Master Franchise nieuw zorgsysteem

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Franchise

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Gezondheidszorg

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Activiteiten van het bedrijf

Het Nederlandse zorgmodel is gemodelleerd naar Engels voorbeeld. In algemene zin kan dus worden gesteld dat onze opdrachtgever veel ervaring heeft met de problemen die met de veranderingen in Nederland samenhangen. Onze cliënt is 25 jaar geleden gestart als een specialist in het uitzenden van verpleegsters aan ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk. Zij deed dat in de snel veranderende zorgomgeving. De huidige eigenaren waren als franchisenemers nauw betrokken. Niet alleen kennen zij daardoor de zorgmarkt maar zij weten ook wat het is om franchisenemer te zijn. Inmiddels zijn zij een leidende organisatie in het Verenigd Koninkrijk.

Anders dan veel organisaties in de zorg bieden zij veel meer dan thuiszorg. Zij plaatsen nog steeds op grote schaal tijdelijke en vaste verpleeghulpen maar ook andere professionals die gespecialiseerde zorg kunnen leveren. Onze opdrachtgever is echter ook en vooral een leverancier van huishoudelijke en verpleegkundige thuiszorg. In Engeland zijn zij een ‘preferred supplier’ bij de grootste (thuis)zorgorganisaties en verpleeghuizen. Zij voorzien veel ziekenhuizen van verpleegsters die door hen aanvullend zijn getraind en opgeleid volgens de laatste standaards. Hierdoor leveren zij de hoogste kwaliteit en hebben zij het vertrouwen van hun klanten.


Overig

Nu zijn zij op zoek naar een ondernemer die met dezelfde standaards een soortgelijke organisatie in Nederland kan en wil opzetten. De formule traint haar (Master) franchisenemers op een intensieve manier. Een van de belangrijkste onderwerpen van de training zijn technieken die de werving en selectie van zorgwerkers betreffen. Niet alleen worden daarmee betere medewerkers aangetrokken, het verloop neemt sterk af terwijl de tevredenheid van de medewerker hoog is.

De aanpak van de werving en selectie en de materialen en systemen die daarvoor ontwikkeld zijn behoren tot de beste in de business. Van de master, de franchisenemer voor heel Nederland, wordt ondanks de operationele ondersteuning vanuit de thuismarkt zelfstandigheid en een eigen visie verwacht. U zoekt franchisenemers voor de Nederlandse markt. Kennis van en affiniteit met ontwikkelingen in de zorg zijn daarom van belang. Naast financiële middelen om de opstart te kunnen financieren beschikt u over flexibiliteit die nodig is om in de zorg succesvol te zijn. Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op. ?Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.