laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Restaurant met landgoed en zeer veel perspectieven

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63696 15-04-2017 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 V.O.F.
Omschrijving

Ter overname aangeboden een uniek object op een idyllische locatie in de Kop van Noord-Holland. Welke zich bevindt op een landgoed van ca. 1,5 hectare met meerdere rietgedekte boerderijgebouwen en grenst aan een groot natuur- en recreatiegebied. De omgeving in combinatie met het type vastgoed en de staat van onderhoud maakt het een prachtige locatie voor feesten, partijen, bruiloften en/of restaurantbezoeken.

De huidige ondernemer heeft de onderneming met veel passie geëxploiteerd en het geheel perfect onderhouden. Zijn leeftijd vraagt om afstand te doen van zowel de onderneming als het onroerend goed.

Het natuurgebied leent zich uitstekend voor wandelingen, varen, zwemmen, fietstochten en sportactiviteiten. Ruimere openingstijden maken dat de nieuwe exploitant voordeel kan behalen uit de aanloop van deze recreanten.

Een imposante oprit geeft toegang tot een groot parkeerterrein op eigen grond met ca. 150 parkeerplaatsen en een manoeuvreerterrein voor bussen, waarvan er maar liefst 6 kunnen parkeren.

Het hoofdgebouw fungeert als restaurant met ca. 400 zitplaatsen, 2 dansvloeren, een grote open haard met open vide en is voorzien van een prachtige royale toiletgroep in de kelder. Als ook een bruidstoilet en mindervalidentoilet op de begane grond. Terwijl een centraal bijgebouw dienst doet als grote restaurantkeuken en opslagruimten.

Verder beschikt de onderneming over een:

- "stolpboerderij" met een klein restaurant van 40 zitplaatsen en grote vrijstaande open haard
- "oude stallen" met 2 geschakelde feestzalen en een gezamenlijke capaciteit van 80 zitplaatsen
- 3 terrassen met gezamenlijk 300 zitplaatsen
- vergunning voor 2 extra terrassen aan de straatzijde
- een gebouw met opslagruimte voor tuinmeubelen, etc.)
- een vrijstaande bedrijfswoning

De tuinen, met grote vijverpartij en imposante fontein, zijn met veel zorg aangelegd en maken het geheel tot een ware beleving.

De vraagprijs bedraagt ca. € 1,5 miljoen. Het benodigd eigen kapitaal bedraagt minimaal € 125.000, terwijl een eventueel tekort aan eigen vermogen op de bank-eis kan worden aangevuld vanuit onze participatiemaatschappij.

Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29