Onderneming met dagbesteding en ambulante begeleiding in Gelderland en Overijssel

Gelderland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Gezondheidszorg

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1.000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
N.o.t.k.

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming betreft een organisatie actief in de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en PGB/WLZ (Wet Langdurige Zorg) en richt zich met name op (jong) volwassen met een beschikking voor:

  • Dagbesteding
  • Ambulante begeleiding

Dagbesteding wordt aangeboden in de eigen werkplaats of binnen het bedrijfsleven. De ambulante begeleiding kan gericht zijn op bijvoorbeeld financiële zaken, sociaal functioneren en praktische vaardigheden. 

De onderneming beschikt over meerdere raamovereenkomsten met diverse gemeenten in de provincies Gelderland en Overijssel.

De cliënt staat bij deze onderneming centraal. De onderneming onderscheidt zich door de hoge mate van deskundigheid en snelheid / flexibiliteit in inzetbaarheid van begeleiders.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming heeft in de loop der jaren een goede reputatie en een stabiel klantenbestand opgebouwd. Er zijn nog volop groeikansen. Nog niet in alle gemeenten, waar wel reeds een raamovereenkomst mee is afgesloten, wordt ook daadwerkelijk begeleiding aangeboden.


Overig

Werknemers
De onderneming heeft naast de eigenaren 2 parttime medewerkers in dienst. Aanvullend wordt gewerkt met een flexibele schil van ZZP’ers die als begeleider worden ingezet.

Locatie
De onderneming is gevestigd in een kantoor in de provincie Gelderland op basis van een huurovereenkomst welke per jaar kan worden opgezegd.

Omzet en overnameprijs
De omzet van de onderneming laat de afgelopen jaren een stijgende lijn zien. De overnameprijs wordt op aanvraag verstrekt.

Opmerking
Een verkoopmemorandum wordt verstrekt na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.