Recruitment concept zoekt consultants NB/ Limburg

Limburg

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Uitzenden, detacheren

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting:
0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Bedrijfshistorie / achtergrond
Omschrijving In mei 2014 heeft dit bedrijf succesvol gekozen voor een nieuwe koers: Anders werken, samen groeien. Dit resulteert in een nieuwe marktbenadering welke is gestoeld op de kernwoorden ‘vrijheid, verantwoordelijkheid en synergie’. Je werkt vanuit intrinsieke motivatie en dus vanuit je kracht. Dit alles is afgestemd op de geest van deze tijd: een netwerkorganisatie c.q. coöperatie die bestaat uit diverse cellen met ieder een eigen discipline en/of geografische verdeeldheid. In de coöperatie zijn alle faciliteiten georganiseerd die jij nodig hebt om professioneel je werk te kunnen doen. Dit alles is bedoeld om een kwalitatieve, creatieve, flexibele en prestatieafhankelijke dienst te kunnen verlenen naar zowel klant als kandidaat. Je bent binnen deze organisatievorm mede eigenaar van de coöperatie en eigenaar van je cel. Dit betekent dat je mede verantwoordelijk bent voor de bepaling van de koers, strategie en de financiën van de totale organisatie. Proactief meedenken en betrokken zijn binnen de coöperatie is vereist.

Activiteiten van het bedrijf
Het Recruitment bureau is een specialist in het werven & selecteren en detacheren van professionals op HBO en WO niveau. De klanten komen uit diverse branches en bestaan uit zowel (grote) MKB-bedrijven als vele multinationals. Wij zijn op zoek naar coöperatieve consultants in de regio's Noord-Brabant en Limburg.

Overig

Profiel participant
De kandidaat participant heeft de ambitie om naast opbouwen van eigen klantenkring een organisatie met (gespecialiseerde) associates / recruitment consultants binnen zijn cel op te bouwen. Heeft daarbij ervaring met het begeleiden en coachen. Iedere cel maakt gebruik van de centraal georganiseerde faciliteiten en ondersteunende diensten zoals het new business team, office management, kantoor, administratie, HR, marketing en IT/CRM systemen.

Functieomschrijving: •
- managen en uitbouwen van jouw cel; •
- coachen van je collega’s in jouw cel; •
- creëren van synergie tussen jouw cel en de andere cellen; •
- uitbouwen en onderhouden van het kandidatenbestand; •
- uitbreiden en behouden van het opdrachtgeverbestand (acquisitie en beheer); •
- tijdig signaleren van (mogelijke) knelpunten; •
- in samenwerking met bestaande cellen bepalen van de koers en strategie; •
- meewerken aan het verder professionaliseren van de organisatie; •
- ondernemerschap, positieve energie en drive tot samenwerken; •
- vereenzelvigen met en uitdragen van de identiteit van onze gezamenlijke organisatie.

Deze propositie is interessant voor ervaren recruiters (min. 8 jaar in recruitment) met ondernemersgeest uit de regio's Noord-Brabant en Limburg, mits zij een relevant netwerk hebben en een commerciële drive. Belangrijk is dat commercieel succes in werving & selectie en/of detachering dient te worden aangetoond.

Mocht u minder jaren ervaring hebben in de recruitment branche en spreekt dit profiel u aan, neem dan gerust contact op. Investering Deze investering vraagt geen opstart fee. Gewerkt wordt met een variabele afdracht licentie fee op basis van gerealiseerde omzet en maand fee voor geboden faciliteiten.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.