In de VS gesitueerde Goji-landbouwonderneming zoekt investeerders om haar gepatenteerde producten uit te breiden en te franchisen

Buiten Europa

Algemene informatie

Branche:
Agri-food

Soort bedrijf:
Land- en tuinbouw

Rechtsvorm:
N.v.t.

Transactievorm:
Aandelentransactie

Type koper:
Investeerder

Levensfase onderneming:
Volwassen


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
1.000.000 - 2.500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Bedrijfshistorie / achtergrond

Toonaangevende agrarische en marketing organisatie. Bedrijf is de toonaangevende agrarische en marketing organisatie in de Verenigde Staten voor Goji fruit. Bedrijf is actief haar landbouwgrond aan het uitbreiden in de staten Washington en Oregon. Bedrijf heeft een bewezen martkacceptatie met haar dranken. Het behoudt de status van dé leverancier bij Whole Foods Market & Amazon samen met verschillende high-end kruidenieren en supermarkten in de regio van Bay Area (Californië).


Activiteiten van het bedrijf

Productie van hoogwaardige producten Het bedrijf heeft de intentie om het assortiment uit te breiden met eigen wellness-producten en andere hoogwaardige groenten en fruit als ook vers bevroren mixen. Dit creëert extra winst voor het bedrijf als ook voor de landbouwers van 'andere' zeer toegankelijke agrarische levensmiddelen. Alle producten worden wereldwijd verkocht onder de eigen bedrijfsnaam.  


Onderscheidend vermogen

‘Urban’ greenhouse-system 

Naast haar landbouw-producten heeft het bedrijf ook een storefront franchise concept ontwikkeld met behulp van een superieur "stedelijk" greenhouse-systeem. Het systeem maakt het mogelijk om de Goji producten ter plaatse te demonstreren en te verkopen. Tevens kan het bedrijf zeer voedzaam frozen-yoghurt (ijs) aanbieden.


Overig

Uitbreiding van de landbouw activiteiten. 

Het bedrijf zoekt investeerders om de activiteiten van de landbouw uit te breiden in Afrika voor de distributie van haar producten naar Europa. De uitbreiding naar Afrika heeft grote waarde op het vermogen om landbouwproducten te produceren in verband met tegengestelde cycli van de seizoensgebonden producten.   


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.