Patenten babyspeen sterilisator en zipbaar pak

Europa

Algemene informatie

Branche:
Industrie

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Patenten babyspeen sterilisator en zipbaar pak aangeboden ter overname. Opdrachtgever heeft een speenstoombakje voor sterilisatie in magnetrons ontwikkeld en Europees gepatenteerd. Er bestaan reeds speenstoombakjes die echter niet optimaal voldoen aan de hoge eisen van hygiëne en steriliteit die gesteld moeten worden ter voorkoming van het hoge risico van infecties bij baby’s die speentjes gebruiken. De speen is hierdoor steriel voor hergebruik. Het bakje is lichtgevend. Opdrachtgever heeft tevens een volledig zip (rits-)baar pak ontwikkeld en Europees gepatenteerd. Het zipbaar pak is ontwikkeld voor baby’s, kinderen en volwassenen die niet of moeilijk gekleed kunnen worden op de normale manier. Bijvoorbeeld voor personen met een handicap, of met verwondingen. Met het zip-pak kan de persoon op een vriendelijke manier met minimale weerstand gekleed worden.

Overig

Opdrachtgever biedt de patenten te koop aan, mogelijk combinatie met royalty’s. Regio gebonden licentierechten bespreekbaar. De vraagprijs van het patent bedraagt € 100.000 plus een royalty-regeling. Wenst u meer informatie reageer dan en wij nemen contact met u op.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.