Profiel nr. 68051

Snelgroeiende modelsport onderneming met internationale uitstraling

18/11/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Evenementen organisatie

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een modelsport onderneming met internationale uitstraling en ervaring in het organiseren van internationale wedstrijden wordt ter overname aangeboden.

Het bedrijf dat zich richt op rijders met een passie voor radiografisch bestuurde automodellen is ontstaan vanuit een professionalisering van de hobby van de ondernemer. Door de sterke groei kan de ondernemer de exploitatie van het modelsport bedrijf niet meer combineren met zijn andere activiteiten en biedt om die reden de modelsport-onderneming ter overname aan.

De organisatie biedt hobbyisten met een affiniteit voor techniek de gelegenheid hun hobby, alleen of in groepsverband, uit te oefenen en deel te nemen aan internationale wedstrijden. In het marktsegment heeft de ondernemer een unieke positie verworven. De bezoekers komen vooral uit Duistland, Nederland, en België.

De bijbehorende winkel die in het begin vooral bedoeld was om rijders te voorzien van de noodzakelike onderdelen, heeft zich ontwikkeld tot een snelgroeiende webshop met interessante doorgroei mogelijkheden.


Activiteiten van het bedrijf
  • Het bieden van faciliteiten voor uitoefen van hobby, al dan niet in groepsverband met mogelijkheden tot deelname aan wedstrijden;
  • Exploitatie van kantine
  • Snelgroeinde webshop met detailhandel.

Onderscheidend vermogen

Het jonge bedrijf heeft de afgelopen jaren al een sterke groei laten zien en heeft ook voor de komende jaren een sterke groeipotentie.De combinatie van een overdekte on-road en off-roadbaan maakt het centrum uniek. Daarnaast ontwikkelt de webshop zich erg sterk en biedt volop mogelijkheden.


Overig

Deze onderneming is uitstekend geschikt voor een enthousiaste (startende) ondernemer met gevoel voor de sport, entertainment,horeca en commercie. Hierbij wordt ook gedacht aan een ondernemer die niet van scratch wil beginnen, een MBI kandidaat of iemand die eens iets anders wil.

Voor meer informatie klik op 'interesse in dit profiel' en vul het reactieformulier in. Voor deze overname is een minimaal eigen vermogen vereist van € 37.500,-.


Snelgroeiende modelsport onderneming met internationale uitstraling
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000