Profiel nr. 65160

Leveren diensten/producten specifieke doelgroep

24/11/2016 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Samenvatting zoekprofiel
Inspirerende, op expansie gerichte leider zoekt ter (gedeeltelijke of geleidelijke) overname een bedrijf dat diensten en producten levert, die gefocust en van duidelijke betekenis zijn voor een specifieke doelgroep bijvoorbeeld: ouderen, kinderen, ondernemers etc. Product/dienst heeft hoge meerwaarde. Onderscheidend en herkenbaarheid zijn kenmerken van het aanbod. Het verschil wordt gemaakt door slimme, enthousiaste en positieve mensen die als team werken en door nieuwe technologieën. Onderzoek en analyses zijn de basis van hetgeen wordt aangeboden. Het aanbod is gericht op een groot klantpotentieel binnen de doelgroep BtoC en/of BtoB. Er zijn aantoonbaar groeimogelijkheden, evt. ook internationaal.


Overig

Persoonlijk profiel
De persoon:
Dynamische ondernemer met de vaste wil en de energie om obstakels te overwinnen. Moet op een plek zitten waar hij zijn (extraverte) commerciële talenten kan benutten. Behendig in het grijpen van nieuwe kansen. De spil en ontwikkelaar van nieuwe initiatieven. Creëert met zijn team de juiste omstandigheden om zo samen te genieten van de successen. Zijn belangrijkste drijfveren zijn: willen winnen, daar trots op zijn en plezier aan beleven. Een goed renderende en toonaangevende eigen organisatie is het logische resultaat daarvan.

Werkervaring:
Brede leidinggevende ervaring bij multinational en kleinere organisatie. Heeft reeds meerjarige ervaring als directeur van een onderneming met >30 mensen. Bewezen succesvol in het uitbouwen van een start –up tot een energieke, innovatieve en klantgerichte organisatie, waar mensen met focus en plezier werken en een goed rendement gedraaid wordt.

Opleiding:
WO: Bedrijfseconomie op Rijksuniversiteit Groningen. Postdoctoraal: Internet op Erasmus Universiteit Rotterdam.

Specialiteit:
Door de strategische doelen van de organisatie te benoemen en concreet door te vertalen naar praktische commerciële doelen wordt focus gecreëerd. Zorgt voor omstandigheden waarin het team wil en kan excelleren. Financiële realiteit is de basis voor zijn handelen.

Profiel gezocht bedrijf
Branche:
Dienstverlening plus!

Karakteristiek:
Een bedrijf dat diensten en producten levert, die gefocust en van duidelijke betekenis zijn voor een specifieke doelgroep bijvoorbeeld: ouderen, kinderen, ondernemers etc. Product/dienst heeft hoge meerwaarde. Onderscheidend en herkenbaarheid zijn kenmerken van het aanbod. Het verschil wordt gemaakt door slimme, enthousiaste en positieve mensen die als team werken en door nieuwe technologieën. Onderzoek en analyses zijn de basis van hetgeen wordt aangeboden.

Cultuur:
Open, optimistisch, klantgericht, resultaatgericht en dynamisch. Realiseert het beste voor klanten, bedrijf en medewerkers.

Type klanten:
Een specifieke doelgroep met groot klantpotentieel bijvoorbeeld: ouderen, kinderen, ondernemers enz. BtoC of BtoB

Regio vestiging:
Bereisbaar vanuit Midden-Nederland.

Grootte:
Vanaf circa 20 medewerkers

Levensfase:
Bedrijf is toe aan een expansiefase.

Soort overname:
Volledige, geleidelijke of gedeeltelijke overname


Leveren diensten/producten specifieke doelgroep
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop gevraagd
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
N.o.t.k.