Profiel nr. 67812

In de VS gesitueerde Goji-landbouwonderneming zoekt investeerders om haar gepatenteerde producten uit te breiden en te franchisen

11/03/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Buiten Europa

Algemene informatie

Branche

Agri-food

Soort bedrijf

Land- en tuinbouw

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Toonaangevende agrarische en marketing organisatie. Bedrijf is de toonaangevende agrarische en marketing organisatie in de Verenigde Staten voor Goji fruit. Bedrijf is actief haar landbouwgrond aan het uitbreiden in de staten Washington en Oregon. Bedrijf heeft een bewezen martkacceptatie met haar dranken. Het behoudt de status van dé leverancier bij Whole Foods Market & Amazon samen met verschillende high-end kruidenieren en supermarkten in de regio van Bay Area (Californië).


Activiteiten van het bedrijf

Productie van hoogwaardige producten Het bedrijf heeft de intentie om het assortiment uit te breiden met eigen wellness-producten en andere hoogwaardige groenten en fruit als ook vers bevroren mixen. Dit creëert extra winst voor het bedrijf als ook voor de landbouwers van 'andere' zeer toegankelijke agrarische levensmiddelen. Alle producten worden wereldwijd verkocht onder de eigen bedrijfsnaam.  


Onderscheidend vermogen

‘Urban’ greenhouse-system 

Naast haar landbouw-producten heeft het bedrijf ook een storefront franchise concept ontwikkeld met behulp van een superieur "stedelijk" greenhouse-systeem. Het systeem maakt het mogelijk om de Goji producten ter plaatse te demonstreren en te verkopen. Tevens kan het bedrijf zeer voedzaam frozen-yoghurt (ijs) aanbieden.


Overig

Uitbreiding van de landbouw activiteiten. 

Het bedrijf zoekt investeerders om de activiteiten van de landbouw uit te breiden in Afrika voor de distributie van haar producten naar Europa. De uitbreiding naar Afrika heeft grote waarde op het vermogen om landbouwproducten te produceren in verband met tegengestelde cycli van de seizoensgebonden producten.   


In de VS gesitueerde Goji-landbouwonderneming zoekt investeerders om haar gepatenteerde producten uit te breiden en te franchisen
Regio
Buiten Europa
Branche
Agri-food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
1.000.000 - 2.500.000