laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Groothandel/retailer op gebied van hobbyartikelen

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63114 05-12-2016 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. V.O.F.
Omschrijving

Het bedrijf, gevestigd in Noord-West Nederland, is een producent-, groothandel en retailer op het gebied van hobbyartikelen. De leeftijd van de eigenaar is de reden van verkoop.

Internationaal opererend bedrijf dat bekend staat om de goede kwaliteit van haar producten. Het bedrijf leverden het afgelopen jaar aan 37 verschillende landen.

De producten van de onderneming zijn uniek, dat wil zeggen dat alle ontwerpen eigendom zijn van het bedrijf. De collectie bestaat voor het grootste deel uit eigen ontwerpen, aangevuld met enkele ontwerpen van externe ontwerp(st)ers.

Naast de productie- en groothandelslocatie is er een winkel, waardoor het hele proces van idee tot verkoop aan de eindgebruiker vertegenwoordigd is binnen het bedrijf.

Indicatie overnamebedrag: nog overeen te komen. De winkel en de groothandel zijn zowel gezamenlijk als los van elkaar te koop.

Na ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring is er in overleg met onze opdrachtgever, is er een informatiememorandum beschikbaar. Indien u na het bestuderen van het informatiememorandum geïnteresseerd bent, wordt u gevraagd uw interesse concreet te maken. Een kennismaking met de algemeen manager is vervolgens mogelijk.

Voor meer informatie over dit bedrijfsprofiel kunt u contact opnemen via het contact formulier.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29