Website gespecialiseerd in financiele content

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Zakelijke dienstverlening

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Namens een van onze cliënten bieden wij ter overname aan een gerenommeerde website, gespecialiseerde op het gebied van financiële content.


Activiteiten van het bedrijf

Activiteiten: De onderneming exploiteert, als onafhankelijke partij, een financiële website met betaalde content op het gebied van beleggingsadviezen. Deze gespecialiseerde uitgever bedient een niche in de markt en is erin geslaagd een goede balans te vinden tussen betaalde en gratis content. Met een nieuwe partner en een goed marketingplatform is omzetgroei te realiseren. Het betreft zeer uitgebreide financiële informatie, met hoge toegevoegde waarde zowel push als pull.


Overig

Rechtsvorm: Besloten vennootschap. Klanten : De onderneming richt zich op particuliere beleggers en professionele partijen. Men werkt met abonnementen (voor particuliere relaties) en langlopende contracten (voor professionele relaties), waardoor een stabiele inkomstenstroom wordt gegeneerd.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.