13/03/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Buiten Europa

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Coöperatie bedrijven/investeerders maritieme projecten Iran, India, Emiraten Onze opdrachtgever zoekt samenwerking met bedrijven/investeerders ten behoeve van verschillende maritieme projecten in Iran, India, Emiraten, in het bijzonder: Uitrusten van scheepswerven met specifieke installaties tbv verplaatsen schepen van water naar werf en terug.


Onderscheidend vermogen

Opdrachtgevers zijn in bezit van licentie, grond en overheids mede financiering toezeggingen. Samenwerkingsovereenkomsten aanwezig voor de uitvoering en projectmanagement van beide projecten, incl. engineering. Voor de projecten is de benodigde infrastructuur al aangelegd, zo niet dan wel kan deze worden. meegenomen.


Overig

Met de uitvoering van de projecten kan op korte termijn een aanvang worden gemaakt mits adequate (technologische) samenwerking en deelname in financiering van joint venture is overeengekomen. Partners moeten trackrecord hebben in de maritieme business / financiering (kan bv leverancier van installaties of basis materiaal zijn of strategische investeerder of andere combinatie). Op te richten joint venture in NL of n.o.t.k.


Coöperatie bedrijven / investeerders Iran
Regio
Buiten Europa
Branche
Industrie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
2.500.000 - 5.000.000
Overname
1.000.000 - 2.500.000