Unieke machine (+patentrecht) klaar voor de markt!

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Graag komen wij in contact met een ondernemer voor een uniek gepatenteerd product. Onze opdrachtgever ‘barst’ van de innovatieve ideeën, heeft echter onvoldoende capaciteit om ieder tot stand gebracht idee succesvol in de markt te zetten. Ditmaal is een zeer vernuftige machine ontwikkeld welke een oplossing biedt voor het opslagprobleem van afval binnen de toch al kostbare ruimtes in een legio aan sectoren. Afgelopen jaar zijn enkele testmachines uitgezet welke de pilotfase bijzonder positief hebben doorstaan. Om het gepatenteerde product succesvol te vermarkten en door te ontwikkelen zoeken wij een nieuwe eigenaar / ondernemer die het als een uitdaging ziet om het de zogenoemde ‘handen en voeten’ te geven. De ondernemer wordt 100% eigenaar van het product, de testmachines en de patentrechten. Hij heeft reeds een succesvolle - of draagt zelf zorg voor de bouw van een - (verkoop)organisatie. Voor de productie kan gebruikt worden gemaakt van de onderneming van de huidige eigenaar/producent. De beoogde toepassingsgebieden zijn beurzen, evenementen, retailbedrijven, zelfbedieningsrestaurants, fastfood restaurants, bedrijfs- en schoolkantines, scheepsvaart, off-shore, boulevards, strand, recreatie, pretparken, etc., etc.

Overig

Wie past het beste? Een (startend)ondernemer met affiniteit voor techniek en een sterk ontwikkelde marketing en sales achtergrond. Als nieuwe eigenaar / aandeelhouder beschik je over voldoende financiële middelen en een reserve om de opstartperiode onbezorgd door te komen. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze unieke kans, maak dit dan kenbaar middels het reactieformulier.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.