Administratiekantoor met duidelijke adviesrol

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Accountancy, administratie en belastingadvies

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
Vertrouwelijk

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Meerdere locaties in Nederland.


Activiteiten van het bedrijf

Ons netwerk van samenwerkende kantoren bestaat ruim 10 jaar en onderscheidt zich als kwaliteitsnetwerk binnen de accountancy. De organisatie is gegroeid naar een landelijk dekkend netwerk met ruim 35 kantoren en diverse aangesloten specialisten. Als aangesloten kantoor biedt u MKB organisaties het beste van twee werelden. Namelijk de persoonlijke aandacht en proactieve opstelling die juist een kleiner kantoor goed kan bieden. Terwijl de organisatie de voordelen van het grotere kantoor ook biedt, zoals continuïteit, alle kennis in huis en professionaliteit. Persoonlijk en professioneel: het beste van twee werelden dus.


Overig

Aan de slag als administratiekantoor of accountantskantoor met een duidelijke adviesrol? Bent u ook van mening dat het anders kan en moet binnen de accountancy? Moeten wij niet meer tijd besteden aan het klantcontact en bredere advisering in plaats van ons met randzaken bezighouden? Sluit u nu aan bij ons netwerk en bespaar tijd en geld door samen te werken met andere kantoren. 

Bent u financieel/fiscaal opgeleid en heeft u altijd al een administratie- en/of accountantskantoor willen starten? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over onze samenwerking. Ook als u reeds een bestaand boekhoudkantoor heeft, kunnen wij u vele voordelen bieden.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.