laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Recruitment concept zoekt consultants NB/ Limburg

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63660 09-04-2017 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 50.000 - € 100.000 € 100.000 - € 150.000 N.v.t.
Omschrijving

Het Recruitment bureau is een specialist in het werven & selecteren en detacheren van professionals op HBO en WO niveau. De klanten komen uit diverse branches en bestaan uit zowel (grote) MKB-bedrijven als vele multinationals. Wij zijn op zoek naar coöperatieve consultants in de regio's Noord-Brabant en Limburg.

Omschrijving
In mei 2014 heeft dit bedrijf succesvol gekozen voor een nieuwe koers: Anders werken, samen groeien. Dit resulteert in een nieuwe marktbenadering welke is gestoeld op de kernwoorden ‘vrijheid, verantwoordelijkheid en synergie’. Je werkt vanuit intrinsieke motivatie en dus vanuit je kracht.

Dit alles is afgestemd op de geest van deze tijd: een netwerkorganisatie c.q. coöperatie die bestaat uit diverse cellen met ieder een eigen discipline en/of geografische verdeeldheid. In de coöperatie zijn alle faciliteiten georganiseerd die jij nodig hebt om professioneel je werk te kunnen doen. Dit alles is bedoeld om een kwalitatieve, creatieve, flexibele en prestatieafhankelijke dienst te kunnen verlenen naar zowel klant als kandidaat.

Je bent binnen deze organisatievorm mede eigenaar van de coöperatie en eigenaar van je cel. Dit betekent dat je mede verantwoordelijk bent voor de bepaling van de koers, strategie en de financiën van de totale organisatie. Proactief meedenken en betrokken zijn binnen de coöperatie is vereist.

Profiel participant
De kandidaat participant heeft de ambitie om naast opbouwen van eigen klantenkring een organisatie met (gespecialiseerde) associates / recruitment consultants binnen zijn cel op te bouwen. Heeft daarbij ervaring met het begeleiden en coachen. Iedere cel maakt gebruik van de centraal georganiseerde faciliteiten en ondersteunende diensten zoals het new business team, office management, kantoor, administratie, HR, marketing en IT/CRM systemen.

Functieomschrijving:
• managen en uitbouwen van jouw cel;
• coachen van je collega’s in jouw cel;
• creëren van synergie tussen jouw cel en de andere cellen;
• uitbouwen en onderhouden van het kandidatenbestand;
• uitbreiden en behouden van het opdrachtgeverbestand (acquisitie en beheer);
• tijdig signaleren van (mogelijke) knelpunten;
• in samenwerking met bestaande cellen bepalen van de koers en strategie;
• meewerken aan het verder professionaliseren van de organisatie;
• ondernemerschap, positieve energie en drive tot samenwerken;
• vereenzelvigen met en uitdragen van de identiteit van onze gezamenlijke organisatie.

Deze propositie is interessant voor ervaren recruiters (min. 8 jaar in recruitment) met ondernemersgeest uit de regio's Noord-Brabant en Limburg, mits zij een relevant netwerk hebben en een commerciële drive. Belangrijk is dat commercieel succes in werving & selectie en/of detachering dient te worden aangetoond.

Mocht u minder jaren ervaring hebben in de recruitment branche en spreekt dit profiel u aan, neem dan gerust contact op.

Investering
Deze investering vraagt geen opstart fee. Gewerkt wordt met een variabele afdracht licentie fee op basis van gerealiseerde omzet en maand fee voor geboden faciliteiten.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29