laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Vestiging versformule

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63027 11-11-2016 Detailhandel Food Brood-, koek- en banketspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.
Omschrijving

Deze formule is een landelijk opererende franchise organisatie, die zich richt op het verkopen van Limburgse Vlaaien. Dankzij deze formule kunt u al dertig jaar in het hele land genieten van deze overheerlijke traktatie. Ambachtelijk en vers gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Dagelijks bakt de bakkerij in het Limburgse Sevenum een groot aantal verschillende vlaaien. Vervolgens worden deze vlaaien binnen 24 uur vervoerd naar de 98 franchise-vestigingen door heel Nederland. Bij deze formule bent u dus elke dag verzekerd van een verse traktatie.

Vestiging Oss ter overname
Oss is een gezellige middelgrote stad in Noord-Brabant met 57.000 inwoners. De vestiging in Oss is een leuke, relatief eenvoudig te handelen, dagzaak. De vestiging is gelegen in het centrum van Oss en is gemakkelijk bereikbaar. U kunt er ook een heerlijk kopje koffie drinken. Tevens verkoopt deze vestiging ook de lekkere bonbons van het Belgische topmerk Leonidas.

Korte beschrijving
Deze formule zoekt een enthousiaste, gastvrije ondernemer m/v met bewezen retail-ervaring die bekend is met de lokale markt.

Interesse?
Ben jij een ondernemer die binnen de kaders van een professionele franchiseorganisatie wil meegroeien? Ben je initiatiefrijk, commercieel en heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit? Reageer dan snel!

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29