Master Franchise Executive Search

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Zakelijke dienstverlening

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond
De organisatie is al sinds 1999 een pionier in digitale innovatie, met meer dan 30 kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Australië en de VS.

Activiteiten van het bedrijf

Wij zijn op zoek naar een Master Franchisenemer voor onze zeer succesvolle internationale opdrachtgever in executive search en interim management. Zij biedt haar relaties innovatieve executive search voor interim-management en vaste topposities. Zij is een E-recruiter van het eerste uur en zoekt nu voor Nederland een ambitieuze, ondernemende Master die de business in ons land op de kaart kan zetten. De formule biedt bedrijven en organisaties een full-service-dienstenpakket met een wereldwijd netwerk van meer dan 250.000 senior-managers en executives. Sleutel tot het succes is haar bekroonde “Online Candidate Acquisition Engine”, een geavanceerd systeem dat gebruik maakt van organisatorische en gerichte search marketing, social media, online advertising en online-zoekgedrag om talent aan te trekken en te laten inschrijven haar Global Talent Bank. Minimaal is er ruimte voor 15 tot 30 vestigingen in Nederland.

De hoge standaards en het succes van de organisatie in andere landen zal een duidelijke plus zijn voor de Master Franchisenemer Nederland. De marktomstandigheden zijn prima. De economie is weer groeiende en het vinden van het juiste senior talent wordt steeds belangrijker in onze sterk veranderende maatschappij. Als toekomstige Master ontvangt u de exclusieve rechten voor Nederland. U zult kunnen beschikken over een professionele, bewezen formule die zich in andere landen bewezen heeft. U zult kennis maken met een sterke, positieve bedrijfscultuur en het ondernemerschap. Relevant voor de Master is ook de uitgebreide ondersteuning door de moederorganisatie. Elementen als backoffice, intensieve research, training, eerstelijns businessadvies, marketing, etc., maken dat de Master zich kan richten op het opbouwen en de groei van zijn of haar eigen business. De organisatie biedt u een inspirerende omgeving met veel oog voor zelfstandigheid en een meer dan uitstekende beloning. U beschikt over financiële middelen om uw bedrijf op te starten en vooral ook over de passie die past bij het product, de formule en de ambitie om consistent aan de opbouw van het merk en uw onderneming te werken.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.