High End mode concept

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Non-Food

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Land- en tuinbouw

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
Vertrouwelijk

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Bedrijfshistorie / achtergrond
Het is een merk dat al meer dan 90 jaar in de winkelstraten is te vinden met een collectie die is geïnspireerd door sport en de “Anglo-Amerikaanse college-achtige” cultuur. In 2016 is de formule merk nieuw leven ingeblazen met als primair doel het merk en haar stijl te revitaliseren.

Activiteiten van het bedrijf
Onze opdrachtgever is druk bezig al haar bestaande vestigingen uit te geven in franchise. Het merk is er voor vrouwen, mannen en kinderen. De collecties kenmerken zich allemaal door herkenbare signatuur van het kledingmerk. De doelgroep is de goed opgeleide, zelfbewuste man en vrouw, 35+ met een bovenmodaal inkomen die merken zien als een aanvulling op hun leefstijl. Sinds haar oprichting is onze opdrachtgever gelinkt aan ‘authentic American Sportswear met invloeden uit New York. De klanten waarderen de premium kwaliteit en uitstraling hiervan. In haar huidige positionering wordt nadrukkelijk teruggegrepen op deze New Yorkse invloeden. Alle vestigingen zijn gesitueerd op high traffic locaties.

Overig

Aspecten die een rol spelen zijn zaken als zichtbaarheid, demografie van de omgeving en bereikbaarheid. Onze opdrachtgever is op zoek naar ondernemers die één of meerdere van de 15 bestaande winkels, als franchisenemer willen gaan exploiteren. Als franchisenemer bent u ondernemer en bent u het gezicht en de vertegenwoordiger van het merk naar de klanten. De systemen, organisatie en management nemen u, bij de start, maar ook bij de dagelijkse bedrijfsvoering veel werk uit handen. Graag informeren wij u over de aantrekkelijke voorwaarden waaronder u, bij gebleken geschiktheid, franchisenemer kunt worden. Het verdienmodel is zeer aantrekkelijk en de investering beperkt.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.