Bouwbedrijf met timmerfabriek

Limburg

Algemene informatie

Branche:
Bouw

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Aannemingsbedrijf

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
2.500.000 - 5.000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Activiteiten van het bedrijf
De onderneming betreft een bouwbedrijf annex timmerfabriek, is gevestigd in Zuid Nederland en heeft onder andere particuliere, zakelijke en agrarische opdrachtgevers voor kleinschalige woning(ver)bouw en utiliteit alsmede een regionaal exclusieve samenwerking met Enexis. Het werkgebied richt zich met name op Noord- en Midden Limburg en Oost-Brabant. De onderneming heeft de beschikking over een half geautomatiseerde timmerfabriek en beschikt daarnaast over diverse certificaten waaronder KOMO en VCA.

Overig

Er is sprake van een redelijk constante orderportefeuille met een overwegend korte looptijd en een onderhandenwerkenpositie met voldoende algemene kosten dekking. Momenteel is er sprake van een winstgevende onderneming.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.