Recruitment concept zoekt consultants NB/ Limburg

Limburg

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Uitzenden, detacheren

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting:
0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
25 - 50


Bedrijfshistorie / achtergrond

In mei 2014 heeft dit bedrijf succesvol gekozen voor een nieuwe koers: Anders werken, samen groeien. Dit resulteert in een nieuwe marktbenadering welke is gestoeld op de kernwoorden ‘vrijheid, verantwoordelijkheid en synergie’. Je werkt vanuit intrinsieke motivatie en dus vanuit je kracht. Dit alles is afgestemd op de geest van deze tijd: een netwerkorganisatie c.q. coöperatie die bestaat uit diverse cellen met ieder een eigen discipline en/of geografische verdeeldheid. In de coöperatie zijn alle faciliteiten georganiseerd die jij nodig hebt om professioneel je werk te kunnen doen. Dit alles is bedoeld om een kwalitatieve, creatieve, flexibele en prestatieafhankelijke dienst te kunnen verlenen naar zowel klant als kandidaat.


Activiteiten van het bedrijf

Het Recruitment bureau is een specialist in het werven & selecteren en detacheren van professionals op HBO en WO niveau. De klanten komen uit diverse branches en bestaan uit zowel (grote) MKB-bedrijven als vele multinationals. Wij zijn op zoek naar coöperatieve consultants in de regio's Noord-Brabant en Limburg. Functieomschrijving: • - managen en uitbouwen van jouw cel; • - coachen van je collega’s in jouw cel; • - stimuleren van synergie tussen jouw cel en de andere cellen; • - uitbouwen en onderhouden van het kandidatenbestand; • - uitbreiden en behouden van het opdrachtgeverbestand (acquisitie en beheer); • - tijdig signaleren van (mogelijke) knelpunten; • - in samenwerking met bestaande cellen bepalen van de koers en strategie; • - meewerken aan het verder professionaliseren van de organisatie; • - ondernemerschap, positieve energie en drive tot samenwerken; • - vereenzelvigen met en uitdragen van de identiteit van onze gezamenlijke organisatie.


Onderscheidend vermogen

Je bent binnen deze organisatievorm mede eigenaar van de coöperatie en eigenaar van je cel. Dit betekent dat je mede verantwoordelijk bent voor de bepaling van de koers, strategie en de financiën van de totale organisatie. Proactief meedenken en betrokken zijn binnen de coöperatie is vereist. Profiel participant: De kandidaat participant heeft de ambitie om naast opbouwen van eigen klantenkring een organisatie met (gespecialiseerde) associates / recruitment consultants binnen zijn cel op te bouwen. Heeft daarbij ervaring met het begeleiden en coachen. Iedere cel maakt gebruik van de centraal georganiseerde faciliteiten en ondersteunende diensten zoals het new business team, office management, kantoor, administratie, HR, marketing en IT/CRM systemen. Samengevat: - Coöperatief model voor ondernemende ervaren recruiters met ambities - Gefaciliteerd samenwerkingsmodel met toekomst (netwerkstructuur)


Overig

Mocht u minder jaren ervaring hebben in de recruitment branche en spreekt dit profiel u aan, neem dan gerust contact op. Investering Deze investering vraagt geen opstart fee. Gewerkt wordt met een variabele afdracht licentie fee op basis van gerealiseerde omzet en maand fee voor geboden faciliteiten.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.