laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Unieke machine (+patentrecht) klaar voor de markt!

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63901 15-06-2017 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 N.v.t.
Omschrijving

Graag komen wij in contact met een ondernemer voor een uniek gepatenteerd product.

Onze opdrachtgever ‘barst’ van de innovatieve ideeën, heeft echter onvoldoende capaciteit om ieder tot stand gebracht idee succesvol in de markt te zetten. Ditmaal is een zeer vernuftige machine ontwikkeld welke een oplossing biedt voor het opslagprobleem van afval binnen de toch al kostbare ruimtes in een legio aan sectoren. Afgelopen jaar zijn enkele testmachines uitgezet welke de pilotfase bijzonder positief hebben doorstaan. Om het gepatenteerde product succesvol te vermarkten en door te ontwikkelen zoeken wij een nieuwe eigenaar / ondernemer die het als een uitdaging ziet om het de zogenoemde ‘handen en voeten’ te geven.

De ondernemer wordt 100% eigenaar van het product, de testmachines en de patentrechten. Hij heeft reeds een succesvolle - of draagt zelf zorg voor de bouw van een - (verkoop)organisatie. Voor de productie kan gebruikt worden gemaakt van de onderneming van de huidige eigenaar/producent. De beoogde toepassingsgebieden zijn beurzen, evenementen, retailbedrijven, zelfbedieningsrestaurants, fastfood restaurants, bedrijfs- en schoolkantines, scheepsvaart, off-shore, boulevards, strand, recreatie, pretparken, etc., etc.

Wie past het beste?
Een (startend)ondernemer met affiniteit voor techniek en een sterk ontwikkelde marketing en sales achtergrond. Als nieuwe eigenaar / aandeelhouder beschik je over voldoende financiële middelen en een reserve om de opstartperiode onbezorgd door te komen.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze unieke kans, maak dit dan kenbaar middels het reactieformulier.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29