Profiel nr. 67374

Multifunctioneel horecabedrijf op de Veluwe, Epe

10/04/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

In het noordwesten van de Veluwe, in het centrum van de toeristische en zeer bekende plaats Epe, bevindt zich dit veelzijdige, dynamische en onderscheidende bedrijf. Naast een à la carte restaurant (90 zitplaatsen) met een verrassende menukaart, biedt het bedrijf en scala aan mogelijkheden op culinair gebied. Zo is er de recent geheel gerenoveerde multifunctionele zaal die plaats biedt aan circa 400 personen en zowel voor particuliere- als zakelijke doeleinden uitermate geschikt is. Om de week worden hier in het weekend goed bezochte themafeesten georganiseerd.


Onderscheidend vermogen

Er is een 2e zaal aanwezig die nog eens plaats biedt aan 100 personen. Uniek en onderscheidend is ook de aanwezige kookstudio. Dé ideale ruimte voor teambuilding activiteiten, (kook)demonstraties en proeverijen met een capaciteit van circa 25 personen. Het schitterende aangeklede terras, dat beschikt over heerlijke loungebanken en plaats biedt aan ongeveer 160 personen, is door Misset Horeca afgelopen jaar beloond met plaats 26 in de Terras Top 100. Dit is ook de plek waar ieder weekend op een authentieke BBQ-smoker de lekkerste gerechten worden bereid. Verder levert het bedrijf op aanvraag complete lunches en diners op locatie of kan er een private chef ingehuurd worden.


Overig

Het bedrijfspand wordt gehuurd, inclusief de bovengelegen appartementen/bedrijfswoning. Op dit moment worden de aanwezige appartementen doorverhuurd. Kortom, een veelzijdig en uniek bedrijf waar zowel de startende als de meer ervaren horeca-ondernemer, meer dan voldoende uitdaging en mogelijkheden heeft! Vraagprijs € 185.000,= Bedrijfsexploitatie bestaande uit de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website. Huurprijs bedrijfsgedeelte € 96.000,= exclusief BTW per jaar.


Afbeeldingen
Multifunctioneel horecabedrijf op de Veluwe, Epe
Regio
Gelderland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000