05/06/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Land- en tuinbouw

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het is een merk dat al meer dan 90 jaar in de winkelstraten is te vinden met een collectie die is geïnspireerd door sport en de “Anglo-Amerikaanse college-achtige” cultuur. In 2016 is de formule merk nieuw leven ingeblazen met als primair doel het merk en haar stijl te revitaliseren.


Activiteiten van het bedrijf

Onze opdrachtgever is druk bezig al haar bestaande vestigingen uit te geven in franchise. Het merk is er voor vrouwen, mannen en kinderen. De collecties kenmerken zich allemaal door herkenbare signatuur van het kledingmerk. De doelgroep is de goed opgeleide, zelfbewuste man en vrouw, 35+ met een bovenmodaal inkomen die merken zien als een aanvulling op hun leefstijl. Sinds haar oprichting is onze opdrachtgever gelinkt aan ‘authentic American Sportswear met invloeden uit New York. De klanten waarderen de premium kwaliteit en uitstraling hiervan. In haar huidige positionering wordt nadrukkelijk teruggegrepen op deze New Yorkse invloeden. Alle vestigingen zijn gesitueerd op high traffic locaties.


Overig

Aspecten die een rol spelen zijn zaken als zichtbaarheid, demografie van de omgeving en bereikbaarheid. Onze opdrachtgever is op zoek naar ondernemers die één of meerdere van de 15 bestaande winkels, als franchisenemer willen gaan exploiteren. Als franchisenemer bent u ondernemer en bent u het gezicht en de vertegenwoordiger van het merk naar de klanten. De systemen, organisatie en management nemen u, bij de start, maar ook bij de dagelijkse bedrijfsvoering veel werk uit handen. Graag informeren wij u over de aantrekkelijke voorwaarden waaronder u, bij gebleken geschiktheid, franchisenemer kunt worden. Het verdienmodel is zeer aantrekkelijk en de investering beperkt.


High End mode concept
Regio
Nederland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
N.o.t.k.