importeurs equipment en onderdelen voor bedrijfswagens, importeur banden & wielen, importeur motoren voor scheepvaart & industrie, producent magazijninrichtingen, producent installatieproducten voor de woningbouw. Bedrijven waar kwaliteit voorop staat en die hun bestaansrecht en succes baseren op het feit dat ze beschikken over kennis van de markt, innovatievermogen, binding met klanten en een hoge servicegraad.

Kenmerkend voor zijn bijdrage daarbij waren vooral een sterke resultaat- en klantgerichtheid, een integrale benadering, strategische en conceptuele input en continue aandacht voor verbetering van de effectiviteit en efficiëntie van processen, met oog en aandacht voor de mensen die dit moeten realiseren. Onze MBI kandidaat heeft in zijn loopbaan ook verschillende reorganisatie- en fusie- en overnametrajecten geleid.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29