laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

High End mode concept

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63859 05-06-2017 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.
Omschrijving

Onze opdrachtgever is druk bezig al haar bestaande vestigingen uit te geven in franchise. Het is een merk dat al meer dan 90 jaar in de winkelstraten is te vinden met een collectie die is geïnspireerd door sport en de “Anglo-Amerikaanse college-achtige” cultuur.

Het merk is er voor vrouwen, mannen en kinderen. De collecties kenmerken zich allemaal door herkenbare signatuur van het kledingmerk. De doelgroep is de goed opgeleide, zelfbewuste man en vrouw, 35+ met een bovenmodaal inkomen die merken zien als een aanvulling op hun leefstijl.

Sinds haar oprichting is onze opdrachtgever gelinkt aan ‘authentic American Sportswear met invloeden uit New York. De klanten waarderen de premium kwaliteit en uitstraling hiervan. In haar huidige positionering wordt nadrukkelijk teruggegrepen op deze New Yorkse invloeden.

Alle vestigingen zijn gesitueerd op high traffic locaties. Aspecten die een rol spelen zijn zaken als zichtbaarheid, demografie van de omgeving en bereikbaarheid. In 2016 is de formule merk nieuw leven ingeblazen met als primair doel het merk en haar stijl te revitaliseren.

Onze opdrachtgever is op zoek naar ondernemers die één of meerdere van de 15 bestaande winkels, als franchisenemer willen gaan exploiteren. Als franchisenemer bent u ondernemer en bent u het gezicht en de vertegenwoordiger van het merk naar de klanten. De systemen, organisatie en management nemen u, bij de start, maar ook bij de dagelijkse bedrijfsvoering veel werk uit handen.

Graag informeren wij u over de aantrekkelijke voorwaarden waaronder u, bij gebleken geschiktheid, franchisenemer kunt worden. Het verdienmodel is zeer aantrekkelijk en de investering beperkt.

klik hier om te reageren op dit profiel

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29